16/9/12

Χωριό που φαίνεται…..

Έτσι στο ξαφνικά, ο πλανήτης κινδυνεύει να εκραγεί από την οργή των μουσουλμάνων. Οι Αμερικανοί όμως, που έχουν και το ECHELON /SIGINT, είχαν «ειδοποιηθεί» και για το σχέδιο επίθεσης εναντίον της πρεσβείας τους στη Λιβύη , και για το σχέδιο εκτέλεσης του δεδηλωμένου ομοφυλόφιλου πρεσβευτή τους , τουλάχιστον από τις 3 Σεπτεμβρίου, και γνώριζαν για την «αντιισλαμική ταινία», αλλά δεν έκαναν τίποτα. Τους έκραξε και ο «Independent».
Εδώ δεν έκαναν τίποτα, για τους «δίδυμους Πύργους» που επίσης είχαν …«ειδοποιηθεί».
Αυτά είναι τα κόλπα του Κόνδορα.
Γνώριζαν τα πάντα για την «επιχείρηση χάος», που προετοιμαζόταν εβδομάδες, από τα στελέχη της αραβικής άνοιξης και του Χόλυγουντ , για να εκδηλωθεί στην επέτειο της 11/9. Το δόγμα Κλίντον, «We came, we saw, he died», εφαρμόστηκε και εδώ. Σκηνοθετημένη πραγματικότητα.
Ισχύς μου η αγάπη του αραβικού λαού λέει ο Μπαρούχ, (Ομπάμα), που όμως σκοτώνει τον λαό του, στην Τύνιδα και τον Λίβανο.
Κανείς πάντως δεν λέει στους ισλαμοφασίστες σαλαφιστές», να πάνε στον διάολο. Ευρώπη και Αμερική, μας λένε ότι έχουν δίκιο οι άνθρωποι. «Έχω καταστήσει σαφές ότι οι ΗΠΑ τρέφουν έναν βαθύ σεβασμό για τους ανθρώπους όλων των θρησκειών», σημείωσε ο Ομπάμα. Κάτω η ισλαμοφοβία, δηλαδή.
Ο ιμάμης του τεμένους αλ χέσεμεσα , του κορυφαίου θεσμού του σουνιτικού Ισλάμ, ζήτησε να υιοθετηθεί «μια διεθνής απόφαση» που θα απαγορεύει κάθε προσβολή του Ισλάμ, και θα «ποινικοποιεί την προσβολή των μουσουλμανικών συμβόλων».
Για τις πουτάνες του τρίο Πούσι που βεβήλωσαν τον ορθόδοξο ναό του Σωτήρος στη Μόσχα,καμιά διεθνής απόφαση», καμιά διαμαρτυρία αλλά αντίθετα υποστήριξη, επειδή κανένας μαλάκας Ορθόδοξος δεν έβαλε φωτιά στα γραφεία της ΕΕ για να διαμαρτυρηθεί, επειδή οι «Ευρώ-πέη» ζητούν την αποφυλάκιση των βρώμο-pussy.
Η θυγατρική της Cia and associates, Αλ Κάιντα, απηύθυνε κάλεσμα για κλιμάκωση των επιθέσεων κατά Αμερικανών διπλωματών, ενώ ο μέγας σκηνοθέτης του Κόνδορα βρήκε τον έναν από τους παραγωγούς της «αντιισλαμικής ταινίας», που είναι Κόπτης. Φοβερό έτσι. Τύφλα να έχει το Χόλυγουντ.
Είναι μεγάλοι καλλιτέχνες οι άνθρωποι.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.1  ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ. (16 Σεπτεμβρίου 2012). Το Ιράν έχει μια κυβέρνηση που καθοδηγείται από ένα απίστευτο φανατισμό και βάζουν πάνω από την επιβίωσή τους το φανατισμό»,δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Αναφερόμενος στη βία στο μουσουλμανικό κόσμο μετά την ταινία με το προσβλητικό για το Ισλάμ περιεχόμενο, που γύρισε ένας εβραίος, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συνέδεσε την υπόθεση με την  ιρανική πλευρά: «Αυτό είναι το ίδιο με το φανατισμό που βλέπετε στις πρεσβείες σήμερα. Θέλετε αυτοί οι φανατικοί να έχουν πυρηνικά όπλα;» αναρωτήθηκε.

ΥΓ. 2 Ζητούνται  παρα σκηνοθέτου, (μουσουλμάνοι) ακτιβιστές, για κατάληψη και πιθανώς πυρπόληση των γραφείων της ΕΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για Μελιγαλά καμμιά ανάρτηση περιμένω και για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...