9/9/12

Ο Ρουφιάνος του Φαμπιούς τα ξέρασε όλα

Ο ανθρωπιστής πράκτορας του Quai d’Orsay, Jacques Beres, συνιδρυτής της ρουφιανοΜΚΟ Médecins Sans Frontières (γιατροί χωρίς σύνορα και τσίπα), αφού γύρισε στη Γαλλία μετά από την « 15ημερη ανθρωπιστική αποστολή» δωρεάν ιατρικής υποστήριξης των μισθοφόρων στο Χαλέπι, δήλωσε ότι, το 60% των τραυματιών που χειρούργησε ήσαν ξένοι, και ότι υπήρχαν πολλοί μουσουλμάνοι από τη Γαλλία, που του είπαν , «ότι δεν τους ενδιέφερε η πτώση του Μπασάρ αλ-Άσαντ, αλλά η εγκαθίδρυση στη Συρία, ισλαμικού κράτους με βάση τη Σαρία ...
Η Δαμασκός, υποστηρίζει ότι το Ριάντ και η Ντόχα έχουν ηγετικό ρόλο στη χρηματοδότηση των τρομοκρατικών συμμοριών , που τους εξοπλίζει με εξελιγμένα όπλα η Τουρκία, η οποία παρέχει και ελεύθερη πρόσβαση προς τη Συρία. ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, και Γαλλία, προσφέρουν πληροφορίες, ανθρωπιστική, Και διπλωματική υποστήριξη.
Στις 6 Αυγούστου στο Χαλέπι , κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τους ξένους αντάρτες, ο συριακός στρατός, συνέλαβε αιχμαλώτους, Τούρκους και Σαουδάραβες αξιωματικούς, που τους διοικούσαν . Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο τουρκικός τύπος, η κυβέρνηση Ερντογάν , διεξάγει παράλληλες διαπραγματεύσεις με ένοπλες ομάδες που κρατούν περίπου 70 ομήρους από το Ιράν, το Ιράκ, το Λιβάνου, και τη Συρία , για να τους ανταλλάξει με τους Τούρκους και τους Σαουδάραβες αξιωματικούς . Ωστόσο ένας άγνωστος αριθμός από τους απαχθέντες, έχουν παραδοθεί ήδη στην Μοσάντ, και αυτό δυσκολεύει και τις διαπραγματεύσεις αλλά και τις σχέσεις ΜΙΤ- Μοσάντ. Στο πλαίσιο της σύγκρουσης των κατασκόπων, η ισραηλινή ιστοσελίδα Debkafile, αποκάλυψε ότι «τούρκοι αξιωματικοί διοικούν δύο ταξιαρχίες ανταρτών στο Χαλέπι και την Ιντλίμπ, και ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων βρίσκεται στο Gaziantep της Τουρκίας, όπου γίνεται και η επεξεργασία των πληροφοριών που συλλέγουν η CIA και η βρετανική βάση του Ακρωτηρίου.
Στο πλαίσιο των «διαπραγματεύσεων», το «τάγμα Φαρούκ», εξόντωσε τον πολέμαρχο Abu Muhammad al Shami al Absi, και την ομάδα του, στην οποία μετείχαν πολλοί πακιστανοί, οι οποίοι είχαν γίνει γνωστοί τον Ιούλιο με την απαγωγή για λύτρα δυο φωτορεπόρτερ. Ενός Ολλανδού και ενός Βρετανού. Η τακτική των απαγωγών και των εκβιασμων έχει καταστεί τόσο προσοδοφόρα ώστε στις τάξεις των «δημοκρατικών» επιστρατεύονται εθελοντικά οι κοινοί εγκληματίες απλά και μόνο γιατί έτσι βρίσκουν καλύτερη ευκαιρία για πλιάτσικο.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...