3/3/13

ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Κυριακή 10 Μάρτη 2013 - Ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ
(11πμ-20μμ / αίθουσα Μακεδονία)

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε δημοσίευμα που συνδέει την δημόσια πατριωτική συζήτηση με δημιουργία κόμματος. Η φτωχή πολιτική παιδεία μερικών και η σκόπιμη παραποίηση είναι αναμενόμενη αντιμετώπιση, μιας εκδήλωσης ημερίδας που φέρνει κοντά να συζητήσουν, δίχως προαπαιτούμενα πιστοποιητικά ατομικών πολιτικών φρονημάτων πατριώτες ομιλητές διαφορετικής ιδεολογικοπολιτικής αφετηρίας.

Επιμένουμε και εννοούμε απόλυτα και περιφρουρούμε τα εξής:

«Συγκροτήθηκε πρόσφατα μια μεγάλη, ομολογούμε ετερογενής, αλλά αποφασισμένη ομάδα εργασίας για την πραγματοποίηση Φόρουμ Εκπόνησης Εθνικής Στρατηγικής Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Προχωρήσαμε σε ανοικτό προσκλητήριο όλων των ενδιαφερομένων.

Η συμμετοχή σε Δημόσια Πατριωτική Συζήτηση είναι προσωπική επιλογή του καθένα και οφείλει να παραμένει μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και λογικές επιβολής γνώμης. Εμείς ως Φόρουμ δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε κόμμα! Θα παραμείνουμε εγγυητές δημοκρατικού πλουραλιστικού διαλόγου και μόνον. Έχουμε την επίγνωση ότι είναι άκρως απαραίτητο, να εκπονηθεί από τον Συλλογικό Διανοητή του πατριωτικού χώρου Εθνική Στρατηγική. Ειδάλλως η Ελλάδα θα απομείνει δίχως Πνευματική Ηγεσία Επιβίωσης.

Για να επιτύχει αυτό απαιτείται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπέρβαση δισταγμών και εγωισμών με συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών. Θέσαμε τα ζητήματα και απευθυνθήκαμε δημόσια σε όλους τους διανοητές που έχουν Δημοκρατική Πατριωτική Πλεύση.

Όποιος θέλει να συμβάλλει, θα είναι ευπρόσδεκτος να καταθέσει μέσω της εκδήλωσης, δημόσια την άποψή του. Οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα μείνουμε απαθείς! Θα αποτρέψουμε τεχνητές παγίδες, εμφύλιες συγκρούσεις, ταξικές διαμάχες άνισης κατανομής της φτώχειας (sic) και πλαστές εκβιαστικές πολώσεις από τα μέσα μαζικής επιβολής της γνώμης των διεθνών τοκογλύφων. Αρκετοί αξιόλογοι ομιλητές, παρότι επώνυμοι, ζήτησαν να έλθουν σεμνά να καταθέσουν τις προτάσεις τους δίχως να ανακοινωθούν σε δελτία τύπου. Σεβόμενοι την απόφαση τους δεν τους περιλαμβάνουμε, θα περιμένουμε όμως να τους ακούσουμε με το ανάλογο ενδιαφέρον».

Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος
για επικοινωνία email: patriotikovima@gmail.com  

1 σχόλιο:

Ναταλία είπε...

Αυτοί θέλουν να δίνουν μισθούς 200 και 300 ευρώ!! Κοιτάξτε καλά τις εταιρείες....