19/7/16

Στηρίξτε την Στέγη Αστέγων στον Βοτανικό

Η Επιτροπή Αγώνα στην «Στέγη Αστέγων» στον Βοτανικό συνεχίζει τη συλλογή τροφίμων για τους άπορους συνανθρώπους μας , και παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια διαμόρφωσης των χώρων που είναι λεηλατημένοι και σε πλήρη εγκατάλειψη.
Χρειάζονται καρότσια, φτυάρια, σκούπες (σκληρές), και τσάπες.

Η Επιτροπή Αγώνα σε ανακοίνωση της τονίζει:
«Η παρουσία όλων θα δώσει ζωή σε ότι κάνουμε και όλοι μαζί θα το καταφέρουμε… Εδώ δεν έχουμε χρώματα, κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες. Όλοι μαζί για τον συνάνθρωπο, για την επιστροφή στην νομιμότητα, για την δικαιοσύνη και την ελευθερία μας…Σημείο συνάντησης Ιερά Οδός 114. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας σαν Έλληνες!»

ΥΓ.(Μπορείτε να προσέλθετε με το μετρό, σταθμός Ελαιώνας .Βγαίνοντας στην έξοδο στην Ιερά οδό, κατευθυνθείτε μας την Αθήνα, στα 150 μέτρα περίπου θα μας συναντήσετε).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλοπροαίρετη ερώτηση.

Υπάρχει οποιαδήποτε σχέση με κόμμα χρυσής αυγής;

Ανώνυμος είπε...

τί έγινε ακριβώς; κατελήφθη τελικά ο χώρος που θα γινόταν το τζαμί ή είναι αλλού;

Ανώνυμος είπε...

δεν έχει γνωστές σχέσεις οι Χρυσή Αυγή με οποιαδήποτε "επιτροπή", πιθανόν να είναι παρόντες χρυσαυγίτες ως απλοί συμμετέχοντες αλλά και να υπάρχει κάποια σχέση προφανώς συμφέρει να μείνει κρυφή.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στην πρωτοβουλία της επιτροπής!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...