22/9/12

Δημοσκοπήσεις ΤΚ 9

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Νεα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Επενδυτής και δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Τι δείχνουν ; Απολύτως τίποτα. Ουδέν νεώτερο.
Το 36% αποδέχεται τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντα του ο Αντώνης Σαμαντρέου που θεωρείται «καταλληλότερος πρωθυπουργός» από το 41,2%.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάτω από το 25%. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ- ΚΟΥΙΚ AND ASSOCIATES σε πτώση, και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε άνοδο. Από 8,8-12%.
Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο εταιρίες δεν βρίσκουν τον ΛΑΟΣ, ούτε στο 1,3% που μετράνε τους «Οικολόγους –Πράσινους-Προδοτικούς», ούτε καν στο 1,1% που μετράνε τη «Ιουδαϊκή Δημιουργία Ξανά». Αυτές ήσαν οι προδιαγραφές που τους έδωσαν τα Αφεντικά και η Πρεσβεία. Και το «βλακόμετρο με Αλαφουζόλ», τα ίδια έλεγε.
Το ΧΑΟΣ που καλλιεργούν τα δελτία των οκτώ και η σοφτ πάουερ από το διαδύκτιο πιάνει τόπο. Στο στημένο ερώτημα «ποιο κόμμα είναι πιο κοντά στον λαό», το 34% απαντά «Κανένα». (ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Χρυσή Αυγή).Το κόμμα του (Πακιστανικού) Λαού , είναι μεταξύ 3,78- 4,46%.
Το ενδιαφέρον από την δημοσκόπηση της Metron Analysis, είναι ότι οι μετριοπαθείς κουράστηκαν από τα «τρομορεπορτάζ των οκτώ», που τους οδήγησαν σε «λάθος» συμπεράσματα. Από το μετριοπαθές «εφαρμογή και βελτίωση» του μνημονίου, που πρότειναν Σαμανδρέου-ΚΙΣ/Κουβελιστάν-ΡουφιανοΠασοκ, και που το διάλεγε το 48%, τώρα υπέρ της άμεσης καταγγελίας του μνημονίου τάσσεται το 57% των ερωτηθέντων. Αυτό είναι μια μικρή αλλαγή.
Ενδιαφέρον έχει και το ξεφούσκωμα της ΚΟΥΙΚ AND ASSOCIATES/ Johnnie Walker, που από το σχεδόν 11% του Ιουνίου είναι κάπου στο 5%, παρόλο που ο Χαχαμικάτος και η Ραχήλ ανησυχούν για τα φωτοβολταικά. Για τον ALEXIS Χαβαναγκίλα καταγράφεται «έλλειμμα εμπιστοσύνης». Το 74% δεν πείστηκε ότι οι υποσχέσεις του στη ΔΕΘ είναι πραγματοποιήσιμες, ενώ το ποσοστό που πείστηκε (20,9%) είναι μικρότερο από το 26,89% που πήρε στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...