26/5/10

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ...

....δείτε καλά τη φωτογραφία και αφομιώστε την !!! Κυρίως ισχύει για τους πολύ νέους που βγαίνουν στην κοιωνία, που βγαίνουν στην αγορά εργασίας και στη δημόσια βιοπάλη.

Ετσι θα καταντήσουν πριν τα 50 τους όσοι προλάβουν να επιβιώσουν και να ζήσουν.

Γιατί έτσι το θέλουν κάποιοι προδότες, άρπαγες και δοσίλογοι πολιτικάντηδες που έλαχε ν' αρπάξουν το τιμόνι της διακυβέρνησης αυτής της δύσμοιρης χώρας, λέγοντας ΜΕΓΑΛΑ ψέμματα προεκλογικά.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αντιδράστε, σηκωθείτε απ' τους καναπέδες, τις ξαπλωτούρες κι αφήστε τον ωχαδερφισμό κατά μέρος!

Ερχονται πολύ δύσκολες μέρες και ώρες αν δεν αντιδράσουμε συνολικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι οχι να περιμένουμε τους άλλους να βγάλουν το φίδι απ' τη τρύπα.

Ολα αυτα που μας συμβαίνουν σήμερα και που θα συμβούν και χειρότερα ήταν προσχεδιασμένα, τα ήξεραν. Απλά ήρθαν ν' αποτελειώσουν ότι δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι άρπαγες, οι προηγούμενοι κατσαπλιάδες ...

Κι επειδή ετούτοι βρήκαν ΑΔΕΙΑ ταμεία κια καμμένη, σκαρφίστηκαν την ιδέα του ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ απο το ΔΝΤ. ,την Ε.Ε. κι απ' όπου αλλού. Μην τους πιστέυετε, δεν πρόκειται ποτέ να ορθοποδήσουμε σαν χώρα με τα αχόρταγα αυτά κουφάρια στο τιμόνι της.

Ποιός μας εγγυάται πως όλα αυτά τα δανεικά που έρχονται αντι να πάνε για την ανόρθωση της οικονομίας, δεν θα πάνε στις τσέπες των αετονύχηδων πολιτικών; ΚΑΝΕΙΣ.

Και μετά, τι; Θα φύγουν μια ωράια πρωία αφού θα έχουν παραφουσκώσει τους λογαριασμούς τους στο εξωτερικό και θα μείνουν εδώ στο "ελλάντα" όσοι τελικά επιζήσουν να πολεμάμε τους άλλους πεινασμένους μετανάστες που ωστόσο θάναι και πιό πολλοί απο μας. Τα δάνεια που παίρνει η χώρα μην αυταπατάσθε, δεν είναι για το λαό, αλλά για τις τσέπες των πολιτικών. Το ξαναλέμε: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

Δεν ενδιαφέρονται αυτοί για το λαό, παρά μόνον για την πάρτη τους!!! Και για τα παιδιά τους ...

Αντιδράστε με όποιο τρόπο νομίζετε, μην περιμένετε να σας πεθάνουν γιατί κι εκει άκλαυτοι κι άθαυτοι θα πάτε, ελλείψει ρευστού και συγγενών.

Αυτή η λαίλαπα των αχόρταγων αυτών πολιτικών δραστών ΔΕΝ πρέπει να μείνει άλλο στη κυβέρνηση αυτής της χώρας! Ολες οι άλλες φιλοσοφίες περί του αντιθέτου είναι εις βάρος του απλού λαού και της χώρας. Σε λίγο δεν θα υπάρχουμε ούτε και σαν χώρα. Τα σκυλιά της γειτονιάς μας είτε γκρίζα, είτε κόκκινα είτε οτιδηποτε αλλο, περιμένουν να κατασπαράξουν ό,τι απομείνει απο την αποσκελετωμένη Ελλάδα.

Να φύγουν ΤΩΡΑ λοιπόν και να απαιτήσουμε μια εθνοσωτήρια κυβέρνηση απλών προσωπικοτήτων πέραν κάθε υποψίας για να πάει τη χώρα σε εκλογές κι ας μην έχουμε το καταραμένο ευρώ για εθνικό νόμισμα. Για το θεμα αυτό όμως θα τα πουμε σε επόμενη επισήμανσή μας, γιατί ειναι κι αυτό σοβαρό.

Εμεις όλοι στο Ιστολόγιό μας κι όχι μόνον, έχουμε ταχθεί υπό τη σκέπη και την καθοδήγηση του νέου φορέα που απλώνεται πανελλήνια σιγα-σιγα: με το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ή ΠΑ.ΜΕ. (καμια σχέση με το ξεπουλημένο Π.ΑΜ.Ε. της Παπαρήγα, έτσι; ) Γιατί ελπίζουμε πως κάποιος θα πρέπει να κάνει την αρχή της απολύτρωσής μας απο τα πιράνχας που μας περιβάλουν. Και θέλουμε να ελπίζουμε στο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ", Εμεις ευτυχώς ή δυστυχώς ελπίζουμε ακόμα λίγο! Για πολύ λίγο όμως, γιατί μετά δεν θα είμαστε καν ζωντανοί. Εσείς διαφωνείτε ;;;

http://cretanpatriot1.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΜΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ.
Υ.Γ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑ.ΜΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑ.ΑΜΕ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ-ΠΑΜΕΑΕ( ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ)
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