14/7/13

Προσοχή- προσοχή

Δεν είπα ποτέ ότι οι χιλιάδες χρυσαυγίτες είναι «ρουφιάνοι της νέας τάξης».Υπάρχουν όμως φανερά τέτοιοι στις τάξεις της.
Η δράση τους εξηγεί άλλωστε ορισμένες διασπαστικές επιλογές, και εξηγεί αρκετά καλά και τη «γραφική σύλληψη» της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής, και τον φανατισμό των επιθέσεων κατά ορισμένων προσώπων του Εθνικού Χώρου, και την δολοφονική επίθεση εναντίον μου στο Πρέζιντεντ.
Η δική μου πρόταση είναι η ενότητα των πατριωτικών δυνάμεων στη βάση ενός κοινού εθνικού προγράμματος.
Τους ρουφιάνους περί τον Φαλακρό τέως υπάλληλο της Goldman Sahs δεν τους θεώρησα ποτέ «εθνικο-πατριωτικό κόμμα». Είναι ρουφιάνοι της Νέας Τάξης αναντάμ παπαντάμ , με πατέντα και ο ρόλος τους είναι διασπαστικός.

3 σχόλια:

ἡ Πελασγική είπε...

Με συγχωρείς αγαπητέ Σπυρίδων αλλά ο φίλος σου και οικοδεσπότης σου στο κανάλι που έχεις εκπομπή, αλλά και αρχηγός σου στο κόμμα που υποστηρίζεις και με το οποίο συστρατεύεσαι, δεν είναι εκείνος που σκύλιασε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να μπεί στην Αθηναϊκή Λέσχη;
Δηλαδή η Λέσχη αυτή(των Μελάδων και των Καλιγάδων,των Γερουλάνων και των Μπενάκηδων και όλων αυτών οι οποίοι σαν σκυλιά πέσαν πάνω στην άμοιρη "Ελλαδάρα" μας),δεν είναι μια από εκείνες τις γνωστές-άγνωστες σφηκοφωλιές που θρέφουν τα φίδια που μας τρώνε;
Εσυ τα λες ( ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ- γι' αυτό σε παρακολουθώ) ...
Γιατί όμως για τον Καρατζαφέρη ή τον Αϊβαλιώτη που προλόγισε το βιβλίο του κ. Λάου (Πρόεδρος της Παγκόσμιας στοάς των Ναϊτών)δεν βγάζεις άχνα;
Καληνύχτα κ. Χατζάρα- θα παραμείνω πάντως παρακολουθητριά σας...

Ανώνυμος είπε...

Ό τρόφιμος της Αθηναϊκής Λέσχης

ΚαραΤζαφέρ

έδειξε πόσο "Πατριώτης" είναι

όταν Ψήφισε το Μνημόνιο

παρέα με τον Τζέφρυ-Γ.Α.Π.

(άλλο μεγάλο "Πατριώτη"...)

soulis είπε...

Εχω μπερδευτει.Ποιός είναι ο φαλακρός πρωην υπαλληλος της Goldman Sachs ;.
Για τόν Σεραφειμ τώρα που ζητησες τήν γνωμη μας θα σου ελεγα οτι κατα τήν γνωμη μου είναι υποπτη η ξαφνικη αυτή μεταστροφη του.
Ολα οσαλεει για τους σιωνιστές κλπ ειναι σωστά συμφωνω και επαυξανω.
Αλλα αυτή η κατηγορια περι νεοπαγανισμου κατα τής ΧΑ ειναι χτυπημα κατω απο τήν μεση τήν συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.Μπορει καποιοι απο εκει μεσα ακομη και ο Μιχαλιολακος να εχουν καποια αρχαιολατρεια σεπροσωπικο επιπεδο αλλα επισημα νομιζω οτι σαν εθνικιστες πανω απο ολα ξερουν οτι η Ορθοδοξία αποτελει αυτή τήν στιγμη τον μονο μαζι με τήν γλωσσα συνεκτικο ιστο του ελληνισμου.Αλλο πραγμα κατι τυποι σαν τον Ρασσια και διαφορους που εχουν δωδεκαθειστικες οργανωσεις κλπ που ειναι φανερα συριζοκομμουνια και νεοεποχιτες οπως ειναι εξαλου και πολλοι μητροπολιτες αλλα και ο Αρχιεπισκοπος.Με τον Σιατιστης τον Μεσσηνιας τον κλεφτη του Βολου Ιγνατιο και τον Τξερονυμο επρεπε να τά βαζει ο Σεραφειμ και οχι με τήν ΧΑ.Κατα τήν γνωμη μου παντα πισω απο αυτη τήν επιθεση του κατα τής ΧΑ κρυβεται η επιθυμία του να βοηθησει την ΝΔ ( η οποια χανει συνεχως ψηφοφορους που πανε προς την ΧΑ) λογω και φιλικων σχεσεων που έχει με διαφορους πολιτευτές της.