19/6/09

Αρκούδα τσακώθηκε με Αλβανό λαθρομετανάστη και ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε τον λογαριασμό

Με εκδορές στον ώμο και στο κεφάλι νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλώρινας, 42χρονος λαθρομετανάστης από την Αλβανία που δέχθηκε επίθεση από θηλυκή αρκούδα, σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Τρίγωνο του δήμου Πρεσπών στη Φλώρινα.

Ο 42χρονος εισήλθε παράνομα στη χώρα μας, μαζί με δύο άλλους νεαρούς ομοεθνείς του, διασχίζοντας όλοι τους πεζή τα δύσβατα ορεινά περάσματα της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη στις 9.30 το βράδυ,της 17ης Ιουνίου ενω οι τρεις λαθρομετανάστες έκαναν ολιγόλεπτη στάση κοντά στο χωριό Τρίγωνο. Τότε εμφανίστηκε μία καφέ αρκούδα μαζί με το αρκουδάκι της και αισθανόμενη ότι απειλείται από την παρουσία των Αλβανών, επιτέθηκε στον 42χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει με τα νύχια στον ώμο και στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό το ζώο εξαφανίστηκε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 42χρονος δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η υγεία του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και πιθανότατα αύριο να πάρει εξιτήριο.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία για την απέλαση των αλλοδαπών στη χώρα προέλευσής τους.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», εθελοντής της οποίας επισκέφθηκε την περιοχή όπου έγινε το συμβάν. Όπως υποστήριξε εκπρόσωπος του «Αρκτούρου», στη συγκεκριμένη περιοχή ζουν αρκετές αρκούδες, καθώς πρόκειται για ιδανικό βιότοπο για το συγκεκριμένο ζώο.

Το ζήτημα δεν είναι το τι είπε ο Αλβανός στην αρκούδα, και την εξόργισε, ούτε το γιατί δεν γουστάρουν τους Αλβανούς ούτε οι αρκούδες. Αλλά ο λογαριασμός του νοσοκομείου.

Γάζες, χειρουργείο, φάρμακα, ορός κλπ κλπ.Που τα πληρώνει το εθνικό σύστημα υγείας. Δηλαδή ο Έλληνας ασφαλισμένος.
Ο λογαριασμός δεν θα πληρωθεί ούτε από την Αλβανίδα, ουτε από την ΕΕ, ούτε από τον ΟΗΕ, ούτε από τον αλ-τσίπρα, ούτε από τον Σόρος και τον Ροκφέλερ.

Μπορεί άραγε ,να μας πει το ελληνικό κράτος, πόσο έχει στοιχίσει ο «ανθρωπισμός» στον Έλληνα φορολογούμενο για την δωρεάν περίθαλψη των 2.500.000 τζαμπατζήδων λαθρομεταναστών, την τελευταία δεκαετία;

Αντί να μας δώσουν λογαριασμό όμως, χαλάνε και άλλα χρήματα για διακομματικές επικοινωνιακές πολιτικές, για την παραπλάνηση και εξαπάτηση του Έλληνα πολίτη.

2.000.000 ευρώ για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες !!!

«Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν μετανάστες, υπάρχουν άνθρωποι». Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα της πανάκριβης διαφημιστικής εκστρατείας που διοργάνωσε το περιβόητο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μιας εκστρατείας που κανείς δεν κατάλαβε για πιο λόγο έγινε, ωστόσο κόστισε στους φορολογούμενος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, μια από τις ενέργειες που έχει κάνει η πολιτεία για να αντιμετωπίσει την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, ήταν και η δημιουργία ενός Ινστιτούτου. Ναι καλά διαβάσατε! Για να σταματήσουν να έρχονται οι χιλιάδες που έρχονται κάθε χρόνο, η λύση για τον Σημίτη το 2002, ήταν η δημιουργία ενός Ινστιτούτου, του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πόσο μας κοστίζει η λειτουργία αυτού του «Ινστιτούτου» και το τι μας προσφέρει, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, αν δεν γινόταν ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη.
Έτσι λοιπόν πληροφορηθήκαμε ότι ένας από τους σκοπούς λειτουργίας του Ι.ΜΕ.ΠΟ. είναι «ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα μετανάστευσης» (ΥΠ.ΕΣ./αρ. πρωτ.: 27775/08).
Ακόμα μάθαμε ότι σε αυτό το «Ινστιτούτο» απασχολούνται 22 υπάλληλοι και επιδοτείται από τον Έλληνα φορολογούμενο με 2.000.000 (?) το χρόνο! Τέλος, μάθαμε ότι η τελευταία διαφημιστική εκστρατεία κόστισε άλλα 650.000 ?.

Σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης, σε μια περίοδο παρατεταμένης λιτότητας, σε μια περίοδο που η αντοχές του κόσμου δοκιμάζονται καθημερινά, χρησιμοποιούνται τα χρήματα του ελληνικού λαού για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν μετανάστες!

Ότι και να πει κανείς μετά από αυτό θα είναι περιττό.
ASTRON (07-05-09)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