23/5/10

ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

Το θεριό της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης βρυχάται.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_2938.html

Σε μια εποχή που συνιστά από μόνη της πρόκληση για μεγάλες ανατροπές στη γεωπολιτική, την κοινωνία και την οικονομία, κανείς δε δικαιούται να κοιμάται ήσυχος και να επαναπαύεται στις δάφνες της αυθεντικότητάς του.

Πολύ δε περισσότερο που από μόνη της αυτή η εποχή, δε συνιστά μονάχα πρόκληση για μεγάλες ανατροπές αλλά κυοφορεί και δραματικές ανακατατάξεις.

Τις κατευθύνει ένας αντίπαλος που είναι ισχυρός.
Ένας αντίπαλος που έχει στα χέρια του μηχανισμούς για να τις επιβάλει.
Ένας αντίπαλος που έχει προσδιορίσει με σαφήνεια ποιο είναι το κεντρικό του ζητούμενο.
Ένας αντίπαλος πολιτικά και κοινωνικά αδίστακτος, που αδιαφορώντας για το τίμημα είναι αποφασισμένος να κόψει το νήμα του τερματισμού.
Το θεριό της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης βρυχάται.
Είναι φανερό πως ο αγωνιζόμενος λαός συνιστά τη μοναδική δύναμη ανακοπής, και αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα που είναι ικανός να του ανατρέψει τα σχέδια.
Αυτή όμως η θεμελιακή διαπίστωση από μόνη της δεν αρκεί για να μετατρέψει τον αγωνιζόμενο λαό και το μαζικό κίνημα από ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
Το ποιος είναι αυτός που καθορίζει την ατζέντα, αλλά και το ακριβές περιεχόμενο της ημερήσιας διάταξής της, είναι μείζονος σημασίας ζήτημα και κανείς δε δικαιούται να το υποτιμήσει και πολύ περισσότερο να το παραβλέψει.
Αν την ατζέντα την καθορίζει το πολιτικό σύστημα και οι εκφραστές του, τότε και οι καλύτερα οργανωμένοι αγώνες εξαντλούνται στην άμυνα.
Σε μια άμυνα που δε διεκδικεί να κερδίσει περισσότερα αλλά αγωνίζεται απελπισμένα προκειμένου να χάσει όσο γίνεται λιγότερα από τη γενικευμένη επίθεση σε βάρος των λαών και των εργαζομένων.

Σε μια νύχτα αφαιρέθηκαν κατακτήσεις ενός αγώνα 60χρονου, και σήμερα το εργατικό κίνημα προσπαθεί να περισώσει. τι???. Και ο λόγος που αφαιρέθηκαν είναι απλός.

Κάποιοι αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να τις αφαιρέσουν. Τόσο απλά.
Αυτό ήθελαν.. αυτό στόχευσαν. αυτό πέτυχαν.
Το πέτυχαν γιατί δεν αναλώθηκαν με φανφάρες για το κοινωνικοπολιτικό σύστημα το οποία προσκύνησαν και ορκίστηκαν να υπηρετούν.
Δε τους ενδιαφέρουν οι φανφάρες αλλά ο στόχος τους.
Δεν τους ενδιαφέρει η θεωρητική γυμναστική του μυαλού της κοινωνίας αλλά η στόχευση.
Δεν τους ενδιαφέρουν οι δαιδαλώδεις διαδρομές αλλά το αποτέλεσμα.

Διαμόρφωσαν αυτοί την ατζέντα, γι αυτό και είναι αυτοί που καρπώθηκαν το αποτέλεσμα. Τόσο απλό.

Προϋπόθεση της νίκης τους ήταν να καταστήσουν τους λαούς αμυνόμενους και να διατηρήσουν το ρόλο του επιτιθέμενου για τον εαυτό τους. Τόσο απλό.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_2938.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ακραία ΛΟΑΤΚΙ του ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΟΜΙΛΟΎΝ ΜΕ ΣΚΕΡΤΣΟ για τα «ΑΚΡΑ»

 Ο εν λόγω ΑΚΡΑΙΟΣ  έκανε μαθήματα για την γεωπολιτική διάσταση και σημασία της Ομοφυλοφιλίας στην ΛΟΑΤΚΙ ΚΟ των ΚΝΟΥΔΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ!  ΣΤΟ Ο...