22/6/11

Κάνουν αβάντα στους βαρόνους οι δήθεν αριστεροί της ΕΣΗΕΑ

Οδηγούν τον κλάδο σε ατομικές συμβάσεις., νέες μειώσεις μισθών, περικοπές στις συντάξεις και την περίθαλψη στο δρόμο για το ΙΚΑ

Δηλώνουν αριστεροί, αγωνιστές και επαναστάτες αλλά αρνούνται να συγκροτήσουν Προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ αφήνοντας τον κόσμο έρμαιο στην εργοδοτική αυθαιρεσία του Μπόμπολα , του Αλαφούζου, του Ψυχάρη και της Κυβέρνησης.


Είναι η παρέα Τρίμη- Νταβανέλλου , με ολίγον… δόγμα και γιαλαντζί αντιεξουσιαστές, που επιλέγει τη συνταγή δήθεν μετωπικής με τους εργοδότες , και στην ουσία μαγειρεύει τυφλές απεργίες,τορπιλίζοντας κάθε προοπτική επίλυσης των προβλημάτων και αποτροπής των απολύσεων, που συνεχίζονται.


Με το τρόπο αυτό αφήνουν ακυβέρνητη την Ένωση, αφού και στη σημερινή σύγκληση από τον προεδρεύοντα για συγκρότηση σε σώμα , αρνήθηκαν να γίνει Προεδρείο αν και έχουν πλέον ολοφάνερα την πλειοψηφία..


Στο δρόμο που χάραξαν από το προηγούμενο ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ, οδηγούν τον κλάδο σε ατομικές συμβάσεις., νέες μειώσεις μισθών, περικοπές στις συντάξεις και την περίθαλψη στο δρόμο για το ΙΚΑ.


Ο,τι ακριβώς θέλουν να περάσουν οι βαρόνοι και η διαπλοκή.


22-6-2011

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2011/06/18/04016-20110618ARTWWW00399-grece-les-scenarios-de-la-crise.php

Grèce : les scénarios de la crise

Ανώνυμος είπε...

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.