24/11/09

Οι επίλυδες, οι εξομώτες, οι Νενέκοι, οι Εφιάλτες, οι επίορκοι, και η Παγκόσμια Κυβέρνηση .

Τον Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη θα φτιαχτεί η πρώτη Παγκόσμια Κυβέρνηση επίσημα πλέον, οπότε θα έχουμε απέναντί μας επιτέλους τη νέα τάξη πραγμάτων με σώμα και οστά, όχι βέβαια και το πνεύμα αφού αυτό έχει έδρα όπου έχουν έδρα και οι περιούσιοι αλλά τουλάχιστον θα βλέπουμε τον εχθρό.

Έχω την αίσθηση πως από το νέο έτος θα μπούμε επίσημα σε μία νέα εποχή, στη νέα τάξη πραγμάτων όπου επιτέλους θα μπορέσουμε να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο και να αγωνιστούμε σφοδρότερα για το έθνος και την πατρίδα μας.

Αυτό το ξέρουν και οι κάθε λογής επίλυδες, εξομώτες, νενέκοι, εφιάλτες, επίορκοι, δηλαδή οι προδότες, γι'αυτό τους έχει πιάσει μία χωρίς προηγούμενο μανία να ελληνοποιήσουν όλους τους αλλόφιλους και αλλόθρησκους διότι έτσι φαίνονται αρεστοί στο σύστημα αλλά το βασικότερο μειώνονται οι αντιστάσεις των Ελλήνων.

Όμως επειδή είναι ανιστόρητοι και με μηδενική αντίληψη δεν μπορούν να δουν το τέλος αυτής της ιστορίας και το τέλος δεν είναι ότι καλύτερο γι'αυτούς, εάν "έβλεπαν" τα άψυχα σαρκία τους να κρέμονται από τα ικριώματα δεν θα έκαναν αυτά που κάνουν, γιατί κατά βάθος είναι θρασύδειλοι χωρίς τις πλάτες του μεγάλου αδελφού είναι ένα τίποτα και αυτό είναι που μας κάνει να διαφέρουμε από αυτούς, εμείς που αντιστεκόμαστε είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε ως το τέλος για το δίκαιο του αγώνα μας παρότι έχουμε "δει" ότι μπορεί να μας περιμένει σκληρό τέλος.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 17η Μαΐου στην Ιστορία

Η 17η Μαΐου είναι η 138η ημέρα του δίσεκτου 2004 . Απομένουν 228 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου. 1 101 . Οι Σταυροφόροι κατέλαβαν την «Π...