4/11/18

Η αγέλη Βελάζοντας πάει στο σφαγείο

H αναξιόπιστη εταιρεία, ρώτησε την αγέλη των κεντροαριστερών ηλιθίων, και το 52,7% βέλαξε και είπε «ναι», στο διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.
 Ακόμα περισσότεροι , το 56,6% πιστεύουν ότι πρέπει να καθιερωθεί η απλή αναλογική, για να μην κυβερνάει ο λαός αλλά οι "εξωθεν" και οι "άνωθεν" αλλά, με «συναίνεση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επι τελους !!!!! Αυτο που περιμεναμε ΟΛΟΙ!
Μπαφος και ξερο ψωμι.


«Στῆς εβραΐλας τὸ ἀλισβερίσι, ἐλεύθερο ἦταν τὸ χασίσι, ποτὲ ὁ λαὸς νὰ μὴν ξυπνήση…»



Με ισραηλινά κεφάλαια η έναρξη καλλιέργειας κάνναβης στην Ελλάδα.

Η ισραηλινή εταιρεία «Tikun Olam» LTD είναι η επιχείρηση που έλαβε την πρώτη αδειοδότηση για την καλλιέργεια της υποτιθέμενης «φαρμακευτικής» κάνναβης στην Ελλάδα, καθώς πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε στην «Διαύγεια» η απόφαση εγκρίσεως περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ολοκληρωμένη Μονάδα Καλλιέργειας και Επεξεργασίας Φαρμακευτικής Κάνναβης» (αρ. Πρωτ. 234688).
Η μονάδα θα λειτουργήσει στην περιοχή «Λούτσα Παππά», στα Εξαμίλια (πλούσια σε αρχαιολογικά ευρήματα), στον δήμο Κορίνθου, σε έκταση 40.000 τ.μ.! Η λειτουργία της αφορά στην θερμοκηπιακή καλλιέργεια και βιομηχανική επεξεργασία των ανθέων της κάνναβης για την παραγωγή προϊόντων της (αποξηραμένα μπουμπούκια ανθέων, έλαια, κάψουλες κ.ά., όσα δηλαδή πωλούνται ήδη «παράνομα» από ιστοσελίδες). Κι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η απόφαση αφορά «μόνο στις ενδεχόμενες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατασκευή και λοιπά και λοιπά.......διαβαστε εδω:
https://filonoi.gr/2018/11/05/farmakeytikh-kannabis-poy-efere-eklektoys-ependytes/



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας