31/5/10

Πράσινες εκκαθαρίσεις στο στράτευμα

Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις εντός του θέρους

Η κατοχική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το κίνημα αντίστασης των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στα εθνοκτόνα και προδοτικά σχέδια της θα εξαπολύσει κύμα εκκαθαρήσεων, σε όλους τους βαθμούς.

Η «κυβέρνηση» προβληματίζεται από την αντίσταση των ιπταμένων στην εντολή να μην αναχαιτίζουν τα τουρκικά αεροπλάνα εντός του Ελληνικού Εναέριου Χώρου, από τη διαρροή στα ΜΜΕ των τουρκικών επιθετικών κινήσεων στο Aιγαίο, παρά το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η «πολιτική ηγεσία» για να διευκολυνθεί η εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο στους Τούρκους, από την αντίδραση στο Ναυτικό για το Τζαμί, και την αδυναμία αναχαίτισης του κύματος φυγής των αξιωματικών.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Ιωάννη Γιάγκου θεωρείται από τους παρατρεχάμενους των Βενιζέλου-Μπιγλίτη ήδη παρελθόν και προβληματίζονται αν θα πρέπει να τον ακολουθήσει στην έξοδο ο Α/ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας. Και στους δύο καταλογίζεται «Αδυναμία ελέγχου και πληροφόρησης ακραίων γεγονότων».

«Για την θέση του Α/ΓΕΕΘΑ φαβορί φέρεται ο νυν Α/ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος θεωρείται ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίκτυο πληροφόρησης στο εσωτερικό των τριών Κλάδων προκειμένου να αποφευχθούν «χειρότερα γεγονότα» που θα πλήξουν την πολιτική εικόνα τόσο του υπουργού Ε.Βενιζέλου, όσο και το αναπληρωτή του Π.Μπεγλίτη.

Η προϋπηρεσία του Φράγκου Φραγκούλη στις στρατιωτικές υπηρεσίας πληροφοριών θεωρείται «εχέγγυο» αποτελεσματικότητας ως προς τον έλεγχο των Κλάδων. Πρακτικά δηλαδή αναζητούν κάποιον Α/ΓΕΕΘΑ ο οποίος θα δημιουργήσει μία αποτελεσματική υπηρεσία «εσωτερικών υποθέσεων» στις Ένοπλες Δυνάμεις! Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε ένα χώρο που οι κλαδικές αντιπαλότητες δεν είναι απλή θεωρία.

Και ακριβώς επειδή τα σημαντικότερα προβλήματα για την πολιτική ηγεσία εκπορεύονται από την Αεροπορία και το Ναυτικό το ερώτημα είναι κατά πόσον κάποιος εκτός των δύο αυτών Κλάδων θα μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά-κατασταλτικά στις θύελλες που έρχονται.

Το γεγονός ότι και οι τρεις προαναφερθέντες έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις που κατέχουν από την προηγούμενη κυβέρνηση για την περίπτωση του Φράγκου Φραγκούλη φαίνεται ότι δεν ισχύει πλέον, τουλάχιστον στον βαθμό που ισχύει για τους άλλους δύο: Στη Νέα Δημοκρατία στελέχη με θητεία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας χαρακτηρίζουν υποτιμητικά τον Α/ΓΕΣ, Φράγκο Φραγκούλη ως «γενίτσαρο» και "κωλοτούμπα" δηλαδή ότι έχει «αλλαξοπιστήσει» και από «δεξιός» έχει μεταμορφωθεί σε "πιστό στρατιώτη" του κυβερνώντος κόμματος.
Απλώς φαίνεται ότι υπάρχει υπάρχει «ισχυρή χημεία» μεταξύ του Φράγκου Φραγκούλη και το υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου. Επίσης για την θέση του Α/ΓΕΣ έχει υπάρξει προεπιλογή, ανώτατου αξιωματικού...»


Πηγή Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κύριε πτέραρχε, Ιωάννη Γιάγκο, τίμησε τον όρκο σου, τη στολή σου και τα γαλόνια σου. Ξεμπρόστιασε τους, όσο είσαι αρχηγός. Πριν σε φάνε άδοξα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε μαγκες εβραιοι.

βεβαια τους χαφιεδες της νεας ταξης απο την ελλαδα δεν τους πειραξαν...αυτοι ειναι χρησιμοι για δολιοφθορες φιλολαθρομεταναστευσης εδω στην ελλαδιτσα που δεν εχει δικαιωμα να ζησει ελευθερη και ανηκουσα στους ελληνες στη νεα εποχη.

