29/4/15

Μ. Βρετανία: Μπήκαν στην τελική ευθεία για την Κάλπη

Επτά μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές τις 6 Μαΐου, έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη Σκωτία, το Λονδίνο και την Ουαλία, αλλά στο «υπόλοιπο» η «μάχη παραμένει αμφίρροπη». Στη Σκωτία ,το SNP έκανε το άλμα στις δημοσκοπήσεις και από το 45%, βρίσκεται στο 54%, ενώ κάποιοι το μέτρησαν στο 51%. Λογικά θα σαρώσει και στις 59 περιφέρεις της Σκωτίας, αν και μπορεί να χάσει 2-3 έδρες λόγω της προσωπικότητας του υποψηφίου. Οι «Εργατικοί» βρίσκονται στο 20% και οι «Συντηρητικοί» στο 17%. Το UKIP εξαφανίστηκε στη Σκωτία. Είναι στο 1-2%.
Στις 73 εκλογικές περιφέρειες του Λονδίνου οι Εργατικοί είναι μπροστά 10-12 μονάδες, και θα πάρουν 42-45% .Οι Συντηρητικοί είναι «κολλημένοι» δημοσκοπικά στο 32%.  Το UKIP «βολοδέρνει» στο 10% και οι Φιλελεύθεροι στο 7-8 %. 
  Οι εργατικοί διεκδικούν 46 έδρες αλλά μπορεί και να μείνουν στις 40. Οι Συντηρητικοί έχουν σίγουρες τις 20 και παλεύουν σε άλλες 8. Οι Φιλελεύθεροι είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν τρείς από τις οκτώ έδρες που έχουν , αλλά από εκεί και πέρα σκοτάδι. Το UKIP δεν διεκδικεί τίποτα.
Στην υπόλοιπη Αγγλία οι Συντηρητικοί είναι μπροστά και η διαφορά είναι πάνω από 1,2 εκ ψήφους, ενώ το UKIP με τα 2.500.000 ψήφους που θα πάρει διεκδικεί από 3-7 έδρες. Οι ίδιοι λένε ότι θα πάρουν 15.Οψόμεθα.
Στην Ουαλία, οι «Εργατικοί» είναι μπροστά με 15 μονάδες και θα πάρουν 40-41%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ*



ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ


ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΕΡΑΣΤΗ ..ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟΝΗΣΙ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΗΜΑ

(λεφτα και εισαγομενες πουτσες υπαρχουν)


http://i.imgur.com/o49ENJt.jpg



* η αλλη νεοελλεηνιδα η 29χρονη δεν γυρναει απο το νεπαλ ουτε με σφαιρες

ουτε σεισμος δεν την επαναφερει αυτη απο πρεζα και παρτουζες ...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο εξυπνος ανθρωπος εισαι, εμπειρια εχεις. Πραγματικα πιστευεις πως αυτη η παγκοσμια χουντα μπορει να πολεμηθει και να φυγει με ''δημοκρατικους'' αγωνες, δηλαδη εκλογες, διαμαρτυριες και νομοσχεδια?