6/6/11

Πέφτει ο προδότης- πανικός στο Μαξίμου

Ο λαϊκός οδοστρωτήρας με την πρωτοφανή χθεσινή συγκέντρωση των 250.000 ακηδεμόνευτων και ακαθοδήγητων «Εξαγριωμένων», κατέδειξε την πλήρη αμφισβήτηση του πολιτικού σκηνικού και του καταρρέοντος πολιτικού προσωπικού, και την πλήρη χρεοκοπία της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Οι έντονες διεργασίες στην κοινωνία, παραπέμπουν σε ραγδαίες εξελίξεις, στο εξαιρετικά κρίσιμο διάστημα των επόμενων 30 ημερών.
Με τη συμφωνία που έκανε ο προδότης ΠαπαΕβραίου την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η παράδοση της χώρας και του λαού στους τοκογλύφους στην ξένη κατοχή. Η πράσινη Χούντα υπέγραψε νέο σύμφωνο παράδοσης, ακόμα πιο ντροπιαστικό από το επαίσχυντο «Μνημονίο 1».


Ο παπαΕβραίου και οι αμερικανοί σύμβουλοι του έχουν αποφασίσει να πάνε σε εκλογές με το δίλημμα « λιγότεροι μισθοί και συντάξεις ή χρεοκοπία» « Παπανδρέου και σταθερή κυβέρνηση ή χρεοκοπία», αν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και του ΛΑΟΣ δεν υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Οι πληροφορίες από το Μαξίμου λένε ότι οι κάλπες μπορεί να στηθούν στις 24 Ιουλίου, επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αφού ο παπαΕβραίου παρότι έχει χαράξει πορεία αντίθετη από τις πρόωρες εκλογές.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Δημήτρης Ρέππας και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρύσα Αράπογλου, έχουν εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθούν, τις επόμενες ημέρες. Στο Μαξίμου υπάρχει έκδηλος φόβος για το ενδεχόμενο να καταψηφίσουν ορισμένοι νέοι βουλευτές , όπως ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης , ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, και ο βουλευτής της Β Αθηνών Γιάννης Βούρος.


Αυτό που προκάλεσε μεγάλο θυμό, σε ότι έχει απομείνει σαν οργανωμένο ΠΑΣΟΚ ήταν η δήλωση του παπαΕβραίου αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Eurogroup ότι η δημόσια διοίκηση είναι προβληματική και ότι γιʼ αυτόν τον λόγο ζήτησε τη συνδρομή τεχνοκρατών (έτσι λένε... τους γκαουλάιτερ) από την Ευρώπη. Σε αυτούς θα δίνουν αναφορά οι «πράσινοι υπουργοί» και δίχως τη δική τους έγκριση, δεν θα είναι δυνατό να εκταμιεύεται ούτε ένα ευρώ!
Στην πράξη αυτός είναι ο ανασχηματισμός. Υπουργικό Συμβούλιο Κατοχής ,Τεχνοκρατών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεα προβοκατσια. Το Reuters συμπεριεβαλε τη δραχμη στη λιστα με τις τιμες συναλλαγματος:

http://kkoolook.amplify.com/2011/06/05/greek-drachma-on-reuters-exchange-rates-list-programming-error/

Τα σχεδια της Λεσχης Bilderberg για Παγκομια Διακυβερνηση μεσω φτιαχτων κρισεων και ελεγχομενου χαους:

http://kkoolook.amplify.com/2011/05/29/bilderberg-2011-plans-for-more-economic-chaos-and-tax-increases/

Ανώνυμος είπε...

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=5908

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ σήμερα η χώρα μας δοκιμάζεται, όπως στην περίοδο 1400-1453 τότε που η παρακμή του λαού οδήγησε στην άλωση τη βασιλεύουσα των πόλεων, όλοι αναζητούμε εναγωνίως τον ηγέτη που θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στους οικονομικά ισχυρούς που καταδυναστεύουν τους λαούς και θα χαρακτηρίσει το χρέος επαχθές! Είναι όμως πρόθυμος ο λαός να ακολουθήσει για λόγους αξιοπρέπειας έναν τέτοιο ηγέτη;
Ή θα παραμένει απαθής βλέποντας να εκποιούνται εργοστάσια της ΔΕΗ, αεροδρόμια και λιμάνια, έδαφος και υπέδαφος, νησιά και, τέλος, η Ακρόπολη; (Ακόμη και αν αυτό το τελευταίο αποτελεί ακραία υπερβολή, η συζήτησή του είναι ένδειξη του πόσο στερούμαστε αξιοπρέπειας).
Σε τελευταία ανάλυση μας αξίζει ένας τέτοιος ηγέτης; Είναι καιρός να συνειδητοποιούμε ότι η επίθεση άρχισε αυτή τη φορά από την πρωτεύουσα της παρακμής μας, ενω στην εξουσία βρίσκονται οι “ενωτικοί”; Η “βασιλεύουσα”, με αρχαίο χιτώνα κακοΰφαντο στη Δύση και όχι βυζαντινή χλαμύδα, βρίσκεται υπό μερική κατοχή των αποκλήρων, που δεν έσπευσαν εδώ υποκινούμενοι από τις υποσχέσεις ενός νέου πορθητή για δηώσεις και λάφυρα, αλλά από την ανάγκη να εξασφαλίσουν τον επιούσιον άρτο;

Τί είναι πιθανότερο; Να επιβιώσουμε στην ιστορία ταυτιζόμενοι απόλυτα με τη Δύση ή διαχωρίζοντες πλήρως τη θέση μας από τους ολετήρες του πλανήτη; Ενωτικοί ή ανθενωτικοί; Το κύριο δίλημμα του Νεοέλληνα στην περίοδο που επιχειρείται η επανεγγραφή της ιστορίας του μακροβιότατου έθνους μας.

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη 8/6/2011. Ξενοδοχείο Χίλτον. 18:30

Η κα Μιράντα Ξαφά θα δεχτεί ερωτήσεις και σχόλια από δημοσιογράφους σε μία ανοικτή συζήτηση για όλα όσα την κατηγορούν , όπως πχ ο Σπυρίδων Χατζάρας, σχετικά με έξυπνες επενδυτικές κινήσεις που έκανε πάνω στο Ελληνικό Πιστωτικό Γεγονός.

Μετά το πέρας της συζητήσεως, θα ακολουθήσει δεξίωση και η προβολή αισθησιακής ταινίας "Γιώργος και Μιράντα. Καυτά φιλιά στον Βάλτο των Χρηματαγορών."

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...