8/4/10

Φτάνει πια! Καιρός για λαϊκή πολιτοφυλακή

Να απαιτήσουμε από την τοπική αυτοδιοίκηση να αναλάβει την ευθύνη προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Με ευθύνη της αυτοδιοίκησης να σχηματισθούν ένοπλες ομάδες πολιτοφυλακής.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Μέσα σε 48 ώρες ,μια πρόχειρη καταγραφή ληστειών και επιθέσεων σε πολίτες , από τις πληροφορίες που έφθασαν στην δημοσιότητα μέσα από το διαδίκτυο.

Ένοπλες ληστείες, στο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον Άγιο Δημήτριο , σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κηφισιά ,σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Συγγρού , στην Αγροτική και την Εθνική Τράπεζα στη Νεμέα και στην την Αγροτική Τράπεζα στη Ναύπακτο. Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης στην Πάτρα. Διάρρηξη και κλοπή ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, στην Πάτρα της Αγροτικής της Ανδραβίδας , της Εθνική στα Άνω Λιόσια,
Αλβανοί πυροβόλησαν Έλληνα, γιατί έτσι γούσταραν, στην Κυπαρισσία. Ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα στη Νέα Ιωνία και τη Νίκαια Ληστείες σε Μενίδι και Κηφισιά. Ληστείες με θύματα γυναίκες σε Αγία Βαρβάρα και Νέο Κόσμο. Άγρια επίθεση δέχθηκε ο φύλακας του νεκροταφείου Πειραιά από δύο αγνώστους. Τον χτύπησαν με χέρια και με πόδια στο κεφάλι και το σώμα ζητώντας του να τους πει που είναι το χρηματοκιβώτιο του νεκροταφείου.
Ένοπλοι ληστές ,επιτέθηκαν σε ζευγάρι που περνούσε με αυτοκίνητο από την οδό Διγενή Ακρίτα στο λόφο Υμηττού. Μάστιγα αποτελούν πλέον οι ληστείες στα πέριξ της Ακρόπολης, ειδικά τις ώρες με πολύ κίνηση. Θύμα ληστή μια γυναίκα που περπατούσε στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Επίθεση από επτά αγνώστους λαθρομετανάστες δέχθηκαν δύο νεαροί, ενώ βρίσκονταν με τις μοτοσικλέτες τους σταματημένοι στη διασταύρωση των οδών Αγ. Άννης και Ιεράς Οδού. Ληστεία σε βάρος ταξιτζή στην οδό Πίνδου
Στόχος ένοπλου ληστή ένα μπουγατσατζήδικο στο Μενίδι. Τρεις ληστές οπλισμένοι με μαχαίρια και πιστόλια λήστεψαν καφετέρια στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα Ληστεία ,μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένοπλη ληστεία σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης. Ένοπλη ληστεία, στις 16.45 το απόγευμα, σε ίντερνετ καφέ στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Λίγο μετά , άγνωστοι μπήκαν σε καφετερία στη Θεσσαλονίκη, απείλησαν την υπάλληλο με όπλο, και την γρονθοκόπησαν . Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αφρικανοί «μικροπωλητές» επιτέθηκαν σε άνδρες της δημοτικής αστυνομίας.
Ένοπλη ληστεία σε… τουριστικό γραφείο. Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Χαϊδάρι και το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Καλλιθέα.
Στιγμές αγωνίας έζησε μία ηλικιωμένη στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστος της επιτέθηκε για να της αρπάξει την τσάντα στην οδό Κερκύρας 82.
Χρήματα, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, εξαρτήματα αυτοκινήτων (μέχρι και τάσια από ζάντες), κότες, ακόμα και μπίρες περιλαμβάνει ο κατάλογος των κλοπιμαίων το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου. Οι κλοπές, οι ληστείες κι οι επιθέσεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό του ιδιοκτήτη ενός περίπτερου, στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου διαδέχτηκαν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών. Λίγα μέτρα, δίπλα από το κτίριο του δημαρχείου, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα καφενείου και εισέβαλαν στο κατάστημα, και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή 200 ευρώ. Οι δράστες εκτός από τα χρήματα άρπαξαν τυρόπιτες, αναψυκτικά και μπίρες.
Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη απ' αυτήν που περιγράφεται, καθώς υπάρχουν κι άλλα περιστατικά τα οποία ο κόσμος δεν τα καταγγέλλει, επειδή είναι φοβισμένος και τρομοκρατημένος.
Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνουν οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην Ήπειρο, και αυξάνουν έντονα την ανασφάλεια μεταξύ των πολιτών. Σε κολόνα φωτισμού προσέκρουσε Αλβανός οδηγός κλεμμένου αυτοκίνητου στο τούνελ του αεροδρόμιου των Ιωαννίνων. Οι δράστες έκλεψαν το αυτοκίνητο για να πάνε στην Αθήνα.
Στο Επιτάλιο Ηλείας λήστεψαν μια 74χρονη γριούλα
Σε μάστιγα εξελίσσονται για τους αμπελουργούς του νομού Ηρακλείου οι επιθέσεις αλλοδαπών, οι οποίοι μαζεύουν τσουβάλια με αμπελόφυλλα για να τα πουλήσουν στις λαϊκές αγορές.
Συνελήφθησαν 3 Πακιστανοί ηλικίας 22, 26 και 28 ετών που διέμεναν στο Δ.Δ. Καρδιτσομαγούλας του Δήμου Καρδίτσας, διότι έκλεψαν ποδήλατο.
21 κυψέλες άρπαξαν άγνωστοι από τα δημοτικά διαμερίσματα Ιτέας και Αγίου Θεοδώρου των δήμων Φύλλου και Κάμπου στην Καρδίτσα. «Φτερά» έκαναν δυο καμπάνες από το κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Αμαράντου, του δήμου Ιταμού στην Καρδίτσα.
Στη Βέροια. κλοπές σε σπίτια, σε καταστήματα , στο δρόμο, στο αυτοκίνητο ακόμη και στο Νεκροταφείο. Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού. Στο σπίτι, στο κατάστημα, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο ακόμη και στο Νεκροταφείο. Ναι! κλέβουν και τους τάφους ακόμη. Κλέβουν, λουλούδια, βάζα, καντήλια και οτιδήποτε έχει κάποια, έστω και την πιο μικρή αξία.Κάθε μέρα το αστυνομικό δελτίο είναι πλούσιο σε διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες. Οι πολίτες αισθάνονται αφημένοι στο έλεος των κακοποιών.
Ασύλληπτος παραμένει ο αλλοδαπός σάτυρος που κυκλοφορεί στις γειτονιές της πόλης της Κω και επιτίθεται σε κορίτσια. Ένας 21χρονος Βούλγαρος, βίασε ανήλικη στην περιοχή Άρβη του Ηρακλείου.
Βαρέθηκα να γράφω.
Στις αναφορές αυτές, Τρίτης-Τετάρτης, δεν περιλαμβάνονται οι κλοπές αυτοκινήτων, μηχανών, οι κλοπές από αυτοκίνητα, και οι αρπαγές κινητών και τιμαλφών στον δρόμο.
Η εικόνα της Ελλάδας είναι αυτή που καταγράφεται.
Δεν υπάρχει νόμος. Δεν υπάρχει τάξη.Δεν υπάρχει ασφάλεια.
Σπόνσορας των εγκληματιών είναι η πολιτική της Κυβέρνησης και των Χρυσοχοίδη –Βούγια-Αλ Σάλεχ.

Φτάνει πια! Καιρός για λαϊκή πολιτοφυλακή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ' ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ. ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν ξέρω αν η συγκρότηση λαϊκής πολιτοφυλακής είναι και η πλέον ενδεδειγμένη λύση, με όποιου την ευθύνη και αν σχηματιστεί. Κανείς επίσης δεν μπορεί να προδιαγράψει αν η συγκρότησή μιας τέτοιας δύναμης θα οδηγούσε στην περαιτέρω «προληπτική» αναβάθμιση του ήδη ακραίου και δολοφονικού εγκλήματος που έχει πλέον μπει για τα καλά στην ημερήσια διάταξη της καθημερινότητάς μας.

Προσωπικά επίσης δεν ξέρω πόσο υποκριτικό είναι να απορρίψει κανείς ασυζητητί μια τέτοια πρόταση, όταν όλα δείχνουν πως οι πολίτες αρχίζουν πλέον να καταφεύγουν σε λύσεις αυτοάμυνας και κοντολογίς θα αρχίσουν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, από τη στιγμή που η πολιτεία δείχνει παραιτημένη από αυτό το αυτονόητο καθήκον και υποχρέωσή της.

Δύο πράγματα ωστόσο είναι σίγουρο πως θα τεθούν επί τάπητος με αφορμή έναν τέτοιο προβληματισμό:

1. Η έξαρση της φιλολογίας περί του γνωστού ευφυολογήματος αναφορικά με το «νομικό μας πολιτισμό» (ω τι βαρύγδουπη έκφραση), από όλους εκείνους τους λάτρεις της απεραντολογίας, οι οποίοι ωστόσο συστηματικά αποσιωπούν πως αυτός ο «νομικός πολιτισμός» του οποίου είναι υπέρμαχοι, και τον οποίο κακοποίησαν βάναυσα οι αυτόκλητοι φυσικά και θεσμικά διαχειριστές του, εν πολλοίς ευθύνεται γι αυτή την κατάντια στην οποία έχει οδηγηθεί η καθημερινότητά μας. Και…
2. Κοντολογίς, ο λαός τιμωρός είναι μια δυναμική ιδέα που θα προκύψει εκ των πραγμάτων. Ως πολιτική αναγκαιότητα έχει ήδη αρχίσει να ζυμώνεται στη σκέψη του απλού πολίτη. Και εννοώ την ανάγκη πολιτικής αποφασιστικής καταδίκης - τιμωρίας ενός συστήματος πολιτικού, που το μόνο που ξέρει είναι να κάνει πλιάτσικο στις αξίες, στα ιδανικά και στη ζωή μας την ίδια.

Ποιος μπορεί όμως να αποκλείσει την πιθανότητα, ο «λαός τιμωρός» να αρχίσει κάποια στιγμή να καταφεύγει και στον φυσικό ακτιβισμό, σπρωγμένος από την απόγνωση και την απελπισία???

Και τότε θα θύματα, δε θα είναι μόνο οι δολοφόνοι εγκληματίες που τολμούν να βιάζουν καθημερινά τα σπίτια μας αποθρασυνόμενοι από ένα κράτος παραδομένο στην κυριαρχία του εγκλήματος.
Πολύ φοβούμαι ότι θα είναι πρωτίστως το ίδιο το πολιτικό προσωπικό που με την ανοχή, τη στάση του και τα ψευτοϊδεολογήματά του, οδήγησε το μηχανισμό στην απόλυτη παράλυση και κατέστησε εφιάλτη και κόλαση την καθημερινότητά μας.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Ανώνυμος είπε...

@ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ"
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟΙ,ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ,ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ,ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΙ,ΜΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ..ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ..ΤΟΥ ΟΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ.
ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ Κ.Λ.Π
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝ. ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στοιχεία Σοκ αποκαλύπτουν γιατί οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται ενώ των αλλοδαπών ευδοκιμούν !!!

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία "φωτιά" για τις επιχειρήσεις αλλοδαπών εκτός Ε.Ε. που "ξεφυτρώνουν" η μία πίσω από την άλλη στην Ελλάδα την ίδια στιγμή όπου οι Ελληνικές μαραζώνουν.

Τα επίσημα νούμερα που σας παρουσιάζουμε μιλούν απο μόνα τους....

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής μόνο από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ________


http://tiresias-press.blogspot.com/2010/04/
blog-post_7972.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΙΤΡΕΣΣΩΝ ΤΟΥΣ...)

Η πρακτική της στελεχώσεως των Υπουργικών Γραφείων με ειδικούς συνεργάτες (στους οποίους ταυτοχρόνως χορηγείται εξαίρεση από την αναστολή άσκησης του ιδιωτικού επαγγέλματός τους) φαίνεται πως συνάδει απολύτως με την σοσιαλιστική ηθική της λαοπροβλήτου και λαοσωτηρίου Κυβερνήσεώς μας.
Φαίνεται όμως πως οι Υπουργοί του πατάξαντος τις κρίσεις (και λησμονήσαντος τις προεκλογικές του ρήσεις) κυρίου Παπανδρέου έχουν το χάρισμα να επιλέγουν πολυτάλαντους, πολυδύναμους και πολυδιάστατους ειδικούς συνεργάτες, οι οποίοι καταδικάζουν στην πράξη τον πολιτικό και επαγγελματικό μονοφυσιτισμό, αναδεικνυόμενοι τέλειοι ειδικοί υπουργικοί συνεργάτες και εν ταυτώ τέλειοι ιδιώτες επαγγελματίες.
Και το εξαιρετικό αυτό χάρισμα δεν περιορίζεται στον κύκλο των πανάξιων Υπουργών, αλλά καλύπτει ως θεία νεφέλη και τον αστερισμό των (εκ του σωρού δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων επιλεγέντων) Γενικών Γραμματέων
....
http://filotimia.blogspot.com/
2010/04/blog-post_4318.html

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΡΓΟΝΟΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΜΑΓΚΕΣ....

H MYKONOΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...

Συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου ως υπεύθυνου υπαλλήλου για την κλοπή των 900.000 ευρώ από τον δήμο του νησιού, έχει αναλάβει η σύζυγος!(!!!) αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γνωστή δικηγόρος της Μυκόνου. Είναι αλήθεια... πως ο κύριος αντιεισαγγελέας κατευθύνει την υπεράσπιση και δίνει την γραμμή; Μυρίζει παραδικαστικό μήπως;

http://fimotro.blogspot.com/
2010/04/h-mykono.html

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως ο παχυσαρκος ελληνικος λαος δεν μπορει πλεον ναντιδρασει.
και να θελει δεν μπορει.
μας ευνουχισαν 36 χρονια τωρα με αριστερισμους,προοδευτισμους, ανθρωπισμους, καλλιεργειες, μορφωσεις, βιοτικα επιπεδα και ολες αυτες τις γελοιοτητες...
ειμαστε ο πιο μαλαθακος, πλαδαρος,θηλυπρεπης, υπερκαταναλωτης, αριστεριστης,μαζοχιστης λαος του κοσμου.
μια κατεσταμμενη γενια-απτο 74- αχρηστων πτυχιουχων, ανικανων για χειρονακτικη εργασια..
τα πραγματα ειναι παρα πολυ σοβαρα- πολυ περισσοτερο αποτι φανταζεστε- και η κατασταση πλεον μη αναστρεψιμη.
ουτε κυβερνηση της χρυσαυγης μπορει να σωσει πλεον την ελλαδα.
θα χρειαστουν παλι ποταμοι αιματος με εκατομυρια νεκρους, και αν παλι καταφερουμε να περισωσουμε κατι...
δεν θελω να απογοητευσω κανεναν ουτε ειμαι απαισοδοξος, αλλα αυτη ειναι η σκληρη αληθεια και πρεπει να την συνηδειτοποιησουμε ΑΠΟΛΥΤΑ και να δρασουμε αναλογως...

Ανώνυμος είπε...

Αν ενας Ελληνας κατα τ'αλλα φιλησυχος πολιτης, αποφασισει να αμυνθει και παρει ενα καλασνικωφ ή ενα ουζι κλπ και κανει μαθηματα σκοποβολη στην αυλη του, θα ερθει η αντιτρομοκρατικη, τα ΕΚΑΜ και καμμια 100στη οπλισμενοι της ΕΛΑΣ σε 5 λεφτα, θα τον μπαγλαρωσουν και θα κατσει 10 χρονια φυλακη...
Τα παντα ολα φιλοι μου...

ΓΒ

Ανώνυμος είπε...

MH ΦΟΒΑΣΤΕ 02:22 ΚΑΙ 02:32 ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ 10.000 ΧΡΟΝΩΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΦΕΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινήστε τώρα πριν να είναι αργά.
Βγείτε στους δρόμους εκεί που όλοι ξέρουμε ότι συχνάζουν όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες και μην αφήσετε κανέναν.
Η αστυνομία είναι μαζί μας μη μασάτε.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...