20/6/09

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το μουσουλμανικό τέμενος και το νεκροταφείο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών είναι μόνο η αρχή. Το επόμενο βήμα θα είναι να σεβαστούμε τον τρόπο ζωής τους, όπως είπε ο Ομπάμα.
«Είναι σημαντικό για τις δυτικές χώρες να μην παρακωλύουν τους μουσουλμανικούς πολίτες από την άσκηση της θρησκείας τους από τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν όπως για παράδειγμα, με την επιβολή του τύπου ενδύματος που μια μουσουλμάνα γυναίκα πρέπει να φορέσει. Δεν μπορούμε να μεταμφιέσουμε την εχθρότητα προς οποιαδήποτε θρησκεία με πρόσχημα τον φιλελευθερισμό.»
(Κάιρο 4 Ιουνίου 2009)

Επομένως για να μην παρακωλύουμε τον τρόπο ζωής τους θα μας ζητήσουν τις δικές τους παραλίες, για να κάνουν χωριστά μπάνια άνδρες-γυναίκες , θα μας ζητήσουν δικά τους σχολεία, θα μας ζητήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κλπ κλπ .

Για το νεκροταφείο:Στην Αθήνα οι περισσότεροι Έλληνες κάτοικοι προέρχονται από την επαρχία και δεν διαθέτουν όχι καν μόνιμο τάφο, αλλά ούτε και για 3 χρόνια, και αυτό μόνο επί πληρωμή.

Μήπως πρέπει όλοι οι Ελληνες να γίνουμε λαθρομετανάστες στον τόπο μας για να μας χτίσει σπίτι ο κ.Γιώργος Σαλαμαλέκουμ άμα γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ; Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε από τους πολιτικούς αλ-Τσιπρέους και μή, ίσα δικαιώματα με τους λαθρομετανάστες;

Τα δύο-τρία εκατομμύρια λαθρομεταναστών στην Αθήνα δημιουργούν ναι ή όχι το αδιαχώρητο στην Αθήνα,περιορίζοντας τον ζωτικό μας χώρο; Συμβάλλουν στην ρύπανση, στην αύξηση των σκουπιδών ; την μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος ναι ή όχι; Συμβάλλουν στην μείωση των αποθεμάτων της ΕΥΔΑΠ ναι ή όχι; Συμβάλλουν στην αύξηση της εγκληματικότητας ναι ή όχι; Συμβάλλουν στην κατά τόπους πτώση της τιμής των ακινήτων ναι ή όχι;


Για αυτό σιγά-σιγά και με το μαλακό όλοι στην πατρίδα τους. Να πάνε από εκεί που ήρθαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ καί προσυπογράφω!

Ανώνυμος είπε...

ξεχνα ομως κατι σκοπιμως ο ομοδοξος 'ηλιοκαμμενος'.

οτι ο τροπος ζωης τους αποτελει μερος της τζιχαντ.

και τζιχαντ σημαινει.

ο τελευταιος μουσουλμανος εχει περισσοτερα δικαιωματα,προηγειται και του απιστου βασιλεα.

ο κατωτερος μουσουλμανος οφειλει να κανει το χωμα που (κατα) πατα
χωρο που υπαρχει και λειτουργει μονο το ισλαμ.

οι απιστοι πρεπει να εκπολιτιστουν η να αποκεφαλιστουν στο ονομα του προφητη.

οταν ομιλουν λοιπον για δικαιωματα
δεν ομιλουν για ισοπολιτεια.

ομιλουν για τζιχαντ.

δεν ειναι ζητημα εξτρεμιστων.ειναι απλα πολιτικη κοσμοθεωρια.

ο 'ηλιοκαμμενος' δεν αντιλαμβανεται οτι δεν προκειται για αστικα δικαιωματα.

οτι προκειται για το αντιστοιχο
του ναζιστικου lebens raum

η του κομμουνιστικου της δικτατοριας του προλεταριατου με καθε μεσο.


καληνυχτα 'ηλιοκαμμενε'..