15/6/11

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ 114 ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

18 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ


Προς τον πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας

ΑΘΗΝΑ 15-06-2011


1. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, πιστεύουμε ότι δεν έχετε καμία εντολή από τον ελληνικό λαό για να ψηφίσετε και να εγκρίνετε, είτε το
«Μνημόνιο 1» , είτε το «Μνημόνιο 2», και ότι επομένως χρειάζεσθε
« δημοκρατική νομιμοποίηση». Εκλογές.


2. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, πιστεύουμε ότι, «το πιστόλι βρίσκεται στα χέρια σας», και ότι πρέπει «να σημαδέψετε» με αυτό, τους αεριτζήδες και τους διεθνείς τοκογλύφους προς όφελος της χώρας και του λαού της. Η έξοδος από την κρίση βρίσκεται στο κόστος του «συστήματος» από την αποπληρωμή των CDS σε περίπτωση «πιστωτικού γεγονότος».
Είναι καθήκον της Εθνικής Αντιπροσωπείας, και του καθενός από εσάς προσωπικά, να δώσετε εντολή στην κυβέρνηση, να προβεί στην άμεση έκδοση ομολογιακού δανείου, ύψους 250 δίς ευρώ, με διάρκεια 30 έτη, και με επιτόκιο ίσο με το αμερικανικό, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί μέχρι τις 31 Ιουνίου. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η χώρα μας, θα κηρύξει στάση πληρωμών από την 1η Αυγούστου. Είναι απολύτως βέβαιο, ότι οι υπόχρεοι για την αποπληρωμή των ελληνικών CDS, θα σπεύσουν να αγοράσουν τα. Ελληνικά ομόλογα.


3. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, πιστεύουμε, ότι η κυβέρνηση και εκείνοι που την υποστηρίζουν, «για να κάνουν την κρίση ευκαιρία», σας ωθούν σκοπίμως , σε λάθος κατεύθυνση, σε λάθος πολιτική, και σε λάθος μέτρα. Τα στοιχεία για την αύξηση του ελλείμματος του 2011 δείχνουν, ότι αυξάνονται ραγδαία και ανεξέλεγκτα οι δαπάνες για οφειλές νοσοκομείων, για τόκους, και για επιχορηγήσεις στον ΟΓΑ το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ. Από τον ΟΓΑ και το ΙΚΑ, καταβάλλονται παρανόμως συντάξεις σε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, και από το ΙΚΑ καταβάλλονται οι συντάξεις των «ιδιωτικοποιήσεων», χωρίς να υπάρξει καμιά νομοθετική παρέμβαση από την πλευρά σας, για να διορθωθεί η κατάσταση.
Επειδή η πολιτική των «ιδιωτικοποιήσεων», των κυβερνήσεων Σημίτη-Καραμανλή, προκάλεσε τα σημερινά δημοσιονομικά προβλήματα, απαιτούμε με πρωτοβουλία της εθνικής αντιπροσωπείας να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για το συνολικό δημοσιονομικό κόστος από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, την ένταξη των ασφαλιστικών Ταμείων των τραπεζοϋπαλλήλων στο ΙΚΑ, και το κλείσιμο της Ολυμπιακής.


Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα απαιτούμε από την εθνική αντιπροσωπεία να σταματήσει το ξεπούλημα σε τιμές ευκαιρίας της εθνικής περιουσίας, για να μην γίνει η κρίση ευκαιρία των παμφάγων αρπακτικών, και φίλων του κ. πρωθυπουργού, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας τον Φεβρουάριο.


Απαιτούμε την άμεση ιδιωτικοποίηση από το σπάταλο κράτος, του κόστους της περίθαλψης των εκατοντάδων χιλιάδων ανασφάλιστων παράνομων λαθρομεταναστών των οποίων η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ,επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, το έλλειμμα και το χρέος, ενώ οι ίδιοι οι Έλληνες όταν είναι ανασφάλιστοι, στερούνται σκανδαλωδώς τής άνευ όρων δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ο υπουργός κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε μάλιστα στην ΕΕ, ότι μόνο για τα φάρμακα ο προϋπολογισμός επιβαρύνεται με 130 εκατομμύρια ευρώ.


