23/9/12

Αχ και να ήσαν όλοι σαν τον Ρέλλο

Ο Συνταξιούχος και καρκινοπαθής Δημήτρης Ρέλλος έπραξε αυτό που μπορούσε . Το καθήκον του σαν Έλληνας Πολίτης και Πατριώτης. Είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Δημήτρης Ρέλλος πέταξε μια εξάδα αυγά στον Τόμσεν και... δικάστηκε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής από το Β Αυτόφωρο Μονομελές. Στην ακροαματική διαδικασία ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, ή την απαλλαγή του ή την κλήτευση του ίδιου του Τόμσεν, όπως έχει δικαίωμα.«Είμαι συνταξιούχος και καρκινοπαθής. Έστειλα επιστολές διαμαρτυρίας σε πολλούς πολιτικούς. Δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να δράσω. Πήρα τα αυγά και του τα πέταξα», ανέφερε στην απολογία του ο Δ. Ρέλλος .
Το δικαστήριο καταδίκασε τον Δημήτρη Ρέλλο σε 4 μήνες φυλάκιση, εφέσιμη με τριετή αναστολή για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης».
Ο Ρέλλος είχε στηθεί στο απέναντι καφενεδάκι από το υπουργείο Οικονομικών και περίμενε. Στον πεζόδρομο της οδού Νίκης 10Α. Όταν είδε τον Τόμσεν να βγαίνει, εκσφενδόνισε προς το μέρος του μία 6άδα αυγά...Συνελήφθη (αφού το αδίκημα θεωρείται αυτεπάγγελτο) και σύρθηκε στο αυτόφωρο.
 Ο Ρέλλος αυγά μπορούσε να του πετάξει και αυτό έκανε. Ενας. Τα αριστερά καθάρματα που έκαψαν τους ανθρώπους στην Μαρφιν, γιατί δεν του πέταξαν μια μολότωφ; Καταλαβαίνετε την αριστερή σκηνοθεσία και εξαπάτηση. Ο Ρέλλος τους ξεβράκωσε με αυτό που έκανε. Και τους αντικαπιταλιστές ρουφιάνους και τους «μαζικούς» Φωτόπουλους και αλ-γιαούρτι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4mbsl4jurgk&feature=player_embedd
Κυττα εναν πρακτορα!!!

Ανώνυμος είπε...

την εχουμε χασει τη θρακη. ολοι τουρκοι ειναι εκει πανω. και μιλανε και ασχολουνται με την τουρκια. επρεπε να τους εξελληνισουμε. αλλα ειμαστε μεγαλοι τρομπες. σταματησα σε ενα χωριο στο δρομο στην εθνικη να παρω τσιγαρα και ολοι στο καφενειο ηταν τουρκοι. απορω εαν καταλαβε τα ελληνικα που του μιλησα η μονο πιοανοτερο τη λεξη μαρλμπορο.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...