27/4/14

Καλά έχει να πέσει πολύ γέλιο

Σε «πλήρη ετοιμότητα και γενική επιφυλακή» έθεσε την Αεροπορία και τις αντιαεροπορικές μονάδες της νότιας και της ανατολικής Ουκρανίας το ….ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Το μικρό, «misfortune cookie», Shanghai Surprise, δεν το έχουν μόνο οι αμερικανοί. Για λόγο αυτό οι ρώσοι πιλότοι δεν φοβούνται τα s-200 και s-300 των Ουκρανών, των οποίων η χαμηλή μαχητική αξία ειχε αποκαλυφθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2001 όταν ματα από δοκιμαστική βολή ενός s-200 κατέρριψαν πάνω από την Μαύρη Θάλασσα ένα Tu 154 της Siberia Airlines, , που εκτελούσε την πτήση 1812 από Τελ Αβίβ προς το Νοβοσιμπίρσκ , και σκότωσαν τους 78 επιβαίνοντες.

  Άλλωστε, κατά την κατάληψη της Κριμαίας, 6 ουκρανικές αντιαεροπορικές συστοιχίες με πυραύλους S-300, S-200 και Βuk-M1 και οι 700 άνδρες τριών Συνταγμάτων αντιαεροπορικού πυροβολικού (50ο, 55ο και 147ο) παραδόθηκαν στους Ρώσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...