Απαιτούμε να ανοιχτεί ένας λογαριασμός για την κάλυψη αυτών των δαπανών εις τον οποίο θα πρέπει να συνεισφέρουν οι δισεκατομμυριούχοι Φιλάνθρωποι, ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΜΚΟ, και οι πλούσιοι έλληνες.




4. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, επειδή, πιστεύουμε ότι η διαφάνεια είναι όπλο της Δημοκρατίας και επειδή πολλοί έκαναν, «την κρίση ευκαιρία», απαιτούμαι την διεξαγωγή έρευνας για να αποκαλυφθεί στον Ελληνικό λαό, ποιες ελληνικές τράπεζες αγόρασαν ασφαλιστήρια συμβόλαια έναντι του κινδύνου ελληνικής χρεοκοπίας, πριν τον Οκτώβριο του 2009, όταν το ασφάλιστρο βρισκόταν στις 129 μονάδες βάσης, πότε τα μεταπώλησαν σε ποιες τιμές και σε ποιους, και πόσα κέρδισαν έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες από την πώληση αυτών των ασφαλιστηρίων, σε όταν το ασφάλιστρο ανέβηκε στις 500 μονάδες βάσης, λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης και των δηλώσεων των ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών περί χρεοκοπίας, αναδιάρθρωσης, και στάσης πληρωμών.




5. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, επειδή δεν δεχόμαστε να υπάρχουν μυστικές συμφωνίες από τον ελληνικό λαό, απαιτούμε την κατάθεση στη Βουλή, όλων των μυστικών δανειακών συμβάσεων των κυβερνήσεων Σημίτη, με την Goldman Sahs, και όλων των συμφωνιών Αλογοσκούφη- Goldman Sahs του 2008,για να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός το κόστος αυτών των μυστικών συμφωνιών και την επιβάρυνση του δημοσίου χρέους από αυτές.






6. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, θεωρούμε ότι σε συνθήκες της δημοσιονομικής κρίσης, και τη στιγμή που αυξάνονται οι φόροι που επιβαρύνουν τον έλληνα πολίτη, ότι είναι απαράδεκτο θα εξακολουθούν να υφίστανται τα φορολογικά προνόμια, που παραχωρήθηκαν μετά το παγκόσμιο πόλεμο, στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και στους Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, και τα οποία παραβιάζουν τη συνταγματική αρχή της ισότητας. Δεν είναι δυνατόν, να εξακολουθούν να έχουν επιλογή μεταξύ της δεκάτης προς το ΚΙΣ και της φορολογικής δήλωσης προς το ελληνικό δημόσιο οι Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, ούτε να παραμένει εντελώς αφορολόγητη η περιουσία και τα έσοδα του ΚΙΣ.


7. Επειδή, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός «προστασίας του Πολίτη», η κυβέρνηση «κάνει ότι μπορεί» για την προστασία των πολιτών, «στο πλαίσιο των δημοσιονομικών περιορισμών», απαιτούμε την ενεργοποίηση του νόμου 2641/1998 για την παλλαϊκή άμυνα, με την ταυτόχρονη κατάργηση του εδάφιου γ της παρ. 2 του άρθρου 30§2 του Ν. 3013/2002, για την συγκρότηση, με την ευθύνη της πολιτείας, εθελοντικών σωμάτων λαϊκής πολιτοφυλακής, σε όλες τις πόλεις της χώρας, για να προστατευθεί αποτελεσματικά η ζωή και η περιουσία των πολιτών. Απαιτούμε επίσης την άμεση κατάργηση του νόμου προστασίας των εγκληματιών (3904/2010), που κατήργησε την προφυλάκιση κάθε εγκληματία του οποίου η εγκληματική πράξη επισείει ποινή κάτω των 10 ετών.




8. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, απαιτούμε, πριν από οποιαδήποτε αύξηση φόρων και οποιαδήποτε απόλυση, την άμεση περικοπή των συντάξεων εθνικής αντίστασης σε όσους αναγνωρίστηκαν μετά το 1996, τις οποίες καταβάλει δίκην μισθού ψηφοφόρου, το σπάταλο κομματικό κράτος σε ανύπαρκτους αντιστασιακούς, και την άμεση διακοπή της πληρωμής συντάξεων στους αλλοδαπούς που θεμελίωσαν αυτό το δικαίωμα με εργασία δυο ετών στην Ελλάδα, μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι τα δικαιολογητικά τους δεν είναι πλαστά. Απαιτούμε, ακόμα την άμεση μείωση του ΦΠΑ στο 1%, για τα είδη διατροφής πρώτης ανάγκης, για να προστατευθούν από την πείνα οι φτωχοί , οι άνεργοι και η μέση ελληνική οικογένεια.


ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3 ΚΑΙ 4

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρόδος: Συμμορία ανηλίκων, έκλεβε, ''καταδίωκε'' και ζητούσε λύτρα!


Το κάθε μέλος της σπείρας έκανε τη... δουλειά του! Ένας έκλεβε, άλλος έκανε πως τον καταδιώκει και ο τρίτος πλησίαζε το θύμα και ζητούσε λύτρα...

Η δράση της σπείρας ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ, με τη σύλληψη και των τριών, από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Διαπιστώθηκεες ότι οι δύο από αυτούς ήταν ανήλικοι. Στο αστυνομικό τμήμα αποκάλυψαν τη... μεθοδολογία τους:

Ο ένας από τους δράστες, 17 χρόνων, πλησίαζε το θύμα, άρπαζε την τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και το έβαζε στα πόδια. Ο δεύτερος πιτσιρικάς –και αυτός 17 χρόνων- έτρεχε από πίσω του και έκανε πως τον καταδιώκει, για να αποτρέψει άλλους να τον ακολουθήσουν!

Ο τρίτος εμφανιζόταν λίγη ώρα αργότερα στην ιδιοκτήτρια της τσάντας και της ζητούσε λύτρα, για να της την επιστρέψει! Οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=82776&catid=6

Ανώνυμος είπε...

Ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν ανιψιό γνωστού καλλιτέχνη
14.6.2011

Ανιψιός γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη έπεσε θύμα ομάδας νεαρών, που του επιτέθηκαν στον δρόμο με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο 21χρονος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι εικοσιπέντε νεαροί να τον ξυλοκοπήσουν με αλυσίδες και σιδερογροθιές στο κεφάλι, την πλάτη και να τον μαχαιρώσουν στο δεξί του πόδι.

Το άγριο περιστατικό συνέβη στον Αγιο Δημήτρη λίγη ώρα μετά από αγώνα μπάσκετ.

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας πήγα μαζί με έναν φίλο μου μέχρι το μετρό του Αγίου Δημητρίου, να πάρω ένα ταξί και να πάω στο ξενοδοχείο μου», αναφέρει στην «Espresso» o 21χρονος Μανώλης.

«Την ώρα που κατευθυνόμουν προς την πιάτσα των ταξί, είδα τους νεαρούς, αλλά δεν έδωσα σημασία. Ολοι επέβαιναν σε μηχανάκια. Με πλησίασε ένας και μου ζήτησε το κινητό και τα λεφτά μου. Αρνήθηκα και άρχισε να με βαράει. Εγώ ανταπέδωσα. Τότε πλησίασαν οι φίλοι του και άρχισαν να με κοπανάνε με σιδερογροθιές και αλυσίδες. Προσπάθησα να αμυνθώ όπως μπορούσα. Χτυπούσα κι εγώ όποιον είχα μπροστά μου. Κατάφερα με δυσκολία να μπω σε ένα ταξί για να φύγω από εκεί. Πριν προλάβω να κλείσω την πόρτα, μου επιτέθηκε με λοστό ένας από αυτούς και με μαχαίρωσε ψηλά στο πόδι».

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι και το δεξί του πόδι.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1382059

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 200-300 ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ρουφιανοι πιαστηκαν απο την καμερα να μεταφερουν ροπαλα μπροστα στα ματια των αστυνομικων. Αδιαψευστη μαρτυρια οτι το καθεστως του Παπεβραιου οπλιζει και πριμοδοτει τους ανιεξουσιαστες για να διαλυσουν το ειρηνικο κινημα.

http://news247.gr/ellada/eidiseis/ropala_astynomikoi.1105853.html

Ανώνυμος είπε...

Nα γιατι η Παγκοσμια διακυβερνηση κουβαλαει εδω τον τριτοκοσμικο στρατο των λαθροεισβολεων. Για να εχει απειρα αναλωσιμα χερια να κανουν τις βρωμοδουλειες της να εκτελουν τις προβοκατσιες της:

Συνεληφθη αλλοδαπος να μεταφερει ροπαλα κοντα στην περιοχη των επεισοδιων:

p://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20917&Itemid=85

Ανώνυμος είπε...

Nα γιατι η Παγκοσμια διακυβερνηση κουβαλαει εδω τον τριτοκοσμικο στρατο των λαθροεισβολεων. Για να εχει απειρα αναλωσιμα χερια να κανουν τις βρωμοδουλειες της να εκτελουν τις προβοκατσιες της:

Συνεληφθη αλλοδαπος να μεταφερει ροπαλα κοντα στην περιοχη των επεισοδιων:

p://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20917&Itemid=85

Ανώνυμος είπε...

κύριε Χατζαρα, παρακαλώ δείτε αυτό και σχολιάστε το.

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_1801.html

Προσέξτε ημερομηνία που δημοσιεύτικε και σχολιάστε το με το γεγονός ότι ο παπαεβραίου σήμερα συζήτησε στο τηλ με τον σαμαρά μέχρι και αλλαγή του συντάγματος.
Δεν τον ενδιαφέρει να κυβερνήσει, αλλά να διαλύσει με όποιο τρόπο μπορεί το Ελληνικό έθνος..

Ανώνυμος είπε...

Nα γιατι η Παγκοσμια διακυβερνηση κουβαλαει εδω τον τριτοκοσμικο στρατο των λαθροεισβολεων. Για να εχει απειρα αναλωσιμα χερια να κανουν τις βρωμοδουλειες της να εκτελουν τις προβοκατσιες της:

Συνεληφθη αλλοδαπος να μεταφερει ροπαλα κοντα στην περιοχη των επεισοδιων:

p://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20917&Itemid=85

Ανώνυμος είπε...

Με την καταπτυστη σταση του σημερα τελειωσε και το κομμα της αξωιματικης αντιπολιτευσης. Θα "ενωθουν" σε κυβερνηση "κοινης αποδοχης". Θα πεσουν ενωμενοι...

Ανώνυμος είπε...

Με την καταπτυστη σταση του σημερα τελειωσε και το κομμα της αξωιματικης αντιπολιτευσης. Θα "ενωθουν" σε κυβερνηση "κοινης αποδοχης". Θα πεσουν ενωμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!

Μοσσαντ και CIA σχεδιαζαν τη δολοφονια Καραμανλη επειδη δεν ηταν δουλος της Αμερικης και του Ισραηλ, αλλα ηθελε συσφιξη σχεσων με τη Ρωσια. Αποκαλυπτεπται ετσι ο βρωμικος πολεμος των μυστικων υπηρεσιων στον Κραμανλη που ξεκινησε με τις πυρκαγιες του 2007 και τα εκτροπα του 2008 - προιον προβοκατσιας - και θα ολοκληρωνοντουσαν με τη δολοφονια του, καθως και το βρωμικο παρασκηνιο που οδηγησε στις εκλογες του 2009 με σκοπο να δημιουργηθει η στημενη κριση και να εκτελεσθει η προαποφασισμενη αποφαση για το ΔΝΤ μεσω του πρακτορα αχυρανθρωπου των Αμερικανοεβραιων ΓΑΠ, οι οποιοι εβαλαν μετα απο ολα αυτα τον ανθρωπο τους στην εξουσια με σκοπο να προωθησεις το σχεδιο τους για υποδουλωση της Ελλαδας.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=22439&categories_id=69

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ: ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΞ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΕ ΝΤΟΠΙΑ Η ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!