23/6/11

Τα πράσινα ψέματα και ο διεφθαρμένος «Μπαμπούλας» Κουτρουμάνης

Οι πολιτικές αποφάσεις της Φαυλοκρατίας μας προκαλούν έλλειμμα 3,2 % του ΑΕΠ

γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Ο κ. Γ.Κουτρουμάνης είναι Καλαβρυτινός και μπήκε στο δημόσιο, σαν ρουσφέτι των Παπανδρέου, με τις προσλήψεις της «Αλλαγής» το 1984. Αφιερώθηκε στην κομματική δουλειά και έκανε Πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής» για έξι συνεχείς θητείες. Ειναι δηλαδή ένας τεμπέλης χαραμοφάης της ΑΔΕΔΥ, ένα διεφθαρμένο κομματόσκυλο, που επιβραβεύθηκε με θέση βουλευτή και με θέση στο «υπουργικό» συμβούλιο.


Το καθήκον του προς την Οικογένεια, του επέβαλε να κάνει τον «Μπαμπούλα», στην βουλή λέγοντας ένα κάρο ψέματα, στο πλαίσιο της μαύρης προπαγάνδας του του κατοχικού καθεστώτος που έχει στόχο να τρομοκρατεί τους συνταξιούχους


Ο άθλιος ψεύτης είπε ότι , «αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και η πέμπτη δόση δεν έρθει, το Υπουργείο Οικονομικών, δε θα μπορεί να καταβάλλει την επιδότηση στα ασφαλιστικά ταμεία, με συνέπεια, να καταβάλλουν μόνο το 47% της σύνταξης στα περίπου 2,5 εκατ. των συνταξιούχων», ενώ γνωρίζει πολύ καλά, ότι η «πέμπτη δόση», δεν θα πάει ούτε στο δημόσιο ταμείο, ούτε στα ασφαλιστικά ταμεία, και δεν συνδέεται ουδόλως με την πληρωμή των συντάξεων.


Με καραγκιόζικους λογαριασμούς είπε ότι από τα 32 δισ. ευρώ που προβλέπονται για πληρωμή συντάξεων το 2011, τα 15 δισ. ευρώ προέρχονται από κρατική χρηματοδότηση και τα υπόλοιπα 17 δισ. ευρώ από εισφορές των ασφαλισμένων. «Ξέχασε» να πει όμως, ότι τα 7 δις είναι οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, τις οποίες οφείλει το δημόσιο, και ότι μόνο 8 δις είναι οι επιχορηγήσεις σε ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΔ, ταμείο ΟΤΕ, κλπ. «Ξέχασε» να πει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις του δημοσίου το 2011, είναι 19 δισεκατομμύρια ευρώ, και ότι μαζί με τις επιχορηγήσεις, στα ταμεία του «ιδιωτικού τομέα», ο «λογαριασμός», φθάνει τα 27 δις, ενώ τα έσοδα του προϋπολογισμού θα είναι περίπου 56 δις.
Αφού λοιπόν εισπράττει το κράτος, 56 δις, γιατί χρειάζονται δανεικά για να πληρωθούν τα 27 δις; Απλή αριθμητική χρειάζεται.


«Ξέχασε» ακόμα, ο πράσινος μπαμπούλας, ότι οι «επιχορηγήσεις», για να πληρωθούν οι συντάξεις των τραπεζοϋπαλλήλων, που δεν τις πληρώνουν οι τράπεζες, αλλά ο ελληνικός λαός, και οι συντάξεις ΔΕΗ-ΟΤΕ, φθάνουν τα 2,5 δίς ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να πληρώνουν οι τράπεζες, η ΔΕΗ και η Deutsche Telekom, που αγόρασε φθηνά τον ΟΤΕ, και την οποία επιδοτούμε με 800 εκ.ευρώ κάθε χρόνο.


«Ξέχασε» ακόμα ο διεφθαρμένος κ. Κουτρουμάνης, ότι από τα 2,5 εκατ. των συνταξιούχων, οι 200.000 είναι απατεώνες αλλοδαποί που «εργάσθηκαν» δυο χρόνια στην Ελλάδα, και τώρα ζουν στις χώρες τους, και εισπράττουν ελέω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, 2,1 δίς από τους «ηλίθιους έλληνες», αντί 147 εκ. που έπρεπε να του δίνουμε, αφού , «εργάστηκαν».


«Ξέχασε» ακόμα, ότι πληρώνουμε 180 εκ. κομματικούς μισθούς στους πράσινους ψηφοφόρους που δήλωσαν ψευδώς αγωνιστές «Εθνικής Αντίστασης».


«Ξέχασε» ακόμα ότι ο φωτεινός προϋπολογισμός πέφτει έξω το πρώτο πεντάμηνο, επειδή δώσανε , 375 εκατ. ευρώ για παλαιές οφειλές νοσοκομείων 872 εκατ. ευρώ, για πρόσθετες επιχορηγήσεις σε ΟΓΑ ,ΙΚΑ , και στα Νοσοκομεία για την πληρωμή προμηθευτών τους, και στις αυξημένες δαπάνες για τόκους κατά 447 εκατ. λόγω των δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Ξέχασε» ακόμα, ότι πληρώνουμε 140 εκ. ευρώ για φάρμακα των λαθραίων, και ότι επισήμως στον ΟΗΕ, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι περιθάλπουμε 6000 λαθρομετανάστες με ΕΙΤΖ, που μας κοστίζουν περίπου 60. εκ ευρώ τον χρόνο.


Ο κ. ψεύτης υπουργός, που μας είπε για να τρομοκρατήσει τους συνταξιούχους ότι , «Κάθε μήνα ανελλιπώς πρέπει το υπουργείο Οικονομικών να καταβάλει 1,25 δις ευρώ στα ταμεία. Οποιαδήποτε αδυναμία του Δημοσίου να ανταποκριθεί σε αυτές τις υποχρεώσεις, σημαίνει αδυναμία των ταμείων να καταβάλουν το 47% περίπου της σύνταξης», γνωρίζει ότι οι πολιτικές αποφάσεις του διεφθαρμένου φαυλοκρατικού πολιτικού συστήματος , υπέρ των αγορών, των τραπεζιτών και του «πολυπολιτισμού» μας κοστίζουν 5 δις ευρώ. Γνωρίζει ακόμα, ότι αν φορολογούσαμε τους τόκους των ομολόγων όπως φορολογούμε τους τόκους κάθε έλληνα καταθέτη, θα είχαμε επιπλέον έσοδα 2,5 δις ευρώ.
Οι πολιτικές αποφάσεις της Φαυλοκρατίας μας προκαλούν έλλειμμα 3,2 % του ΑΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: