24/4/16

Ο ταχύς εξισλαμισμός της Ελλάδος είναι πολιτική του θιάσου Τσιπρά-Σόρος

Βερολίνο: «Δεν υπάρχει αίτημα της Αθήνας προς τους εταίρους για να πάρουν πρόσφυγες από την Ειδομένη»

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δήλωση του πρωθυπουργού της Θουριγγίας Μπόντο Ράμελο, περί μετακίνησης προσφύγων κατευθείαν από την Ειδομένη προς το συγκεκριμένο Λάντερ ,(Länder) , ο κ. Ζάιμπερτ επανέλαβε ότι ,«δεν υπάρχει αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης προς τους Ευρωπαίους εταίρους να πάρουν πρόσφυγες από την Ειδομένη», και πρόσθεσε: «Αντιθέτως η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί τον εαυτό της ικανό να φροντίσει επαρκώς τους πρόσφυγες. Λαμβάνει γι αυτό βοήθεια από την ΕΕ, με προσωπικό και υλικό».

Η ελληνική δήθεν κυβέρνηση, η τσογλανοπαρέα, ο Θίασος του Τσιπρά, «θεωρεί τον εαυτό της ικανό να φροντίσει επαρκώς τους πρόσφυγες».

Ο «Γεροβασίλης» της Δωροθέας είπε ότι, «Κάθε κράτος πρέπει να φυλάσσει τα σύνορά του σύμφωνα με τα διεθνή νομικά στάνταρντ -αυτή είναι μια απαίτηση που αφορά κάθε κράτος», ενώ σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της «Βαλκανικής Διαδρομής», είπε ότι αποτελούσε στόχο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά όχι κατά τρόπο, ο οποίος θα ελαφρύνει το βάρος άλλων χωρών, επιβαρύνοντας την Ελλάδα».
Τα Σκόπια δηλαδή έβαλαν τον φράχτη στη Γευγελή με εντολή του Βερολίνου.

Ο «Γεροβασίλης» της Δωροθέας είπε ακόμα ότι άκουσε πως, «πολλοί πρόσφυγες φεύγουν από την Ειδομένη. Αυτό αντιστοιχεί σε αυτό που λένε συνεχώς η γερμανική και άλλες κυβερνήσεις: Πηγαίνετε εκεί όπου η ελληνική κυβέρνηση -και με ευρωπαϊκή στήριξη- σας προσφέρει καλύτερες και ασφαλέστερες δυνατότητες στέγασης. Ο προσωρινός καταυλισμός της Ειδομένης προφανώς δεν είναι δρόμος που οδηγεί επιτυχώς στην Ευρώπη. Εάν, λοιπόν, επιπλέον άνθρωποι το υιοθετούν αυτό, είναι καλό», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ, που τόνισε για μία ακόμη φορά ότι είναι απαραίτητη μια μόνιμη λύση που θα περιλαμβάνει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη και, υπό αυτή την έννοια, η συμφωνία που έκανε η ΕΕ με την Τουρκία είναι ένας δρόμος προς μια τέτοια μόνιμη λύση, στην οποία ερχόμαστε πιο κοντά με την εφαρμογή της».
Η «μόνιμη λύση», είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να επιβεβαιώσω μία πληροφορία που έχω. Αληθεύει ότι η τσιπροπαρεα στην σύνοδο της Ατταλειας πήρε 85 δις € για να μην φύγει ούτε ένας λαθραίος προς τα πάνω και γι αυτό το λόγο η Τουρκία απαιτεί απ την Ε.Ε 30 δις€.Εάν κάποιος γνωρίζει το θέμα και έχει έγκυρες πηγές ας ανακοίνωση για να ξεβράκωθη η τσογλανοπαρεα. (Αυτή η πληροφορία ξέφυγε από κάποιο δημοσιογράφο που ήταν υπό πίεση και σύγχυση σε ζωντανή μετάδοση στο ραδιόφωνο. ) ΠΡΩΤΕΥΣ.