26/6/11

‘Έχουν πλάκα οι κλεπτοεργολάβοι της «Εθνικής» Ομοψυχίας (μας)

Υπομονή, μετά τον Βενιζέλο, έρχονται ο Αβραμόπουλος με τον Πάκη Φαυλόπουλο να μας (ξανα)σώσουν


Επειδή οι «Αφορολόγητοι» της ψωροελίτ, νομίζουν ότι οι δυστυχισμένοι και απελπισμένοι που είναι και «αγανακτισμένοι», δεν βάζουν μυαλό με τίποτα, λανσάρουν τώρα σε πλαίσιο «Εθνικής Ομοψυχίας» την «απειλή» της επιστροφή της γαλάζιας ανασκολόπισης του Κράτους μετά την πράσινη λαίλαπα, για να συσπειρώσει τους πράσινους αυστραλοπίθηκους, όπως συσπειρώθηκαν και οι βουλευτές.
Οι Μπομπολαίοι, πριν κλείσουν το μαγαζί, επειδή τους στοιχίζει πολύ, ρώτησαν 1014 «συστημένους» ,και ανακάλυψαν ότι το 68,2% δεν θέλει πρόωρες εκλογές, αλλά κυβέρνηση «Σωτηρίας των λωποδυτών», ότι το 63%, συμφωνεί με τον Όλι Ρεν , τον Μπαρόζο, τον Τρισέ, τον Βαν Ρομπέι και τη Μέρκελ, και είναι υπέρ της «συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας», και ότι το 65,7 % στηρίζει τον «εθνάρχη» Βαγγέλη Βενιζέλο, που θα εφαρμόσει μια «πιο δίκαιη η πολιτική», ενώ το 50% θέλει επαναδιαπραγμάτευση του μεσοπρόθεσμου, (από τον Βενιζέλο), επειδή έφαγαν από τα πράσινα κουκιά που έλεγαν ότι «για όλα φταίει ο άχρηστος ο «χαρτογιακάς». Ένα πρόσθετο 21% , συμφώνησε ότι «η Ελλάδα δυστυχώς είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το μεσοπρόθεσμο για να μην πτωχεύσει». Από το 71% των «μοιρολατρών» αυστραλοπίθηκων , το 50% , εάν αποτύχουν τα παρακάλια και τα κλάματα της «επαναδιαπραγμάτευσης», λέει ότι πρέπει η Ελλάδα, « να εφαρμόσει δυστυχώς το μεσοπρόθεσμο για να μην πτωχεύσει. Άρα η πλειοψηφία συμφωνεί με τον Papaevraiou, τον Αλιβιζάτο, και τον Προβόπουλο. Μόνο το 37,9 % λέει όχι στο «μεσοπρόθεσμο», σύμφωνα με τον Φώτη Μπόμπολα.
Από τους 1014, οι 248 πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων».Από αυτούς το 38,5% είναι πορτοκαλί Συριζοαριστεροί, το 26,3% πασόκοι,το 22,1% κεντρώοι, το 23,5% κεντροδεξιοί, και το 17,4% δεξιοί. Το 49,6% συμφωνεί με τους «αγανακτισμένους», ότι χρειάζεται μια «παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση».
Οι πελάτες του Φώτη δεν θέλουν εκλογές, όπως και ο Φώτης, εάν όμως αποτύχει ο Μπένι, τότε οι 173 θα μας κάνουν μούτρα ΑΑΑ. (Ακυρο-Ασπρο-Αποχή).Οι 217 θα ψήφιζαν Σαμαρά και Αβραμόπουλο, οι 202, Τζέφρυ for ever, αλλά οι 105 είναι αναποφάσιστοι.


Τα αποτελέσματα των εκλογών στο εκλογικό Κέντρο του κ. Φώτη, επί 841 εγκύρων ψηφοδελτίων είναι : ΝΔ 29,5%, ΠΑΣΟΚ 27,5% (!!!!!), ΚΚΕ 10,3%, (και παρόλα αυτά την απέλυσε τη Χριστοδουλίδου), ΛΑΟΣ 8%(μη ξεχνάμε ότι η νύφη του κ. Ιδιοκτήτου, η σύζυγος του Ιωάννου, εργάζεται στου Φώτη, ΣYΡΙΖΑ 4,9% , ΝΤΟΡΑ 3,8%,ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΚΙΣ 3,8%,Οικολόγοι-Προδοτικοί-Αλαφουζικοί 3,1%, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ 2,8%, ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ 6.3%.


Είναι προφανές ότι η πελατεία του κ.Φώτη είναι Ντορο-αριστεροί, αφού το τρία κόμματα του ενιαίου Κυρκοφλωρακικού Συνασπισμού θα πάρουν 15,8%, και θα μπουν τόσο η Ντόρα όσο και οι Αλαφουζικοί στη Βουλή.




Η (Δεξιά) Παγκόσμια Τοκογλυφική Διακυβέρνηση, μετά τις κυρώσεις στον Καντάφι και τον Άσαντ, ετοιμάζεται να επιβάλλει κυρώσεις και στον «Αντωνάκη τον Αλχημιστή», τον Χρύσανθο και τον Φαήλο, επειδή δεν δείχνουν «εθνική ομοψυχία», και δεν στηρίζουν τον «μπρόκερ» του Σόρος και της Goldman στην Αθήνα.
Όπως γράφουν Αλαφούζος και Μπόμπολας , «Στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος «ΕΛΚ» γίνονται «χαμηλόφωνα» σκέψεις για την επιβολή κυρώσεων στη Νέα Δημοκρατία», όπως αποκάλυψε η «έγκυρη» γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung , σε ανταπόκρισή της από τις Βρυξέλλες, εξαιτίας της εμμονής του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στην άρνηση να στηρίξει το πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα.
«Στο ΕΛΚ γίνονται σκέψεις είτε να πετάξουν έξω το κόμμα του Σαμαρά ή το λιγότερο να του κόψουν την επιχορήγηση. Η Νέα Δημοκρατία, όπως λέγεται, είναι σε τελευταία ανάλυση τουλάχιστον το ίδιο χρεοκοπημένη όσο η χώρα, την αναπότρεπτη αναμόρφωση της οποίας αρνείται», γράφει εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στο γερμανόφωνο χώρο.


Η «SZ» σημειώνει ότι «το ΕΛΚ δεν θέλει να παραδεχθεί πως η επιχείρηση 'Ελλάδα' μπορεί να ναυαγήσει εξ αιτίας ενός πολιτικού τυχοδιώκτη που έχει στους κόλπους του» και γράφει ότι, «λογικά επιχειρήματα έσκαγαν σαν σαπουνόφουσκες στην άρνηση Σαμαρά. Ο πρόεδρος της Κομισιόν Μπαρόζο έλαβε πέντε φορές τον λόγο, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι τρεις φορές, όπως και οι υπόλοιποι που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους ΤΟΥ Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη .
Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα με την παροχή πλήρης διατροφής από κέτερινγκ ,παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες ,
που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...