8/4/10

Τσακώθηκαν τα φερέφωνα στην Κύπρο

Ο «καθαρόαιμος» άνθρωπος της Ουάσιγκτον, Νίκος Αναστασιάδης του ΔΗΣΥ, επιτέθηκε στον ημίαιμο Καταστρόφια, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκεια εναντίον του που υπάρχει στα «Κεντρικά», επειδή δεν υπέγραψε το κείμενο με τις «συμφωνημένες» θέσεις με τον Ταλάτ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των σημερινών Κυπριακών εφημερίδων ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ φέρεται να είπε στον πρόεδρο Κατασρόφια: «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να μας φέρνεις έγγραφα και να τα συζητούμε κατόπιν εορτής. Εδώ δεν είναι η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ».
Ο κ.Αναστασιάδης άσκησε κριτική σε ό,τι αφορά χειρισμούς του προέδρου Χριστόφια στις διαπραγματεύσεις, υποστηρίζοντας ότι αυτές οδηγούνται σε νέο αδιέξοδο.
Χθες βράδυ ο Χριστόφιας σε ομιλία του κάλεσε όλους, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, να επιλέξουν, γιατί, όπως επεσήμανε, «αυτό που χρειάζεται τώρα δεν είναι η κομματική επικράτηση, αλλά η επικράτηση της Κύπρου».
με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...