6/7/13

ΟΧΙ ΣΕ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΤΡΟΙΚΑ

Ελάτε όλοι μαζί να τους διώξουμε

Ο πέρα και πάνω από κόμματα κ. Βαγγέλης Σαμαράς από το συνέδριο της ΝΔ, μας κάλεσε όλους, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, δεξιούς και ακροδεξιούς, και σοσιαλφιλελεύθερους νεομαρξιστές, «να φτιάξουμε με ενωτική διάθεση», τη «Νέα Γελάδα», αφήνοντας στο χθες τις κομματικές διαμάχες μας, με το ΠΑΤΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι η ΝΔ «μας χωράει όλους», αφού τα σύνορα της, φθάνουν μέχρι τη «φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία», και τις δυνάμεις που έχουν μεταρρυθμιστικό, φιλοευρωπαϊκό και εκσυγχρονιστικό στίγμα.

Αφού ξεπεράστηκε οριστικά η αντίθεση μνημόνιο και αντιμνημόνιο, παλεύουμε μαζί, με τους εθνικούς εργολάβους και τους εθνικούς τραπεζίτες μας να βγούμε από τα μνημόνια. Ενωμένοι. Προδότες και πατριώτες. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Πλούσιοι και φτωχοί.
Όλοι ένας αχταρμάς ενός λαού «Μπένετον» με «φιλελεύθερες» «προοδευτικές» και gay parade, ιδέες.

Όλοι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα, Ο Σημίτης, ο Αβάπτιστος του Παπανδρέου, ο Παπαδήμος, οι Μητσοτάκηδες, ο Χριστοφοράκος, οΚαραμανλής ο Νωθρός, ο Αλογοσκούφης, ο Στουρνάρας, ο Χριστοδουλάκης, ο Προβόπουλος, ο Συνταγματολόγος Ντε Σρέκ, ο Μπόμπολας, ο Σαραντόπουλος, ο Σαμαράς, ο Ψυχάρης, ο Λαυρέντης, ο Λάτσης, ο Κόκκαλης, οι Αρφανοχιόνηδες, οι Βαρδινογιάννηδες , οι Αλαφούζοι, ο Σάλλας, ο Κοντομηνάς, ο Μυτιλιναίος, κλπ. κλπ. κλπ. μαζί με τους ξένους προστάτες και σωτήρες μας, στον αγώνα για την ΝΕΑ ΓΕΛΑΔΑ, διότι η «αληθινή» πρόοδος χρειάζεται ενωτική διάθεση και ενωτικό πνεύμα, όπως είπε και ο Βαγγέλης Σαμαράς.

Από αυτή τη νέα «Εθνική Ενότητα» και το νέο «πατριωτικό μεγαλείο», εξαιρούνται υπό της παγκοσμίου Τσιφούτ διακυβερνήσεως, όσοι είναι κολλημένοι «στα ιδεολογήματα του χθες», για μια Ελλάδα ορθόδοξη και ελεύθερη, «οι αθεράπευτα λαϊκιστές που κερδοσκοπούν στην αγωνία του λαού και κηρύσσουν το μίσος», οι «ακραίοι και οι φανατικοί του χθες», δηλαδή οι «εγκληματίες» που αισθάνονται Έλληνες, που έχουν εθνικό φρόνημα και ακεραιότητα πίστεως.

Οι εθνικοί μας εργολάβοι, οι εθνικοί μας τραπεζίτες, και οι εθνικοί προμηθευτές, δηλαδή η «Ελλάδα της αυτοπεποίθησης», αφού άρμεξαν για χρόνια την παλιά αγελάδα και την ψόφησαν τώρα θέλουν «Νέα Γελάδα» φρέσκια και ωραία, με μισθό 350 ευρώ για να συνεχίσουν το πατριωτικό άρμεγμα, μαζί με τους μιζαδόρους κλεπτοκράτες λαοπλάνους πολιτικούς, «πέρα από τον άξονα της γκρίνιας, της μιζέριας και της εσωστρέφειας», με εμπόριο ελπίδας και «σταθερότητα», «μεταρρυθμίσεις» και «ανάπτυξη».

Οι «μεταρρυθμίσεις» βέβαια είναι εθνική αρμοδιότητα των τοπικών υποπρακτόρων, όπως τους είπε και η μανδάμ Δωροθέα, ενώ η μανδάμ Ανάπτυξις, μπορεί να περάσει από τα μέρη μας το 2016. Αυτή η «Ελλάδα της αυτοπεποίθησης», οι συνεργάτες της ξένης Κατοχής, που έχουν όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα, δεν βλέπουν τα κοινωνικά ερείπια, την ανεργία, τον πόνο, τη φτώχεια, τα δάκρυα, τις αυτοκτονίες, το αίμα.
Αυτά είναι «γκρίνια», και «μιζέρια». Αυτοί και τα «περιούσια» αφεντικά τους, θέλουν να κάνουν την κρίση ευκαιρία. Θέλουν μια «πατρίδα ευκαιρίας», (κάτι σαν το νηολόγιο Λιβερίας), όπου κάθε «διερχόμενη οικονομική πρόσφυγας και λαθροτουρίστρια μέλλουσα μητέρα», θα έρχεται στη Γη της επαγγελίας των λαθρομεταναστών , στη χώρα, «του Σωκράτη, του Αριστοφάνη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη» , να δει τον Παρθενώνα, να γεννήσει δωρεάν, (σε βάρος του ΙΚΑ και των Ελλήνων εργαζομένων), και να δώσει στο παιδί της την ελληνική υπηκοότητα.

Με αυτούς δεν μας ενώνει τίποτα. Δεν είμαστε ο ίδιος λαός. Δεν είμαστε το ίδιο έθνος. Εμείς και Εκείνοι δεν είμαστε παιδιά της ίδιας μάνας Ελλάδας. Η δική μας Ελλάδα υπάρχει, αναπνέει και ενεργεί για τους Έλληνες.
 Εμείς είμαστε πολίτες του «χθες», του Εθνικού Κράτους, με λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία, και με εκδοτικό προνόμιο. Εμείς θέλουμε εθνικός κράτος προστάτη του Έλληνα. Θέλουμε ελληνικές επιχειρήσεις, συλλογικές συμβάσεις για τον Έλληνα εργαζόμενο με αξιοπρεπείς μισθούς, με νοσοκομεία και περίθαλψη, με σχολεία για τα ελληνόπουλα και με βοήθεια για την πολύτεκνη οικογένεια. Θέλουμε Κράτος Πρόνοιας για τους Έλληνες.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση , χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας, καθώς εποικίζει καθημερινά τον τόπο μας.
Δικό τους έργο είναι η ερημοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, η εξαφάνιση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, και η φτωχοποίηση των Ελλήνων. Η αφορολόγητη «Ελλάδα της αυτοπεποίθησης», στέλνει στην ανεργία τους Έλληνες και εισάγει καθημερινά λαθραίους.

Για αυτό, ελάτε να τους διώξουμε, όλοι μαζί. Να διώξουμε τους Φαύλους τους Ψεύτες , και τους Κλέφτες. Για το δικό μας όραμα. Όλοι μαζί σε ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα υπεράσπισης του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας, ενάντια στη Χούντα των Τραπεζών και την παγκόσμια Διακυβέρνηση. Ενάντια στα ΚΑΡΤΈΛ της εξουσίας και της οικονομίας.  
 Όλοι μαζί, με ενωτική διάθεση και ενωτικό πνεύμα, ενάντια στην Ολιγαρχική ψωροελίτ, και τους ξένους προστάτες της. Για Εθνική Ανεξαρτησία, και Λαϊκή Κυριαρχία. Για να ανακτήσουμε το εκδοτικό μας προνόμιο. Για δημοκρατικό λαϊκό εθνικό έλεγχο στις Κεντρικές Τράπεζες. Για να μπορούν τα κράτη να δανείζονται από την Κεντρική Τράπεζα, με τους ίδιους όρους με τις ιδιωτικές τράπεζες Για να είναι το ελληνικό σύνταγμα υπεράνω όλων των ευρωπαϊκών νομοθετικών πράξεων, και δικαστικών αποφάσεων. Για ένα κράτος πρόνοιας και αρωγής για τον Έλληνα πολίτη για να κρατήσουμε όρθιο το κράτος μας και ζωντανή τη Φυλή μας. Τα οικογενειακά επιδόματα, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η στήριξη της εργασίας, οι εκπαιδευτικές υποδομές, η διαρκής κρατική μέριμνα θα διασφαλίζει την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή των Ελλήνων. Το δημόσιο ταμείο του Εθνικού Κράτους υπάρχει για να εξασφαλίσει στην ελληνική οικογένεια το φως, το νερό, την επικοινωνία, το φάρμακο, την εργασιακή κάλυψη, το σχολικό βιβλίο, το καθημερινό φαγητό μέσα από την εθνική προσφορά και εργασία που επιστρέφει στο λαό κι όχι στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Οι Έλληνες Εθνικιστές, θέλουμε να βλέπουμε χαρούμενα και όχι θλιμμένα τα ελληνικά πρόσωπα σε μια Πατρίδα που ευημερεί και μεγαλώνει. Απέναντι στο εμπόριο ελπίδας των πρακτόρων των εχθρών της Φυλής πρέπει να αντιτάξουμε την Εθνική Πατριωτική Ενότητα. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών.
Ελάτε όλοι μαζί να τους διώξουμε

Σπρίδων  Αλεξάνδρου Χατζάρας

9 σχόλια:

ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ είπε...

Πολύ σωστά όλα αυτά πού λές. Δώσε και μια πρόταση. Πώς να οργανωθούμε;
Πώς να ξεκινήσουμε; Εδώ μια ολόκληρη παρέα συμφωνεί μαζί σου. Αλλά ότι είναι να γίνει ,να γίνει ΤΩΡΑ.

ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ είπε...

Πολύ σωστά όλα αυτά πού λές. Δώσε και μια πρόταση. Πώς να οργανωθούμε;
Πώς να ξεκινήσουμε; Εδώ μια ολόκληρη παρέα συμφωνεί μαζί σου. Αλλά ότι είναι να γίνει ,να γίνει ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην ελλάδα είναι οικτρά μειοψηφία πλέον...
Παρά τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας εδώ και 3-4 χρόνια,οι πρόσφατες εκλογές όπως και οι διάφορες δημοσκοπήσεις φανερώνουν ότι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΤΟΜΑΡΙΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, αποτελούν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ "ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ"...

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον Βαγγέλη Σαμαρά που αναφέρετε, δεν τον ξέρω...

Μήπως εννοείτε τον Ευάγγελο Σαμαρέλο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/sinenteuksis/948-sinteysi-proedrou-mixail-iliadi-sto-tvcosmos-tin-3072013

Ανώνυμος είπε...

http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-12-18-45/2010-02-10-12-18-45/937-to-krisimo-erwthma-den-to-ethese-kaneis

YORGOS KERTSOPOULOS είπε...

Ας κάνουμε την τέχνη μας διαμαρτυρία

Δεν θα αναπτύξουμε επιχειρήματα για αυτά που μας κάνουν να δυσανασχετούμε, για την παρακμή που βιώνουμε σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτικού και κοινωνικού βίου, για το μοντέλο «επιβίωσης του ισχυρότερου» που μας επιβάλλουν, για την κοινωνική αποσάθρωση και τη γενικευμένη αναταραχή που έχει επιφέρει ο νεοφιλελευθερισμός και οι εισπρακτικές του πρακτικές, για την επικράτηση της παραίτησης από μέρους των πολιτών, για την έκπτωση των ηθών και των αξιών, για τον πολιτιστικό μας εκφυλισμό και τον πνευματικό μας θάνατο.

Θα προτρέψουμε σε μορφή διαμαρτυρίας που θα δώσει νόημα και σκοπό στην τέχνη μας.
Αν όλα αυτά που συμβαίνουν μας θίγουν, μας μειώνουν, μας εξοργίζουν κι αν σεβόμαστε την τέχνη που υπηρετούμε ας την υψώσουμε εκεί που της αρμόζει, ας την κάνουμε μέσο για να υπερασπιστούμε τις πολιτισμικές, τις αισθητικές και τις ανθρώπινες αξίες, ας την στρέψουμε ενάντια στην ψευδοκουλτούρα, στο ακαλαίσθητο και στις ψευδο-ιδεολογίες, ας την χρησιμοποιήσουμε για να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους και άνεργους συνανθρώπους μας, στους συμπολίτες μας που υποφέρουν ή δεν αντέχουν άλλο.
Ας κάνουμε την τέχνη μας διαμαρτυρία: Δεν επιτρέπουμε στους κυβερνώντες πολιτικούς μας να συμμετέχουν ως κοινό στις παραστάσεις μας. Δεν μοιραζόμαστε μαζί τους τίποτα όταν δεν σέβονται τα δικαιώματά μας, όταν κατακερματίζουν και προσβάλλουν την ύπαρξή μας, όταν καταπνίγουν το πνεύμα μας. Τους αποκλείουμε από το κοινό μας γιατί αλλοτριώνουν, αφανίζουν ή εξαγοράζουν ότι έχει απομείνει από την τέχνη, τον πολιτισμό και το ανθρώπινο πνεύμα. Η παρουσία τους στις παραστάσεις μας να γίνει λόγος αναβολής ή ακύρωσης τους. Τους υποχρεώνουμε σε αποχώρηση. Τους αφήνουμε να εισέλθουν και στη συνέχεια τους καλούμε από σκηνής να αποχωρήσουν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση.
Ας μη μείνουμε απαθείς περιμένοντας να γίνουμε μάρτυρες ενός καθολικού θανάτου.
Ας κάνουμε την τέχνη μας μέσον προάσπισης της αξιοπρέπειάς, του πολιτισμού και της δημοκρατίας.
Ας αυτοσχεδιάσουμε ....

Πολιτισμικοί ακτιβιστές Αθήνα, Ιούλιος 2013

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝΕ;;ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΌΝΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!!

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ είπε...


Αγαπητέ κε Χατζάρα, σκέφτηκα να σας στείλω το παρακάτω link από έναν αγωνιστή. Τον ξέρετε θα καταλάβετε. Για μένα όσοι αγαπούν την πατρίδα δεν διαφέρουν μεταξυ τους. Σαν δημοσιογράφος μπορείτε να προσφέρετε ακόμα περισσότερα. Εύχομαι να δείξετε ενδιαφέρον. Ευχαριστώ Νάγια

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/siemens.html#more

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...