28/7/12

Άντε και με τη Νίκη

Άρχισε η αντεπίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι

Ο συριακός στρατός, μετά από προπαρασκευή επτά ημερών , εξαπέλυσε σήμερα αντεπίθεση για να ανακαταλάβει τις συνοικίες της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας ,Χαλέπι, που τελούν υπό τον έλεγχο των ανταρτών.
Οι κυβερνητικές ενισχύσεις κατευθύνονται στη συνοικία Σαλαχεντίν, στην οποία βρίσκεται η πλειοψηφία των ανταρτών ενώ μάχες γίνονται και σε άλλες συνοικίες.
Η Ουάσινγκτον ανησυχεί για το ενδεχόμενο σφαγής των ανταρτών της στο Χαλέπι. Ο Ερντογάν ζήτησε να αντιμετωπιστεί η ενίσχυσης της παρουσίας του στρατού του Σύρου προέδρου γύρω από το Χαλέπι. «Δεν μπορούμε να παραμείνουμε παρατηρητές ή θεατές της στρατιωτικής ενίσχυσης στο Χαλέπι είπε και ο εβραίος Ντέιβιντ Κάμερον, που σημείωσε ότι η Βρετανία ανησυχεί πως η κυβέρνηση του Ασαντ είναι έτοιμη να προβεί σε «κάποιες πραγματικά φοβερές πράξεις γύρω και μέσα στο Χαλέπι».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαβρόφ μίλησε για Αραβική Τραγωδία των εκεί Αγανακτισμένων και ο Κάμερας με τον Ερντυ
το πήραν βαριά, ...αλεύρι πήρες ;;

Τους στείλανε στην Πύλη της Κολάσεως σαν αιτία γενικευμένου πολέμου και αυτοί αλαλάζουν μαζί με τους εδώ συμμάχους τους για Ισλαμική Παντοκρατορία...καθαρίζοντας τα βρώμικα μαρμπρίζ του τραπεζιτικού ιδεώδους !

Ακόμα να σε Κισσανδρίσουν οι Alexis ;;

..κάνει και ζέστη και τα αντανακλαστικά διαστέλλονται !!

Dustofroad