23/2/18

Στην Πρίστινα έχουν μια ωραία ατμόσφαιρα ...

Όπως έγραφα χθες εδώ , http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_68.html, για τα ναυάγιο του «σχέδιου Ντελάουι», για την επικύρωσης της συμφωνίας οριοθέτησης των συνόρων με το Μαυροβούνιο , «μετά από όλα αυτά, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κάντρι Βεσελι , είπε: «Είμαστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη συναίνεσης»!!!
Και σήμερα επανήλθαν.
Ο Χαραντινάι έξω φρενών έφτυσε τους διαφωνούντες και φώναξε «Ντροπή σας! Είστε εναντίον της χώρας σας! Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι, είπε ότι το νομοσχέδιο που έφερε με προσαρτημένη ως παράρτημα την έκθεση της νέας Επιτροπής οριοθέτησης που εκείνος διόρισε υπό τον Σπαιτίμ Μπουλίτσι , δεν ειναι του Ραμούς , αλλά ένα έγγραφο σημαντικό για το Κοσσυφοπέδιο. «Γιατί έχετε προβλήματα με αυτό. Ντροπή σας. Γιατί δεν δέχεστε την έκθεση της Επιτροπής οριοθέτησης;» ανέφερε ο Χαραντινάι κατά τη διάρκεια συζήτησης με βουλευτές της LDK.
Στη συνέχεια, είπε:«Γιατί η έκθεση αυτή σας ενοχλεί τόσο πολύ; Είστε τόσο κατά της χώρας σας; Γιατί θέλετε να εμποδίσετε το Κοσσυφοπέδιο; Ας υιοθετήσουμε αυτό το έγγραφο και να προχωρήσουμε».
Είπε ακόμα ότι η νέα έκθεση ήταν αξιόπιστες και ότι συντάχθηκε από εμπειρογνώμονες οι οποίοι επιβεβαίωσαν τους προηγούμενους ισχυρισμούς ότι το Κοσσυφοπέδιο είχε ζημιωθεί από την παλαιότερη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...