18/9/12

Ισλαμική Πολιτοφυλακή στο κέντρο της Αθήνας

Αφού πέρασε ο φαλακρός Ξένιος Ζεύς και σκούπισε χωρίς φαράσι, τα σκουπίδια που έμειναν πίσω κάνουν πάρτι

Ενώ η «Διακαναλική Δημοκρατία», οι γυάλινοι παπαγάλοι , οι τηλε-εισαγγελάτοι ,
ο Φαλακρός μασόνος, και οι «αριστεροί» τηλε-τυφλώνουν το πόπολο, με το δικαίωμα των λαθρομεταναστών στο λαθρεμπόριο, και με το πότε θα ξαναπεράσει ο Μπαρμπαρούσης από τη Λαϊκή, οι Πολιτοφυλακές των (νόμιμων;) μουσουλμάνων αναλαμβάνουν τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας.
Χτες το μεσημέρι, ανάμεσα στην Αχαρνών και στην Μ. Βόδα, δηλαδή στο ισλαμιστικό κέντρο της Αθήνας , ένας ανήλικος, 17 ετών, καθώς περπατούσε πηγαίνοντας σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από ομάδα Αράβων οι οποίοι προσπάθησαν μάλιστα να του βγάλουν την μαύρη μπλούζα που φορούσε.
Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Επιθέσεις σαν αυτή, γίνονται με συχνότατο ρυθμό και δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς για το τι συμβαίνει. Στο παρελθόν Άραβες, αλλά και Πακιστανοί, επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρά άτομα, επειδή φορούσαν ... μαύρα μπλουζάκια και είχαν κοντό μαλλί. Αυτό ακριβώς έγινε και στο «αντιρατσιστικό» συλλαλητήριο , όπου έδειραν νεαρούς «αντιεξουσιαστές», για τον ίδιο λόγο. Ακριβώς το ίδιο πράγμα έκανε και ο 35χρονος αντιεξουσιαστής που έγδυσε δωδεκάχρονο σε κεντρική πλατεία της Λάρισας επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία. ..
Αν λοιπόν γινόταν μία φορά δεν θα το λαμβάναμε υπ' όψιν μας. Αν γινόταν δεύτερη φορά, θα μπορούσαμε να μιλάμε για σύμπτωση. Οι επιθέσεις είναι πια συστηματικές . Τα περιστατικά πυκνώνουν, και φωνάζουν. Οι μουσουλμάνοι, έχουν οργανωθεί σε μορφές πολιτοφυλακής και επιτίθονται σε όποιον δεν τους ... ταιριάζει. Από εκεί και πέρα τι άλλο να περιμένουμε; Επιθέσεις σε γυναίκες επειδή δεν φοράνε μαντίλες;
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετά καταστήματα – ίντερνετ καφέ, στα οποία συχνάζουν όλη μέρα, μουσουλμάνοι και κάποιοι πιστεύουν ότι χρησιμεύουν ως ... ορμητήρια.

Πηγή . http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/11537-2012-09-17-15-09-19.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΦΥΛΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ

ΣΦΑΞΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Remember, Remember
The Fifth of November
The Gunpowder, Treason and Plot
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot.