17/4/16

H Ιουδαϊκή συμμορία Τσιπρά-Σόρος και η καταστροφή της Ελλάδας

Ο αλάθητος μέγας απατεών πήγε με τον οικολόγο τουρκόσπορο στην Λέσβο για να υποστηρίξει τους «τζιχαντιστές» αποίκους και την εγκατάσταση τους στην Ευρώπη.
Αλλά, ενώ ο τέως συνεργάτης της ΚΥΠ είχε ζωντανή σύνδεση από τα πρόσω, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ΕΕ, από τις 16 Μαρτίου ,μόλις 208 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αντί για τους 6000 που υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν οι ευρωπαϊκές χώρες.(Τους 12 "Αποστόλους"  που πήρε μαζί του ο Φρατζέσκος δεν τους είχαν μετρήσει). Και φυσικά όλοι, ακόμη κα ο Επίτροπος Αβραάμόπουλος έχουν ξεχάσει τη συμφωνία του περασμένου Σεπτέμβριου για μεταφορά σε άλλα μέλη της ΕΕ 160.000 «προσφύγων» από την Ελλάδα και την Ιταλία.
Έτσι, η φτωχή πλην τιμία Ελλάς, ανέλαβε το κύριο βάρος της συμφωνίας, που περιλαμβάνει τη παραμονή όλων των αιτούντων άσυλο που έρχονται στην Ελλάδα από τις 20 Μαρτίου και μετά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΟΥΜΟΥ και ο εβραίος συνθιασάρχης, «έχουν παραδώσει τα πάντα», και «στέλνουν το λογαριασμό στον ελληνικό λαό».
Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή των (αριστερών) πρακτόρων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι 12 "απόστολοι" που πήρε μαζί του ο αλάθητος ήταν ΟΛΟΙ μουσουλμάνοι!!!!!!!Ποιός μπορεί να το εξηγήσει αυτό;
Οι 3 καρικατούρες (αλάθητος - αρχοντώνης - τζερόνυμο) σε ποιό θεό πιστεύουν;

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιό Θεό πιστεύει ο Πάπας, μπορείς να το δεις μόνος σου σε αυτή την φωτογραφία από την συναγωγή του Μπουένος Άιρες:

http://1.bp.blogspot.com/-MSVpcTvKK-U/UUNPUEBXg5I/AAAAAAAAkFc/C9YrQGx29ow/s1600/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%82IMG_0153-e1355399434404.jpg

Ο αρχηγός υποτίθεται της Χριστιανοσύνης ανάβει την μενόρα για τον εορτασμό της Χάνουκα... Μία εικόνα χίλιες λέξεις...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το σωστό λινκ:

http://1.bp.blogspot.com/-MSVpcTvKK-U/UUNPUEBXg5I/AAAAAAAAkFc/C9YrQGx29ow/s1600/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%82IMG_0153-e1355399434404.jpg

104 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 27 Ιουνίου 1922,άρχισε το τελικό στάδιο της Προδοσίας. 57 ημέρες πριν την επίθεση του Κεμάλ στο Αφιόν Καραχισάρ και την έναρξη της «ταχείας εκκενώσεως» ο προδότης Χατζηανέστης τοποθέτησε τους Προδότες Τρικούπη και Διγενή ως διοικητές στο Μέτωπο. Προηγουμένως είχε στείλει στο μέτωπο περί τους 400 άκαπνους σαπιοκοιλιάδες αξιωματικούς απο τα μετόπισθεν στο μέτωπο . Ενας από αυτούς ήταν και ο ταγματάρχης του Οικονομικού Ράντος που το εβαλε πρώτος στα Πόδια από το ύψωμα "Χασάν Μπελ" που ηταν το Κέντρο της Ελληνικής Αμύνης και στο οποίο στάλθηκε ο Κατσιμήτρος για να το κρατήσει και όταν εκείνος τραυμτίστηκε στο γόνατο το κράτησε ο λοχαγός Αθανάσιος Γαλλής, από τα Φουρνά των Αγράφων.

Η Μικρασιάτικη «Καταστροφή», (δια της Προδοσίας), ήταν ιδέα του Γκλύξμπουργκ που το είχε κάνει ξανά,  ως Αρχιστράτηγος, το 1897,  σε συμφωνί...