24/6/09

Για μια «Πατριωτική» πολιτική πρωτοβουλία.του Σπύρου Χατζάρα
H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο . Η ανεργία , τα
ελαστικά ωράρια , η κινητικότητα των εργαζομένων, και η πιστωτική ασφυξία.

Όλα στη θέση τους. Μαζί και το Σαουδαραβικό Τζαμί των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών , αλλά και η γρίπη των γουρουνιών που θα χτυπήσει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπως λένε τα καρτέλ επικοινωνίας .
O τρόμος, είναι το ιδεώδες μέσο για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας, των «περιούσιων» ηγεμόνων του κόσμου. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας .
Πρέπει να απαντήσουμε. Το χρωστάμε στους πριν από εμάς αλλά και στους επόμενους.

Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας , είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων ,στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τις υπηρετούν.Πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
Η πιο επαναστατική ιδέα σήμερα, είναι η Πατρίδα. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή Κυριαρχία. Επομένως «μαύρο», σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, που μιλάει για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζει τον αμερικανικό και νεοταξίτικο «νέο πατριωτισμό».
Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δίνει μια ελπίδα.

Πάνω από 2 εκ. συμπολίτες μας, έκαναν το πρώτο βήμα αποδέσμευσης ,από τα κόμματα που καθοδηγούν, ο «αμερικανικός παράγων» και η Μπίλντερμπεργκ.

Αύριο μπορεί να γίνουν περισσότεροι.

Σκέφτομαι ,μια πολυσυλλεκτική και αμφίπλευρη πρωτοβουλία. με χαρακτηριστικά λαϊκού μετώπου. Ένα πλειοψηφικό αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας.

Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να υποστηρίξουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τον βασικό μοχλό αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους . Τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μην μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».

Χρειαζόμαστε, μια χώρα που θα είναι εθνικό κέντρο του απανταχού ελληνισμού. Χρειαζόμαστε, την αναγέννηση της εθνικής ιδέας και της ελληνοκεντρικής εκπαίδευσης.

Πρέπει να οργανώσουμε ,ένα Κίνημα κατά των παραχωρήσεων στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη. Ένα Κίνημα, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των «εμπόρων» και τη Νέα Τάξη.

Δεν είμαστε καταναλωτές και πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Κύπρο, ναι στη Μακεδονία, ναι στα δικαιώματα των Ελλήνων, στη βόρειο 'Ηπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των περιουσιών των Ελλήνων από την Βόρειο Ήπειρο, τα Σκόπια, την Τουρκία, την Αμπχαζία, ως την Αυστραλία και την Αμερική.

Ένα κίνημα για τον μεγάλο ελληνισμό.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης. Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Για να πληρώσουν τραπεζίτες. Επομένως, που θα επιβάλει την φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους και που θα κάνει πράξη το σύνθημα «Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών».

Ένα κίνημα λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό που θα ακυρώσει την συνθήκη της Λισσαβώνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη των τραπεζιτών, και που θα αξιώσει να επιβληθεί πολιτικός έλεγχος, δηλαδή λαϊκός, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. . Που θα απαιτήσει το δικαίωμα των Κρατών , δηλαδή των λαών , να δανείζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με ίσους όρους, με τις ιδιωτικές Τράπεζες. Γιατί το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς και όχι στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.

Ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης ενάντια στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο.

Όχι στην ευρωπαϊκή ελίτ. Όχι στην ντόπια Ολιχαρχία. Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών και την Καρτελοκρατία. Όχι στον "περιούσιο λαό" και τα "υποπροϊόντα" του.

ΥΓ. Η ευελιξία για το αεροπλάνο του Μιλόσοσκι εξηγεί πολλά σε αυτούς που ακόμη αμφιβάλλουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΕΛΛΗΝ ΚΥΠΡΙΟΣ