21/4/14

Τηλε-Πρόβατα και τηλε-Γουρουνάκια (Γκογίμ) Ουζέ και χοπ!

Μην ξεχαστούμε....*

Το 2013 ο τζίρος της αγοράς των αεριτζήδων ήταν μόνο 38,5 δις ευρώ, ενω το 2012 ήταν 62 δις ευρώ, και το 2011, 96 δις ευρώ, αλλά ελπίζουμε εις το μέλλον.
- 70% rise in emissions covered by emission trading by 2015.

Ο απανταχού εβραϊσμός και οι συνεργαζόμενοι οικολόγοι του Κιότο εορτάζουν αύριο Τρίτη 22 Απριλίου την Ημέρα της Γης (Tu B'Shvat).

Περισσότεροι από 1 δις. τηλε-πελάτες, δηλαδή Γουρουνάκια, από 192 χώρες θα συμμετέχουν βελάζοντας , και «θα υλοποιήσουν δραστηριότητες που προωθούν την ιδέα της βιωσιμότητας των πόλεων και της μείωσης του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα», με το σύνθημα, «Πράσινες Πόλεις».

Στο μεταξύ ο Οβριοί θα ασχολούνται με το Emissions Trading ή cap and trade που είναι «a market-based approach used to control pollution by providing economic incentives for achieving reductions in the emissions of pollutants», διότι ο καλός εβραίος βγάζει λεφτά πουλώντας και μολυσμένο αέρα κοπανιστό. 

  Οι οικολόγοι- τηλε-πελάτες , που βελάζουν και μετά το σούβλισμα, πληρώνουν πράσινο φόρο μέσω της ΔΕΗ.

*Η Διεθνής Ημέρα της Γης καθιερώθηκε το 1970

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να σχολιάσω επί του παρόντος παρά μόνο να σου πω αγαπητέ Σπύρο Χατζάρα πως είσαι σατιρικά εύστοχος στο σύνολο σχεδόν των δημοσιεύσεών σου και τάσσομαι σύμφωνος σε αυτά.
Συνέχισε έτσι και προσοχή τα νώτα σου γιατί οι καθαρές φωνές κινδυνεύουν σήμερα περισσότερο από ποτέ.
Αγρότης από την περιοχή των Σερρών.

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...