17/4/16

Η Κοινή Γνώμη

«Εάν τα μέτρα είναι σκληρά», η κυβέρνηση θα πρέπει να τα βράσει.
Το 46,3% όσων ρώτησε η Kαπα Research για το ΔΟΛιο Βήμα της Κυριακής, διάλεξαν την απάντηση «η κυβέρνηση θα πρέπει να τα περάσει το συντομότερο από τη Βουλή για να κλείσει η αξιολόγηση», ενώ το 34,3% διάλεξε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Αυτοί μας κάνουν 80,6%.
Επτά στους δέκα, κρίνουν αρνητικά τη διαπραγμάτευση. Περίπου 4 στους 10 να πιστεύουν πως η κυβέρνηση θα πρέπει να πηδήξει από το μπαλκόνι, (να έρθει σε ρήξη), «εάν οι δανειστές δεν σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές», 3 στους 10 θέλουν, «η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα», ενώ το 26% θέλει η διαπραγμάτευση πρέπει να συνεχιστεί, ακόμη και αν πιεστεί η οικονομία.
Άμα βγάλεις τους, δεν ξέρω δεν απαντώ, μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου, τι μένει;
Οι άγαμοι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν κάνω κόμμα "Αγαμοι Θύται", θα μου ζητήσει αποζημίωση για τα πνευματικά δικαιώματα το συγκρότημα; Δεν νομίζω, άλλο το κόμμα και άλλο το συγκρότημα. Όπως έχουμε ΜΙΝΕΡΒΑ ελαιόλαδο, σλιπάκια και κάτι δυναμιτάκια που κυκλοφορούσαν παλιά.

O Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέϊ Σοϊγκού ανακοίνωσε οτι οι απώλειες της ουκρανικής πλευράς σε ανθρώπινο δυναμικό κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της «αντεπίθεσης», ξεπέρασαν τους 125 χιλιάδες νεκρούς

  «Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της λεγόμενης αντεπίθεσης, ο εχθρός έχει χάσει πάνω από 125.000 ανθρώπους και 16.000 μονάδες διαφόρων όπλ...