31/7/16

Χαλέπι : Οι «δημοκρατικοί» σουνίτες παραδίδονται στον Συριακό Στρατό

Ένας μεγάλος αριθμός των μαχητών της Φατάχ (Fatah Halab) στο ανατολικό Χαλέπι παρέδωσε τα όπλα του στις συριακές ένοπλες δυνάμεις αφού ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ τους πρόσφερε αμνηστία με αντάλλαγμα την ειρήνη.
Η παράδοση έγινε στα φυλάκια ελέγχου του Συριακού Αραβικού Στρατού κοντά στις συνοικίες Μπάνι Ζαίντ και Παλιό Χαλέπι. Επίσης παραδόθηκε μεγάλος αριθμός μαχητών της 16ης Μεραρχίας του «Free Syrian Army».

Ο Συριακός Στρατός έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην Λατάκια, το Χαλέπι και την ανατολική Γκούτα στη Δαμασκό. Επιχειρήσεις διεξάγονται παράλληλα στην Νταράγια, ‘όπου ο Συριακός Στρατός έχει απελευθερώσει το 65% της περιφέρειας , τη Χόμς και την Ντείρ ελ Ζορ.
Στο Μέτωπο της Παλμύρας έφθασαν 1000 ιρακινοί πολιτοφύλακες, (η «Ταξιαρχία του Ιμάμη Αλί» για να αναλάβουν τη φύλαξη της περιοχής ώστε η 47η και η 60η Ταξιαρχία του Συριακού Στρατού που επιχειρούν στην περιοχή, να επιτεθούν προς την κατεύθυνση της Αράκ που εξακολουθεί να κατέχεται από το …Χαλιφάτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ 11 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΟ-ΚΑΛΠΗ Μ...