21/9/12

Ισοδύναμα μέτρα 2 τουλάχιστον δις

Πόθεν Έσχες στα εμβάσματα αλλοδαπών

-Σε όλα τα εμβάσματα των αλλοδαπών να παρακρατείται 20% (όπως αποφάσισε ο νοσηρός νους- και λόγω σχήματος-υπουργός της προηγουμένης κυβερνήσεως για τους ελευθέρους επαγγελματίες) και εφόσον τα εισοδήματά τους δικαιολογούνται, δηλαδή δεν είναι μαύρα, να τους επιστρέφονται αφού παρακρατηθεί ο αντίστοιχος φόρος.
Να έχουν και οι αλλοδαποί τεκμήρια διαβιώσεως όπως έχουν οι Έλληνες. Από τα 12 δις, που φεύγουν από την χώρα μας ετησίως, το 20% , δηλ 2-2,4 δις θα είναι πρόσθετα έσοδα για το κράτος.
Κατ αυτόν τον τρόπο θα ανέβει το κόστος εργασίας αλλοδαπών κατα 20% και θα βρίσκουν δουλειά οι Έλληνες, θα ασφαλίζονται όσοι αλλοδαποί δουλεύουν, και θα έχουμε και κέρδος στην λαθρομετανάστευση αφού δεν θα μπορούν εύκολα να δουλέψουν χωρίς ασφάλεια. Επίσης έτσι θα μάθουμε από τις τράπεζες από πού κρατά η σκούφια του καθενός από τους αλλοδαπούς.

-Ένας διευθυντής Δημοτικού Σχολείου μου είπε ότι οι γύφτοι (συγνώμη οι ρομά-νόγυφτοι), γράφουν τα παιδιά τους στο σχολείο μόνο και μόνο για να πάρουν το επίδομα από το κράτος. Έτσι φοιτούν για ένα μήνα, παίρνουν το χαρτί «διαρκούς φοιτήσεως» για ένα μήνα και κατόπιν αφού πάρουν το επίδομα εξαφανίζονται. Γιατί δεν κόβουν αυτά τα επιδόματα, και εφόσον επιμένουν τόσο πολύ να τα δίνουν γιατί δεν τα δίνουν αφού τελειώσει η χρονιά και αφού επιτύχουν;

Μιχάλης Γκανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...