23/12/18

Τα παιδιά των παρφέ που κυβερνούν εμας τους Ρατέ Γκογίμ

Ο Κανόνας λέει: «Οι διοικούντες, θα επιλέγονται από εμάς μέσα από το λαό των Γκογίμ, με αποκλειστικό κριτήριο την δουλικότητα του χαρακτήρα τους. Πρέπει να είναι πρόσωπα ανίκανα και χωρίς προπαρασκευή για την διακυβέρνηση. Έτσι θα γίνουν εύκολα πιόνια μας , που θα τους οδηγούν οι σοφοί μας, και οι σύμβουλοι μας που ανατρέφονται και εκπαιδεύονται από την παιδική τους ακόμα ηλικία για να διευθύνουν τις υποθέσεις ολοκλήρου του κόσμου».

Ο Γενς Βάιντμαν ο πρόεδρος της Μπούντεσμπανγκ , δεν είναι Γκογίμ αλλά Περιούσιος. Ανατράφηκε και εκπαιδεύτηκε από την παιδική του ηλικία για να διευθύνει τις υποθέσεις ολοκλήρου του κόσμου».
 Ο Γενς Βάιντμαν , ο εκλεκτός ο περιούσιος εξέφρασε την ανησυχία του «για τις πιθανές συνέπειες» , «για τη μελλοντική δημοσιονομική πειθαρχία στη ζώνη του ευρώ», από τη συμφωνία μεταξύ της ιταλικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

«Στο μέλλον, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις άλλες κυβερνήσεις να επιμείνουν σε σταθερά δημόσια οικονομικά», είπε. 

Οι «Σοφοί» δηλαδή διαφωνούν. Ήττα για το σύστημα. 

ΥΓ. Το Αλιέκσι Χαβαναγκίλα και το Κούλις Χαβαναγκίλα που δεν είναι Γκογίμ, αλλά «Εκλεκτοί» ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που εκπαιδεύτηκαν από την παιδική τους ηλικία για να διευθύνουν τις υποθέσεις του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: