ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

12/4/14

Άκου αυτούς που ξέρουν

Γερούν Ντάισελμπλουμ*

«Αν μια χώρα πάει στις αγορές μία φορά, με ένα είδος ομολόγου, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ανακτήσει πλήρη πρόσβαση στις αγορές, και ότι είναι σε θέση να αναχρηματοδοτήσει τα ευρωπαϊκά δάνειά της με ένα λογικό τίμημα. Η ελληνική κυβέρνηση φιλοδοξεί να μη χρειαστεί ένα νέο πρόγραμμα στήριξης, αλλά εάν δει κανείς το μέγεθος του κρατικού χρέους και τις ανάγκες αναχρηματοδότησης της για τα επόμενα δύο χρόνια, εξακολουθεί να υπάρχει μείζον ζήτημα. Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.» .

ΔΝΤ: Μετά το καλοκαίρι θα επιστρέψουμε

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.Ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ Ρέζα Μοκαντάμ δήλωσε ότι «οι χρηματοδοτικές ανάγκες και το χρέος της Ελλάδας» παραμένουν πολύ μεγάλα και πρέπει να αντιμετωπισθούν από την Ευρώπη και το Ταμείο στο πλαίσιο μελλοντικών αξιολογήσεων, διότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες των δύο επόμενων ετών θα είναι πολύ μεγαλύτερες από τα ποσά που αντλούνται τώρα από τις αγορές. Θα υπάρξει ανάγκη για συνέχιση της υποστήριξης. Μετά το καλοκαίρι θα επιστρέψουμε και θα αξιολογήσουμε τις χρηματοδοτικές ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη πρόσβαση στις αγορές, ενώ θα κοιτάξουμε το χρέος, τη χρηματοδότηση, καθώς και τη μελλοντική εφαρμογή του προγράμματος».

*Σύμφωνα με τη μέτρηση του «Πουστρόμετρου» http://www.gay-or-straight.com/Jeroen%20Dijsselbloem  ο Μr ..Mπλούμ (Jeroen Dijsselbloem) είναι 76% ομοφυλόφιλος, ενώ ο μέσος όρος βαθμολογίας για τους γκέι είναι 69%. Δηλαδή είναι πάνω από τον μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

34η Ημέρα του πολέμου του 40. Η Κατάληψη του Πόγραδετς. Εκδηλώθηκε η δυσφορία για το ανακάτεμα του Στρατού από τον Παπάγο. Ο Μεταξάς ζήτησε από το Παπάγο ταχεία Νίκη. Αποφασίστηκε επίσκεψη του Παπάγου στο Μέτωπο.

  Στις 30 Νοεμβρίου 1940, μετά την κατάληψη της Κορυτσάς και του Πόγραδετς, ο Μουσολίνι συγκάλεσε εκτάκτως το Υπουργικό του Συμβούλιο , εξήγ...