27/5/10

Τα δείχνουν όλα στη τιμή που συμφέρει (όπως η Τζούλια).

«Στο δελτίο που τα λέει όλα και τα δείχνουμε όλα»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Με την εξωπραγματική και παραπλανητική αυτή διαφήμιση ξεκινά κάθε βράδυ γνωστό δελτίο ειδήσεων σε κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης.
Γνωρίζοντας οι αρμόδιοι του τηλεοπτικού σταθμού ότι ούτε όλα τα λένε και ούτε όλα τα δείχνουν, αποπειρώνται να εξαπατήσουν τους τηλεθεατές ότι τάχα το Δελτίο τους είναι έγκυρο και αντικειμενικό.
Πρόκειται για κραυγαλέα αντίθεση ανάμεσα στο απατηλό αυτό σλόγκαν και στα όσα λέγονται και δείχνονται!
Κατά κανόνα, τόσο ο εν λόγω σταθμός όσο και όλοι οι άλλοι οι «μεγάλοι» σιωπαίνουν ένοχα γύρω από τα συμβάντα στα εθνικά μας θέματα. Σε αυτά επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Μας λένε πολλά, πάρα πολλά, για την ακρίβεια στ’ αγγούρια και στη βενζίνη, και μας ενημερώνουν λεπτομερώς για τα γκολ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά είναι φειδωλοί, πολύ φειδωλοί στην ανάλογη ενημέρωση των εθνικών θεμάτων.
Έτσι, οι διακηρύξεις τους για ειδήσεις «έξω από τα δόντια» και για εκπομπές με τον πομπώδη τίτλο «ανατροπή», ηχούν παράτερα.
Θα το ήθελαν, ενδεχομένως, αλλά ούτε το μπορούν και ούτε το τολμούν.
Χρειάζονται κότσια γι’ αυτό το τόλμημα και μικρότερες αμοιβές, πολύ μικρότερες.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ναι κυριε Παναγιωτη θα συμφωνησω απολυτα με σας.
Αλλα ετσι ειναι,στις επομενες εκλογες λοιπον θα ξαναβγει ο εβραιος και θα μοιρασει το επιδομα αλληλεγγυης και επειδη θα πειναει πολυς κοσμος μεχρι τοτε να εισαστε σιγουρος οτι θα ξαναβγει.
εκτοσ αν ο κυριος ¨Παπαμαρας"βγει και δωσει 250 ευρο βοηθεια.
Και φυσικα αν βγει η κυρια Μπακογιαννη ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ " - 300 - "ευρο" υπαρχει καμια αμφιβολια οτι θα γινει κυβερνηση?
Ειμαι εδω με ονομα και επιθετο ρε λαμογια.

ΑΓ είπε...

Η ηθική δικαίωση είναι η μόνη που δίδεται αφιλοκερδώς και δεν εξαγοράζεται! Αυτό ακριβώς αποζητούν όλα τα λαμόγια! Δε θέλουν να σε βιάσουν, έκφυλος θέλουν να γίνεις! Ό,τι γίνει να γίνει με τη δική σου συνενοχή! Ειδήσεις που τα λένε όλα δεν υπάρχουν, γιατί το πρώτο που θα έπρεπε να πουν είναι πόσα παίρνουν για να στηθούν μπροστά από το γυαλί και να τα πουν! Και μόνο που μιλάει ο κος (ο Μεγαλοδύναμος να τον κάνει) Χατζηνικολάου για ακρίβεια οδηγώντας Cayene είναι εριστικό!!!

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...