ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

17/4/16

Η Κοινή Γνώμη

«Εάν τα μέτρα είναι σκληρά», η κυβέρνηση θα πρέπει να τα βράσει.
Το 46,3% όσων ρώτησε η Kαπα Research για το ΔΟΛιο Βήμα της Κυριακής, διάλεξαν την απάντηση «η κυβέρνηση θα πρέπει να τα περάσει το συντομότερο από τη Βουλή για να κλείσει η αξιολόγηση», ενώ το 34,3% διάλεξε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Αυτοί μας κάνουν 80,6%.
Επτά στους δέκα, κρίνουν αρνητικά τη διαπραγμάτευση. Περίπου 4 στους 10 να πιστεύουν πως η κυβέρνηση θα πρέπει να πηδήξει από το μπαλκόνι, (να έρθει σε ρήξη), «εάν οι δανειστές δεν σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές», 3 στους 10 θέλουν, «η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα», ενώ το 26% θέλει η διαπραγμάτευση πρέπει να συνεχιστεί, ακόμη και αν πιεστεί η οικονομία.
Άμα βγάλεις τους, δεν ξέρω δεν απαντώ, μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου, τι μένει;
Οι άγαμοι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν κάνω κόμμα "Αγαμοι Θύται", θα μου ζητήσει αποζημίωση για τα πνευματικά δικαιώματα το συγκρότημα; Δεν νομίζω, άλλο το κόμμα και άλλο το συγκρότημα. Όπως έχουμε ΜΙΝΕΡΒΑ ελαιόλαδο, σλιπάκια και κάτι δυναμιτάκια που κυκλοφορούσαν παλιά.

Η Προδοσία του Εστεμμένου Τενεκέ και οι δίδυμες δολοφονίες Μεταξά -Κορυζή

  8 Φεβρουαρίου 1941. Μια ημέρα μετά την παράδοση της ιταλικής 10ης Στρατιάς στην Β, Αφρική, ο Αγγλος πρεσβευτής Πάλερετ , επισκέφτηκε τον Α...