19/7/16

Ο Κουρδικός Λογαριασμός

Το πολυπολιτισμικό «Κέντρο» πιστεύει ότι το Κουρδικό είναι πλέον το «κλειδί» για την ασφάλεια του Ισραήλ και τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής, και όπως προσέλαβε τους Αλβανούς και τη Μεγάλη Αλβανία, στα Βαλκάνια, τώρα έχει υιοθετήσει τους Κούρδους. 
Ο «κουρδικός λογαριασμός» δεν θα «πληρωθεί» μόνο από την Άγκυρα. Ο «καλός στρατιώτης του ΝΑΤΟ» Τσιπρά, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να τσοντάρει στα «ανταλλάγματα» που θα δοθούν στους …Οθωμανούς.
Μόνο η πολυεθνική Ρωσία δεν θέλει τον διαμελισμό της Τουρκίας, του Ιράν, της Συρίας και του Ιράκ, με βάση την εθνικότητα των Κούρδων.
Οι Αθέατοι, έχουν και στο Κουρδικό στρατόπεδο τους «δικούς» τους, οι οποίοι δεν είναι ούτε «αριστεροί» ούτε «εθνικιστές». Είναι πρώτα και κύρια πράκτορες.
Οι τρόφιμοι της πρεσβείας εν μία νυκτί εκδηλώθηκαν ως φανατικοί οπαδοί της «Τουρκικής Δημοκρατίας», παίρνοντας γραμμή από τα Κεντρικά.
Όμως το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το νατοϊκό «πακέτο», και τα νατοϊκά συμφέροντα. Άλλωστε η συμμαχία δεν εγγυήθηκε ποτέ τα θαλάσσια και εναέρια σύνορά μας.
Η Κύπρος και Αιγαίο δεν πάνε μαζί με το "κουρδικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

13/24 Ιουνίου. Η Επέτειος του Μαρτυρίου του Ρήγα στο Βελιγράδι πριν από 226 χρόνια και το μνημόσυνο για την Ρήγα και τους επτά εθνομάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα που οργάνωσα το 1998 στα 200 χρόνια από την εκτέλεση τους

Όταν εκτελέστηκαν ο Ρήγας και οι επτά «μαθητές» του, στο Βελιγράδι, στον πύργο Νεμπόϊσα, το Ημερολόγιο στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη, ...