12/5/13

O tempora o mores"

Το "Φασιστικό αστυνομικό κράτος" βιαιοπράγησε στην Κέρκυρα σε βάρος ενός προπονητή Κρίκετ που προσδιορίζεται "με βάση τον γενετήσιο προσανατολισμό".
Ο 49χρονος προπονητής της Εθνικής Ομάδας κρίκετ συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω μετά από έφοδο της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, να ασελγεί σε 17χρονο.

Η έφοδος έγινε μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού ότι ο προπονητής ασελγούσε σε βάρος του κατ' επανάληψη, έναντι χρηματικής αμοιβής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Προφανώς η «μητέρα» περίμενε ενάμιση χρόνο για να δώσει υπόσχεση γάμου ο «προπονητής», και μετά πήγε στην ασυνομία. Αλλά αφού άρεσε στο «παλικάρι» της το «έναντι χρηματικής αμοιβής», και πήγαινε εκουσίως για ενάμιση χρόνο, σε τι συνίσταται το «παράνομον». Ειναι ελευθέρα η επιλογή «ερωτικού συντρόφου»;
Αλλά ψηφίζουμε και μετά άλλα απαγορεύουμε.
Δεν μπορεί η Πουστιά ειναι τη μια νόμιμη και τη άλλη παράνομη και ανήθικη. Και δεν μπορεί να ειναι "φασίστες" όσοι ειναι κατα της Πουστιάς και μετα,  για να ησυχάσει το πόπολο να κάννει και "εφόδους η αστυνομία".   

Ο εισαγγελέας πάντως κατάσχεσε και ένα φλόμπερ που βρέθηκε στο σπίτι και θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί ο «ρόλος του στην υπόθεση».

Ο προπονητής, είχε συλληφθεί το 2000 στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ, μετά από σήμα της Ιντερπόλ, με την κατηγορία ότι προσέλκυσε ανηλίκου μέσω ίντερνετ και είχε εκτίσει ποινή για την πράξη του. Απαράδεκτος Ρατσισμός!

Από την άλλη, η 32χρονη αδερφή της 23χρονης Φαίης, παραδέχθηκε στον ανακριτή ότι «συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδερφής της» και ότι εκείνος το είχε καταγράψει και απειλούσε "ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ".

Και γιατί συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδερφής της , αφού ήταν παντρεμένη;

Μύλος!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,

Πρώτα ήρθε η ηθική και πνευματική κρίση και μετά η οικονομική.

Μια μάνα που εδώ και χρόνια έχει πλέον ως όραμα να δει την κόρη της ξέκωλο σε πρωϊναδικο ή εταίρα-εξάρτημα σε cabriolet, πανεύκολα μπορεί να την δει και πόρνη του 6ου στόλου εν μέσω ΔΝΤ.

Ας μη ξεχνάμε, ανήμερα της υπογραφής του Μνημονίου κυκλοφόρησε και το DVD της Τζούλιας ως αντικείμενου ηδονής ενός ξένου επιβήτορα..................

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είχαμε το τραγικό γεγονός της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας, θα μπορούσαμε να κάνουμε ανάλαφρα σχόλια, για το ήθος της παντρεμένης αδελφής, τα ερωτικά πρότυπα των σημερινών αγράμματων κορασίων και τη συμπεριφορά του τραμπούκου που φέρεται να τό παιζε μάγκας και τσαμπουκαλής της περιοχής.
Δυστυχώς η εξέλιξη της υπόθεσης δεν μας το επιτρέπει. Βλέπουμε όμως πού καταλήγουν οι κουραδομαγκιές κάποιων ηλίθιων, που επενδύουν αποκλειστικά στα μούσκουλα και καθόλου στο μυαλό τους.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η "Τόλμη & Γοητεία"

ή αλλιώς

"Οικογένεια Γαμ*όμ*στε"

μοιάζει Light μπροστά στα

Νεο-ελληνικά Πορνίδια/Ξέκωλα...