9/9/12

Έκαστος στο είδος του και ο λαός στα βάσανα

Απόψε στις 7 , στο Μαξίμου, θα τα ξαναπούν, ο Αντωνάκης Σαμαντρέου με τον Ευάγγελο και τον Φώτη τον δημοφιλή . Νωρίτερα, ο Στουρνάρας θα τα πει με την τρόικα, που «πιέζει για απολύσεις στο Δημόσιο», ενώ η Αλέκα προτείνει στους Αλβανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες, γενική απεργία για να απαλλαγούν «από τις επιλογές και δεσμεύσεις της ΕΕ».
Χθες ο Αντωνάκης πετάχτηκε στην Θεσσαλονίκη, πήρε την ευλογία του Άνθιμου και ξαναυποσχέθηκε ότι, «οι περικοπές είναι προσωρινές», ότι «η Ελλάδα θα την ξεπεράσει την κρίση», και ότι «αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές».
Για το σύντομο πέρασμα του Αντωνάκη από τη ΔΕΘ από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Όσο έχουμε εναποθέσει μονοπωλιακώς τις ελπίδες μας για επιβίωση στην τρόϊκα, τόσο απεμπολούμε την εθνική μας κυριαρχία και παραδίνουμε τον τόπο και τον λαό σε οδύνες. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει δημιουργήσει τίποτα απολύτως και, ως εκ τούτου, δεν γνωρίζει τι σημαίνει να χάνονται περιουσίες, προσδοκίες και ελπίδες».
Αφού είπε το ποίημα του ο Αντωνάκης ,ο σκηνοθέτης φώναξε να παρελάσουν οι συνδικαλιστές και οι αριστεροί κομπάρσοι, και μετά από αυτούς, συμμετείχαν τα γνωστά καθάρματα που έκαναν συμβολικά, περιορισμένης έκτασης επεισόδια. 200 κουκουλοφλόροι συνεργάτες της ασφάλειας πετούσαν αντικείμενα σε αστυνομικούς, που απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών, απωθώντας τους  προς την Καμάρα. Εκεί, οι κομπάρσοι του MEGA , έβαλαν φωτιά σε σκουπίδια, συνεχίζοντας, τον πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών, που τους έριξαν χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, καταδιώκοντας τους, από την Εγνατία έως την Τσιμισκή, μέχρι το τέλος του δελτίου.
Το σενάριο της Θεσσαλονίκης δεν είχε ρόλο για τον Μανιάτη, και τον βρήκε μόνος του. Έστειλε 20 ακτιβιστές στο πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα ,για να επιβάλουν τον νόμο και να πατάξουν το παραεμπόριο.
Βέβαια με τα ακτιβίστικα κόλπα, ούτε στα 7 δισ. ευρώ που μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών, ούτε στα 12 δισ. ευρώ που διαρρέουν από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών, ούτε στα 9 δισ. ευρώ ετησίως που είναι η φοροδιαφυγή από το παραεμπόριο, μπήκε φραγμός. 207 δισ. «Μαύρα» έφυγαν από την Ελλάδα μεταξύ στην οκταετία 2003-2011.
Ο Μιχαλολιάος κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στα δελτία των οκτώ. Ακτιβισμός και επικοινωνία και όχι πολιτική.
Η Φώφη, που δεν είχε τίποτα να πει για τον Αντωνάκη στη Θεσσαλονίκη, και θα πέρναγε βουβό σαββατοκύριακο, ξεσπάθωσε. Κάλεσε τον Δένδια «να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να επιβάλει την τάξη».Από κοντά και το κορίτσι της συναγωγής. Η πρώην φανατική ΔΑΠίτισα του Λονδίνου, και νυν βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος, Εύη Κάλερ, που σαν θύμα του «ολοκαυτώματος» δήλωσε: «Τάγματα εφόδου δεν είναι ανεκτά στη δημοκρατία».Βέβαια αν δεν συμπαρασταθεί η αφορολόγητη συναγωγή στους αφορολόγητους λαθρέμπορους, ποιος θα συμπαρασταθεί; Μα φυσικά το σύνολο του διεφυθαρμένου πολιτικού κόσμου.ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ. «Ο νόμος ισχύει για όλους», είπε το κορίτσι της συναγωγής. Αλλά δεν ισχύει για τους λαθρέμπορους, τους λαθρομετανάστες, και τους φίλους τους. «Ο έλεγχος του εμπορίου είναι στην ευθύνη των αρμόδιων φορέων και για κανένα λόγο δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε φασιστικές συμμορίες και άλλα κυκλώματα», είπε η ΚΚΕ ΑΕ. Αλλά οι «αρμόδιοι φορείς» κοιτάνε αλλού και κάνουν τα στραβά μάτια. Ο ΠΡΟΠΟ, για τα δίδυμα γεγονότα Ραφήνας-Μεσολογγίου διέταξε προανάκριση για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής και απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Πλάκα θα έχει η δικαστική έρευνα να καταλήξει στα αδικήματα, της «παράβασης καθήκοντος» και «υπόθαλψης εγκληματία», που έχουν διαπράξει οι τοπικές αρχές, το υπουργείο εμπορίου, ο ΠΡΟΠΟ και η ΕΛΑΣ, και μετά βλέπουμε.

 Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Πέρασαν πάνω από δυο εβδομάδες ώσπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να συλλαβουν 34χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 20χρονης κοπέλας ελληνικής καταγωγής από την Γερμανία, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου στην παραλία στο Μονολίθι της Πρέβεζας! Ο δράστης, η ταυτότητα του οποίου ήταν εξ αρχής γνωστή μια και κατοικούσε σε χωριό της περιοχής, είχε εξαφανιστεί και κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι οι αλβανοι χατζαρα ειναι μεγαλη πληγη πανουκλα και μελλοντικα απειλη θα ελεγα για τον ελληνικο πολιτισμο (μιλαω για την εννοια civilisation οχι ψευτοκουλτουρες)

εχουν εποικισει καθε χωριο της επαρχιας μας,πραγμα που ουδεμια σχεση εχει με εισβολεις-"μεταναστες" αυτοι ειναι εποικοι οι μεταναστες συγκεντρωνονται σε μεγαλα αστικα κεντρα ξενων χωρων δεν πηγαινουν σε αγονα χωρια μετατρεποντας τα σταδιακα σε φτωχα και αρα εξεγερσιμα αλβανοχωρια σε ελληνικο εδαφος.

αυτο ειναι μεγιστος κινδυνος πλεον γιατι αυτοι διεκδικουν συνδεση με τη γη μας ως δικη τους π αφου εχουν πατησει και το τελευταιο χωριο μας στην επαρχια.

ειναι πολυ επικινδυνο γιατι αλλοιωνει υπουλα την πολιτισμικη μας ταυτοτητα τις ελληνικες κοινοτητες της επαρχιας που κρατησαν τον ελληνισμο στην τουρκοκρατια

στην μεγαλουπολη τους μαντρωνεις στην επαρχια παραγουν τον δικο τους υποπολιτισμο που ριζωνει και αποξενωνει τα εδαφη απο τον ελληνισμο

ειναι μαλιστα χειροτερη αλβανοκρατια της υπαιθρου μας απο την ιστορικη,γιατι τωρα η χωρα εχει βληθει απο ενα εποικισμο τυπου παλαιστινης κατα την ιστορια πανταχοθεν συνεχη και πολυποικιλο μαζι με αντιστασεις εδω καμφθεισες απο την αφασια.

η ελληνες κινδυνεουν σε ενα αιωνα να ειναι οι νεοι περιπλανωμενοι εβραιοι στο πλανητη χωρις δικη τους γη

αυτα βεβαια δεν τα βλεπουν οι ανικανοι πολιτικοι και στρατιωτικοι

φανταζονται οτι την θεση των ελληνων θα παρουν οι βαρβαροι και δεν τρεχει τιποτα.

οσοι ομως τα βλεπουν πρεπει να εκπονησουν ενα μακροπροθεσμο σχεδιο 20ετιας οσο και το σχεδιο αφελληνισμου διαρκει ηδη,ωστε να εκριζωθει η αλβανικη λαιλαπα απο την ελληνικη επαρχια και να μην ριζωσει εκει,γιατι τοτε η καρδια του ελληνικου κοινοτισμου που μας κρατα ζωντανους στην ιστορια θα σβησει.

ενα σχεδιο που σταδιακα θα τους απομακρυνει με ηπια μεσα αντικινητρων περιορισμων στην αγορα γης σκληρης τους φορολογιας διακριτικου εκφοβισμου προτροπων και κινητρων φυγης ενα οργανωμενο εθνικο σχεδιο επανακατακτησεως του ελληνικου πολιτισμικου μας χωρου.

ειναι ζητημα οχι μονο ζωτικης μας ασφαλειας σαν λαο και χωρα αλλα και επιβιωσεως μας ως εθνικη κοινοτης

ειναι αναγκαιο οι μυστικες υπηρεσιες στρατος και σοφρωνες ελληνες νοες να συνεργαστουν στην εκπονηση αυτου του σχεδιου και την εφαρμογη του,ειναι θεμα ζωης η θανατου για τον ελληνισμο και το μελλον του

για να μην γινουν τα εγγονια των σημερινων οι εβραιοι περιφερομενοι του αυριο

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...