για αυτο και ο πολυεθνιστης παπαντρεου ηταν συγκαταβατικος με τους εβραιους.αν ενας ελληνας παρεμποδιζε μια καραβια λαθρομεταναστων εποικων θα τον εστελνε το καθεστως ανθελληνων στο κρεματοριο για εκφοβισμο του ελληνα ραγια...


το ισραηλ θελει να ζησει και δεν παιζει παιγνια με τσατσους που το υπονομευουν.και θα ζησει

αντιθετα στο ελλαδα οι τσατσοι πολιτικοι χαιδευουν τους αναρχικους πρακτορες με τις μολοτοφ ,τους ανθελληνες που αποσταθεροποιουν την ακεραιοτητα της χωρας.

τα αναρχικια της ελλαδας πηγαν στη γαζα νομιζοντας οτι εχουν να κανουν με τους προδοτες ταχα κρατικους αντιπαλους τους στην ελλαδα....

ποσο γελοιος φαινεσαι χρυσοχοιδη μπροστα στους εβραιους.

αυτοι θελουν να ζησουν.
οι ελληνες θελουν αραγε?

ποτε απαιτησε ο ελληνας απο τους πολιτικους να διαταξουν το πολεμικο ναυτικο να ανοιξει πυρ εναντιον του ασυμμετρου εχθρου των δουλεμπορων λαθρομεταναστων που μας οδηγουν σε εθνικο ολοκαυτωμα και υποδουλωση μας?

αυτος δεν ειναι ο ρολος του πολεμικου ναυτικου,να προστατευει τα συνορα και το ζωτικο συμφερον μας απο θανασιμους κινδυνους για εμας και την προκοπη μας?

ποσο ξεφτιλες μοιαζουν οι ανθελληνες πολιτικοι μπροστα στους περηφανους εβραιους που θελουν να μεινουν ελευθεροι απο την ισλαμικη λαιλαπα?

Ανώνυμος είπε...

Όσοι πιστεύουν ότι οι Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ δεν είναι κωλοτούμπες είναι γελασμένοι.
Ξεχνάτε φαίνεται ότι μόνο στην ΠΑ έγιναν προγραφές και εδιώχθησαν αξιωματικοί ή οδηγήθηκαν σε παραίτηση.
Οι αθεόφοβοι είναι λαστιχομεσάτοι και πιστοί εντολοδόχοι της καμαρίλας του υπουργικού στρατιωτικού γραφείου. Τελευταίο κατόρθωμά τους η επαναφορά του απόστρατου ταξίαρχου, διευθυντή του υπουργού στην ενέργεια ως μηδέποτε αποστρατευθέντα. Ο γραφικός Α/ΓΕΑ πιστεύει ότι με το να εκτελεί τις παράνομες εντολές του Παπανικολάου θα γλυτώσει την αποστρατεία. Το φιλότιμο και των δύο χάθηκε όταν νόμισαν πως οι καρέκλες τους κόλλησαν πίσω τους και δεν θα φύγουν ποτέ από τις θέσεις τους.
Όσο αφορά στους "κύκλους" που θήτευσαν στο υπουργείο, ο Κορομάντζος και ο αθέατος υπουργός του ν' αφήσουν τα σάπια τους.
Με τα λαμόγια, τους ιδιόρυθμους και τους εμπαθείς που επέλεγαν στις ηγετικές θέσεις, διέλυσαν την ΠΑ και την άφησαν έρμαιο στα χέρια τους για να ρουσφετολογούν ασύστολα μόνο προς πράσινους ώστε να έχουν καβάτζα όταν άλλαζε η κατάσταση.
Οι γελοίοι τεμπέληδες μαζί με τον εσμό των γιάπιδων της ΚΕ της ΝΔ που μάζεψαν στο υπουργείο, κατάντησαν τις ΕΔ να διοικούνται από σκουπιδιάρη γιατί ο μεγάλος ήταν ανύπαρκτος ο άχρηστος. Δεν παίρνουν τα μούτρα τους οι ηλίθιοι μεϊμαρακικοί να έρθουν να ζητήσουν ψήφο. Θα φάνε γιαούρτωμα που θα πάθουν κωλούμπρα.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΔΕΝ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...