25/4/14

Στο DEB των Τούρκων όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι της ΝΔ στην Ξάνθη

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Αχμέτ Κουρτ του ΤΣΥΡΙΖΑ συνάντησε το Ντεβλέτ Μπαχτσελί και εκφράστηκε θετικά για το μειονοτικό κόμμα DEB που κατέρχεται στις ευρωεκλογές, μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από το κόμμα DEB προκαλει νέο σάλο. Όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού της ΝΔ με επικεφαλής τον Γ. Παυλίδη, επισκέφθηκαν τα γραφεία του κόμματος DEB και φωτογραφήθηκαν με τον υπεύθυνο του κόμματος στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου !
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ που έχει δημοσιευτεί στο μειονοτικό τύπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι αυτή δεν ειναι εθιμοτυπική αλλα ουσιαστική και ότι συμβολίζει την πλήρη στήριξη τους στο DEB για τις ευρωεκλογές, για τις οποίες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Με αφορμή την υπόθεση Κουρτ, οι άνθρωποι της ΝΔ στην Αθήνα χαρακτηρίζουν το κόμμα ως «εθνικιστικό» αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά μέλη της ΝΔ στην Ξάνθη που είναι ταυτόχρονα και μέλη του κόμματος DEB !
Και να μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά στο VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ονοματίζοντας τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα μέλη του κόμματος ως "Μακεδόνες"!!!
-Ξεφτιλισμένοι Κεντροδεξιοί....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: