31/7/16

Τα εργαλεία της Παγκόσμιας Ιουδαϊκής Σιωνιστικής Δικτατορίας

Η Οργάνωση «NO BORDER» που εσχάτως ταλαιπωρεί τη Βόρειο Ελλάδα, (Μακεδονία-Θράκη), είναι στρατός κατοχής, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και γι αυτό η Κοινοπραξία Τσιπρά δεν αντιδρά, αφού είναι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και θέτει την Κυριαρχία της Ελλάδος υπό αμφισβήτηση, διότι υπηρετεί τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
Η Σιωπή τους είναι κομματικός χρυσός, παρόλο που συνιστά πράξη προδοσίας.

Οι «NO BORDER», όπως και οι «Αλληλέγγυοι», οι ΜΚΟ, οι «Ακτιβιστές» και τα GAY PARADE, είναι τσιράκια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όλοι αυτοί, είναι άτακτος στρατός εσωτερικών ανωμαλιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με την συμπάθεια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι «Αλληλέγγυοι» είναι:
1.-Ευρωπαίοι, μέλη Σιωνιστικών ακτιβιστικών οργανώσεων, όπως και οι «NO BORDER», με δράση σε αντιευρωπαϊκές ενέργειες κατά των Κρατών της Ευρώπης. Πρόκειται κυρίως για Γερμανούς, Βρετανούς, & Ισπανούς. 2.-Ανεξάρτητοι ΑμερικανοΕβραίοι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με δράση σε Παλαιστίνη, Ιράκ, Αφγανιστάν, και Ελλάδα. Ήταν και στην Τουρκία, αλλά ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τους έδιωξε. 
3.-Μέλη Βαλκανικών Σιωνιστικών Μ.Κ.Ο.

Όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται από «φιλανθρωπικά ιδρύματα», της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας (ΣΟΡΟΣ), και υποκινούν εφόδους στα σύνορα, αναταραχές προσφύγων, διανομή επαναστατικών εντύπων στους καταυλισμούς προσφύγων, αποκλεισμό δρόμων, Βανδαλισμούς στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κ.λ.π.
Επαναλαμβάνω, οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν τα πάντα, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα διότι ο ΤΣΙΠΡΆ είναι στην υπηρεσία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ και στην Ελλάδα που είμαστε μια χώρα «μπάτε μύριοι αλέστε» των Συριζαίων αντιεξουσιαστών των Εξαρχείων.........
Με τους «Αλληλέγγυους» συντάσσονται ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, αυτή η Κορεάτικη Μούμια, ο Πάπας, ο εξαφανισμένος «Οικουμενικός» Πατριάρχης , ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, οι Πρέσβειρες καλής θελήσεως του ΟΗΕ, κυρίες Σάραντον, Αντζελίνα Τζολί, Βανέσα Redgrave, κ.λ.π.
Όλες αυτές οι κυρίες είναι Εβραϊκής καταγωγής και προελεύσεως. Και όλοι αυτοί επεσκέφθησαν τους τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες-«πρόσφυγες» σε Ειδομένη, Λέσβο, Χίο, Πειραιά, και άλλους καταυλισμούς και βοηθούν εν γνώσει τους, τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για Κοσμοκρατορία-Επικυριαρχία του πλανήτη. 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: