ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1/7/12

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ -ΛΗΣΤΕΣ

Αν τηρούσαν τον ακραιφνή καπιταλισμό, πού προβλέπει ότι στις , οικονομικές κρίσεις οι «ασθενέστερες» και «πάσχουσες» οικονομικές μονάδες αφήνονται να καταρρεύσουν για να γίνει εκκαθάριση της αγοράς, όπως επιβάλλει το σύστημα (laissez faire ), τότε δεν θα έπρεπε να σπεύδουν να σώσουν τις καταρρέουσες ιδιωτικές τράπεζες. Αλλά επειδή οι ιδιωτικές τράπεζες είναι ο « βραχίονας» των εξουσιαστών πού επιδιώκουν την παγκόσμια Διακυβέρνηση, σπεύδουν εκ των Κεντρικών Τραπεζών, να τις σώσουν, αφού ενθυλάκωσαν το «έλλειμμα» .
Οι Κεντρικές όμως Τράπεζες ( πού έχουν το εκδοτικό προνόμιο ) τελικά θα καλύψουν ( μακροχρονίως ) διά της φορολογίας του Λαού όλα τα « σπασμένα» ή μάλλον τα κλεμμένα. Εμείς τα πληρώνουμε με τον κόπο και ιδρώτα της εργασίας μας, και είναι κλεμμένα διότι οι οικονομικές κρίσεις είναι τεχνητές, και τα ελλείμματα (sic) πού προκύπτουν , όπως προαναφέραμε, είναι στις τσέπες κάποιων. Αυτών των εξουσιαστών αοράτων, σήμερα όμως, ορατών και συγκεκριμένων, πού καταληστεύουν την εργασία.
Γιαυτό απαιτείται η κατάργηση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και του ΤΟΚΟΥ. Οι κρατικές τράπεζες ΑΤΟΚΩΣ μπορούν να εξυπηρετούν την τραπεζική λειτουργία. Λειτουργία απαραίτητη για την πραγματική ελεύθερη οικονομία.
Σύνθημα μας : Να εξαφανίσουμε το σατανικό τρίπτυχο, παγκοσμιοποίηση , νεοφιλελευθερισμός, καπιταλισμός . Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

H 3η Φεβρουαρίου στην Ιστορία

Η 3η Φεβρουαρίου είναι η 34η ημέρα του Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 331 ημέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1116. Πέθανε ο βασιλιάς της ...