25/7/12

Tzipra ή Čipra ή Τσίπρας;

Αγάπα τον Εβραίο σου ως εαυτόν

Η ομοιότητα στην «φωνητική γραφή» είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
Οι ιουδαϊκές οικογένεις Tzipra, είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, αλλά το Tzipra βασικά είναι μικρό όνομα. Tzipra Zlota ,Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch).
Σε ορισμένους Εβραίους από σλαβόφωνες χώρες γράφεται Čipra . (Čipra Nemeth. Čipra Peter κλπ).
Οι ομοιότητες πολλές. Ο σπόσορας Αλαβάν Εβραίος , (από τις Κυκλάδες).Το οικογενειακό «επιχειρηματικό δαιμόνιο», η υποστήριξη από το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λάμπυ, προβληματίζουν.
Δέστε πως τον γράφουν άλλωστε ορισμένα διεθνή ΜΜΕ:
Vodja grške levičarske koalicije Siriza Aleksis Cipras je Nemčijo pozval, naj ublaži pritisk na Grčijo ... The head of the Greek party SYRIZA – COALITION Cipras stated that termination of the agreement with international lenders
Ο Alexis, τώρα πού είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για λόγους διαφάνειας, δεν θα έπρεπε να μας πει το οικογενειακό όνομα της μάνας του, και την διαδρομή της οικογένειας και του πατέρα του και της μάνας του.
Για να ξέρουμε, και να μην το αδικήσουμε το παλικάρι.
Άλλωστε πρωθυπουργός είναι ένας Εγγονός, και συμπολίτευση 33% ο σοβαρός κ.Ερνέστος του ΚΙΣ, ενώ περιμένουν στη γωνία, ο Λουέρντι, και ο εθνικόφρων και ελληνότατος κ. Τερέντιος Ταχύς, και άλλοι πολλοί.

Σπ.Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου έχουν γίνει εμμονή οι θεωρίες συνομωσίας με τους εβραίους. Δεν οδηγούν πουθενά. Και δίκιο να έχεις κάπου το χάνεις.

Ανώνυμος είπε...

@ 03:27:00 μμ

Ναι ρε γμτ! Οι άλλοι όμως γιατί προσπαθούν να κρυφτούν; Αν ήταν Εγγλέζοι δεν θα λέγανε με καμάρι ότι είναι Εγγλέζοι; Είναι κάτι που τους χαλάει με την καταγωγή τους ή αυτό το καμουφλάζ έχει κρυμμένα νοήματα; Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω εσύ τι ζόρι τραβάς;

Ανώνυμος είπε...

Να πεις επίσης ότι εκτός από εβραίος είναι και από οικογένεια διαπλεκώμενων μεγαλοεργολάβων της μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ..ο δηθεν "αριστερος" της ..δεξιάς τσέπης..
ο πατέρας του cipra είχε άριστες σχέσεις με το καθεστώς της χούντας διότι ήταν business as usual.. επίσης φημολογείτε ότι η οικογένεια cipra προέρχεται από το λονδίνο, την εβραιομασωνικη σφηκοφωλέα!