21/7/16

Για τη ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ στο Βοτανικό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ "HOT SPOT"
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Ιουλίου στις 10:00 όλοι μαζί στον Βοτανικό για να καθαρίσουμε τους εξωτερικούς χώρους των κτηρίων, και να καθαρίσουμε τα παρτέρια. Χρειάζεται να έχετε μαζί σας γάντια, σκούπες σκληρές και σακούλες απορριμμάτων.
Σημείο συνάντησης Ιερά Οδός 114.
Μπορείτε να προσέλθετε με το μετρό, σταθμός Ελαιώνας βγαίνοντας στην έξοδο στην Ιερά οδό, κατευθυνθείτε προς την Αθήνα, στα 150 μέτρα περίπου θα συναντήσετε το "HOT SPOT" .
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην διαμόρφωση του χώρου για τους άστεγους Έλληνες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό προσωπικό της μαφιας διαρρηγνύει σήμερα τα ιμάτια του ταχα για τον αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος.

Τρέμει ότι με την αποχώρηση των πρόθυμων συνεργατών του τύπου Σάλλα, θα απωλέσει τις παρεμβατικές του δυνατότητες στον κατευθυντήριο έλεγχο του επιχειρηματικού χρήματος. Και οδύρεται.

Να χάνεις ως μαφία τον έλεγχο των διορισμών στο δημόσιο ελέω μνημονίων και ταυτόχρονα να χάνεις και την διαπλοκή σου στο τραπεζικό χρήμα, δεν αντέχεται.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...

Το « Δοκίμιο» , « Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών που κυκλοφόρησε το 1817 είναι ακόμα και σήμερα «μια μολότοφ» κατά του νεοραγιαδισμού, του Νέου Πατριωτισμού, των ευρω-πατριωτών

  Η Πατρίς τυραννείται,  και ο Πατριώτης ημέρας και νυκτός μηχανεύεται διάφορα μέσα προς κατάργησιν τών  έξολοθρευτικών δυνάμεων των τυράννω...