8/6/11

Γουρούνια δολοφόνοι διεθνιστές

Για τους ρουφιάνους διεθνιστές του γκλομπαλιστικού καρτελ

-«Ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης, σφαγιάστηκε στις 04.50΄ της 10-05-2011 στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου 59, στην Αθήνα, από δύο Αφγανούς 27 και 20 ετών, και έναν Πακιστανό . Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€».
-Τρεις Σύροι, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ως αυτουργοί της δολοφονίας 98χρονου στο Βενεράτο, λίγα χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Το Φριχτό έγκλημα έγινε στις 25 Μαΐου. Κάτοικοι του χωριού βρήκαν τον 95χρονο δεμένο πισθάγκωνα με μια μαξιλαροθήκη για θηλιά και ένα σεντόνι στο πρόσωπο, για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια, στις 4.30 το απόγευμα.
-«Τρεις 20χρονοι Αλβανοί κρύβονται πίσω από την ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε βενζινάδικο στο Χαροκοπειό της Πύλου και τη συμπλοκή τους με τον πρατηριούχο».
-«Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στις 17 Μαΐου στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κάτω Αχαΐα, με λεία 20.000 ευρώ και 1.100 δολάρια. Οι δράστες της ληστείας είναι τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας σε σπίτι στην Πάτρα. Στο σπίτι βρέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο, φυσίγγια, χρηματικό ποσό, καθώς και πλαστά διαβατήρια».
-«Αλλοδαπός δολοφόνησε γέροντα 72 χρονών στο Σουφλί, για να του πάρει 60 ευρώ και το κινητό του».

Δεν συνεχίζω. Αρκούν αυτές οι ειδήσεις


Το «γκλομπαλιστικο καρτελ» και η «ολιγαρχικη δειθνής ελιτ», που σας διαπαιδαγώγησε καθάρματα, κουβάλησαν εδώ τους λαθροεποίκους, και αυτών πολιτική είναι η βία κατά των ελλήνων, την οποία εσείς υποστηρίζεται. Και η οικονομικά ζημιά για τον ελληνικό λαό,στο χρέος, από τους λαθρομετανάστες είναι πάνω από 40 δίς.


ΥΓ.24.000 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν τον Απρίλη και 20.000 Μάιο για διάφορες ποινικές πράξεις!!!! Από τις 44.000 οι περισσότεροι βρίσκονται ελεύθεροι ανάμεσα μας ελέω ΠΑΣΟΚ.....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας εισαγγελέας για το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,δεν υπάρχει.
Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες και οι αληθινοί Έλληνες είναι στην απέξω , και υπάρχει δικαιοσύνη ;;;;;;
Διαβάστε την αληθινή ιστορία του δρόμου (του ΣΕΞ ) για την νομιμοποίηση τους .
ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

Ανώνυμος είπε...

Το Συμβούλιο της Ευρώπης, αφού εξέτασε στοιχεία για τους κινδύνους της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία, κατέληξε ότι πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των ανήλικων.

Στην αναφορά του, το Συμβούλιο επισημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση, ώστε να μήν επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, με τις καθυστερήσεις στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του αμίαντου, του καπνίσματος και του μόλυβδου στα καύσιμα.

Στην αναφορά συμπεριλαμβάνεται η επικινδυνότητα των κινητών, των ασύρματων αναλογικών τηλεφώνων, των δικτύων Wi-Fi, αλλά και των ασύρματων συσκευών που χρησιμοποιούν οι γονείς στα δωμάτια των βρεφών.

Ανάμεσα στα μέτρα που αποφάσισε το Συμβούλιο είναι:

•Η αναγραφή των πιθανών κινδύνων σε όλες τις συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

•Η απαγόρευση όλων των ασύρματων τεχνολογιών στα σχολεία ( κινητά, Wi- Fi, κλ)

•Η επιτάχυνση της έρευνας σε λιγότερο βλαβερές τεχνολογίες

•Η τοποθέτηση των κεραιών ασύρματης επικοινωνίας δέν θα γίνεται μόνο με βάση το συμφέρον της εταιρίας, αλλά μετά από συμφωνία μεταξύ εταιρίας, αρμόδιων οργανισμών, πολιτείας και κατοίκων της περιοχής.

•Οι πυλώνες ηλεκτρισμού να τοποθετούνται μακριά από κατοικίες


Το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν μπορεί να επιβάλει την απόφαση στις χώρες, αλλά αποτελεί σημαντικό παράγοντα διαμόρφωσης πολιτικής.

