16/7/16

Τουρκία-ΝΑΤΟ -πραξικόπημα (2)

Όπως μετέδωσε το κανάλι NTV της Τουρκίας ένα F-16 κατέρριψε ένα ελικόπτερο πάνω από την Άγκυρα. Υπάρχουν θύματα.
Ακόμα, από τις μάχες των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων με τους πραξικοπηματίες στην Άγκυρα υπάρχουν τουλάχιστον 17 αστυνομικοί νεκροί.

Η Hürriyet ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι στρατιώτες πιστοί στους πραξικοπηματίες πυροβόλησαν εναντίον των αμάχων, που βγήκαν στους δρόμους σε διάφορες πόλεις για να διαμαρτυρηθούν για το πραξικόπημα και «αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν». Στρατιώτες πυροβόλησαν κατά των αμάχων και στη γέφυρα του Βοσπόρου.
Στους δρόμους έχουν βγεί και σουνίτες υποστηρικτές του πραξικοπήματος.

Ο αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Numan Kurtumulus διέψευσε τη δήλωση των πραξικοπηματιών ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας έχει τεθεί σε περιορισμό και δήλωσε ότι, «η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία. Είμαστε σίγουροι ότι θα ελέγξουμε την κατάσταση», δήλωσε ο Kurtumulus στην τηλεόραση, καλώντας όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν την κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τουρκια νατο παρτο φατο

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ έφτασε το ρεκόρ των 33,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων 4 2023 Οκτώβριο, 15:19 639 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΕΘΝΙΚΌ ΧΡΈΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΏ

  Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 275 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα, ανέφερε το RIA Novosti στις 4 Οκτωβρίου, επικαλούμενο στοιχεία...