16/9/12

Αντιρατσισμός, ΕΟΖ και λαθρομετανάστευση

Τελικά ο Φαλακρός κρεμανταλάς , τους έριξε όλους στο καναβάτσο. Με ένα σμπάρο, τα πέτυχε όλα τα τρυγόνια. Και τον «ρατσισμό» και την ΑΟΖ και την «παράτυπη μετανάστευση».
Έδωσε εντολή να συλλαμβάνουν τους βουλευτές της «χρυσής αυγής», όποτε παρενοχλούν τους μετανάστες που εργάζονται στα φανάρια της Καλαμάτας. «Άδειασε» έτσι τους αριστερούς που κατήγγειλαν το σχέδιο που είχαν από κοινού, οι γερμανοί Ναζί μαζί με τους «έλληνες νέο-ναζί», να διώξουν τους «προλετάριους μετανάστες», από τα φανάρια της Καλαμάτας, και να τους κάνουν «εργατικό κιμά» για τις γερμανικές επενδύσεις στις ΕΟΖ. Σατανικό. Μέχρι και ο Καζάκης -Γκόλντμαν το κατάλαβε.
Το ζήτημα πια δεν είναι η ΑΟΖ, αλλά η ΕΟΖ. Και για να αντισταθούμε στον γερμανικό ιμπεριαλισμό και το «Τέταρτο Ράιχ», πρέπει να αγωνιστούμε «για να μείνουν οι μετανάστες στη Ραφήνα». Αυτή είναι πολιτική της αριστερής θείας Λένας κατά του κεφαλαίου και των τοκογλύφων, και για αυτό, η ΚΟΥΙΚ και associates, ψήφισε ΝΑΙ μαζί με τη ΝΔ στην κίτρινη κάρτα προς τους ακτιβιστές της Ραφήνας , ο μανιάτης αρχηγός των οποίων, μόλις τον στρίμωξαν στα σκοινιά, ξέχασε «τον λαό του», (τους 400.000 που τον ψήφισαν), και πέρασε μαζί με τον Ηλία, στην τηλεοπτική αντιπολίτευση και στο «κοινωνικό Παντοπωλείο».
Για αυτό δεν φώναξε τους οπαδούς του να βγουν στους δρόμους.
Ο Φαλακρός , για να ισοφαρίσει τις εντυπώσεις , σταμάτησε «νόμιμα», 605 «μετανάστες» στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας , και τους ζήτησε τα χαρτιά τους. Έξι συνελήφθησαν, δηλαδή μόνο 1%, και καταδικάστηκαν σε δωρεάν σίτιση.
Ο Φαλακρός, έστειλε και 103 από τα 3.000.000, πίσω στο Πακιστάν, αεροπορικώς, κι έπιασε, 42 αλλοδαπές εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υπέβαλε μηνύσεις, και αφέθηκαν ελεύθερες.
Τη ντόπια εκδιδόμενη, Λένα Κ. ο Φαλακρός, επειδή είναι αριστερή, την άφησε ο φασίστας, να γεμίζει τον κόσμο κονδυλώματα.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα ζουμε σε μια χωρα που αν δεν ηταν τοσο ασχημα τα πραγματα θα ηταν για αφθονο γελιο.

ειναι γραφικο το τι σεναρια πλεκουν τα μυαλα εδω των αριστερων αλλα ολοι ετσι ειναι για να κανουν πλατες στον εποικισμο και την αλλοδαπη παρανομια.

δυστυχως η χωρα δεν εχει ηγετες να προχωρησουν χωρις να ασχολουνται με τετοια ΓΡΑΦΙΚΑ κατασκευασματα που εφευρισκουν ατομα και πολιτικοι κατωτερα των ιστορικων ευθυνων τους....

παντως αυτο με τους λαθρο και τις εοζ ειναι σατανικη αριστερη εφευρεσι για να σκορπουν συγχυσι και αναστολη δρασεως,παλλια τους τεχνη δηλαδη, ανθρωπων που προφανως ειναι μονιμως αεργοι πολυτελειας και το μυαλο τους γεννα χιμαιρες συνεχεια....

και μπορει προφανως να ειναι γελιοι αλλα πιο γελιοι ειναι και οσοι τελικα αποφασιζουν

μια γενεια ειναι ολοι τους δυστυχως σε αυτη τη χωρα....
για αυτο παει κατα διαολου

μεγαλη φτωχεια απο μυαλα και ηγετες εχουμε....

με τα κοινα ασχολουνται μυαλα ανωριμων λυκειοπαιδων...

χρειαζομαστε φρονω εναν φωτισμενο δικτατορα πλεον...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...