Ήδη η πρόταση πέρασε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και θα προωθηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς ψήφιση.


Τα παραπάνω λαμβάνουν μέρος 6 μήνες μετά από τα πορίσματα της Διεθνούς Επιτροπής για την Ηλεκτρομαγνητική Ασφάλεια ( ICEMS ) και τα οποία δείχνουν τις συσκευές ασύρματης επικοινωνίας ως άκρως επικίνδυνες για τα παιδιά. Τα πορίσματα προκύψαν μετά από πολυετή έρευνα 68 ερευνητικών κέντρων και δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του ICEMS το Νοέμβριο του 2010.

Επιγραμματικά:

•Η χρήση κινητών τηλεφώνων από ανήλικους αυξάνει κατα 500% τη πιθανότητα εμφάνησης ογκων στον εγκέφαλο, μετά από τον πρώτο κιόλας χρόνο χρήσης του κινητού

•300% αύξηση της πιθανότητας εμφάνισης ακουστικού νευρώματος στην ίδια πλευρά του κεφαλιού σε χρήστες πάνω από 10 χρόνια

•Έκθεση πάνω από 10 χρόνια αύξησε την πιθανότητα εμφάνισης αστροκυττώματος σε χρήστες κινητού κατά 330% και σε χρήστες ασύρματου τηλεφώνου κατά 500%

•όσοι ήταν χρήστες κινητού τηλεφώνου για περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίασαν 10%-30% αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης όλων των ειδών όγκων συγκριτικά με τους μη χρήστες κινητών.

•Η ακτινοβολία των κινητών καταστρέφει το DNA, μπορεί να προκαλέσει στείρωση, αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισης λευχαιμίας καθώς και καρκίνου του δέρματος


Οι έρευνες αφορούν όλες τις συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, οι οποίες και θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα παιδιά, στις οποίες συμπεριλαβάνονται τα κινητά, τα ασύρματα δίκτυα, τα ασύρματα αναλογικά τηλέφωνα, οι ασύρματοι που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια των βρεφών, οι πυλώνες του ηλεκτρικού ρεύματος κλ

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Χατζαρα, ισως να κανω και λαθος, αλλα εχω την αισθηση οτι παρεξησατε το νοημα της δημοσιευσης μου. Οταν αναφερθηκα σε "γκλομπαλιστικο καρτελ" και "διεθνη ολιγαρχια" το εκανα, εννοειται, για να καταδειξω οτι αυτοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για τη λεηλασια της Ελλαδας, και οχι ο φορολογουμενος και ο συνταξιουχος στον οποιο το διεθνες καρτελ μεσω ρουφιανων πολιτικων και δημοσιογραφων ριχει το φταιξιμο.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.
24.000 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν τον Απρίλη και 20.000 Μάιο για διάφορες ποινικές πράξεις!!!! Από τις 44.000 οι περισσότεροι βρίσκονται ελεύθεροι ανάμεσα μας ελέω ΠΑΣΟΚ.....

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΊΑ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 40 ΛΗΣΤΕΙΣ
Π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΥΦΘΗ
ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 40 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΥΦΘΕΙ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 5 ΜΕ 10 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟ Β ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ ΛΗΣΤΩΝ 44.000

ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ
ΜΕ ΔΥΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΗΣΤΕΙΩΝ

ΑΠΟ 5 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ
Η ΜΕ 10 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ

ΔΙΝΟΥΝ 44.000Χ5=220.000 ΛΗΣΤΕΙΣ ΤΟ ΔΙΜΥΝΟ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 5 ΛΗΣΤΕΙΕΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ

Η 44.000*10= 440.000 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 10 ΛΗΣΤΕΙΕΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ

ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Β ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2011 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
220.000*6= 1.320.000 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ 5 ΛΗΣΤΕΙΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ

440.000*6
2.640.000 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ 10 ΛΗΣΤΕΙΕΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΗ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 (*6 ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ 6 ΔΊΜΗΝΑ)
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Β ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ

ΑΡΑ Η ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΜΕΝΟΝΤΑΙ
ΑΠΟ
1.320.000 ΜΕ 2.640.000 + ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ Β ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ - ΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΟ ΤΙΜΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 ΛΗΣΤΕΙΕΣ

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΟΧΙ

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ 2.000.000 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2.000.000 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ????????????????????