ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

11/4/14

Παζάρια και Τηλε-Διάλογος

Παλιά πούλαγαν οικόπεδα χωρίς λεφτά. Τώρα στο Κίεβο οι «Μαιντάν», ελπίζουν να «αγοράζουν» τσάμπα φυσικό αέριο από την Γερμανία και τη Γαλλία, για πολικούς λόγους ,  ενώ θέλουν να βάλουν στον λογαριασμό του χρέους προς τη Ρωσία την αξία των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην υφαλοκρηπίδα της Κριμαίας που είναι λένε 40 δις.
  Πάντως ο φον Αντωνάκης ως πρόεδρος και οι άλλοι ευρωπαίοι δεν απάντησαν σήμερα στην επείγουσα επιστολή Πούτιν. Το σκέπτονται.
Ο σαιεντολόγος δοτός Γιάσενιουκ, πετάχτηκε στο Ντονιέσκ για να κάνει διάλογο μπροστά στις με τον δικό του ολιγαρχικό Ρινατ Αχμέτοβ. Τηλε-Διάλογος της πλάκας !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ.Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ(Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ)ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ PSI ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!!!ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΡΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1;;;;;;;ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΛΕΣ...

34η Ημέρα του πολέμου του 40. Η Κατάληψη του Πόγραδετς. Εκδηλώθηκε η δυσφορία για το ανακάτεμα του Στρατού από τον Παπάγο. Ο Μεταξάς ζήτησε από το Παπάγο ταχεία Νίκη. Αποφασίστηκε επίσκεψη του Παπάγου στο Μέτωπο.

  Στις 30 Νοεμβρίου 1940, μετά την κατάληψη της Κορυτσάς και του Πόγραδετς, ο Μουσολίνι συγκάλεσε εκτάκτως το Υπουργικό του Συμβούλιο , εξήγ...