22/12/18

«Πώς να κυβερνήσουμε τους Γκογίμ». Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».

Το Πρωτόκολλο, από τα γαλλικά «protocole» και τα λατινικά «protocollum», περιγράφει ένα συγκεκριμένο σύνολο κανόνων που ισχύουν υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτή ν την έννοια έχει στη νοσοκομειακή ιατρική. 
Το πρωτόκολλο δηλαδή είναι ένας «μπούσουλας». 
Με αυτή την έννοια. Το χρησιμοποίησαν στον τίτλο της ρωσικής έκδοσης των «Αξιωμάτων», που κατευθύνουν την πολιτική προσπάθεια για παγκόσμια Κυριαρχία του Περιούσιου Λαού, που ονομάστηκαν, «Протоколы сионских мудрецов», δηλαδή «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». 


Ο τίτλος, για να γίνει κατανοητός είναι: «Το εγχειρίδιο της Ιουδαϊκής κατάκτησης» ή «Πώς να κυβερνήσουμε τους Γκογίμ».
 Το εγχειρίδιο, με τα απλά μαθήματα πολιτικής και επικοινωνίας κυκλοφόρησε μεταξύ των Συνέδρων, στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Σιωνιστών, το 1897, στην Βασιλεία της Ελβετίας, και δεν είναι κατασκευή του "αντι-σημιτισμού".

Το κείμενο περιέχει και αυτούσια κομμάτια από άλλα έργα, και αυτό το έχουν επικαλεστεί οι ιουδαίοι «απολογητές», για να υποστηρίξουν την δήθεν πλαστογραφία, λες και ο Ιουδαίος για λόγους θρησκευτικής πεποίθησης δεν θα δανειζόταν ολόκληρες παραγράφους από κάποιον άλλο. 

Το «Πώς να κυβερνήσουμε τους Γκογίμ», είναι συλλογικό έργο και 130 χρόνια μετά έχει αποδειχθεί στη ζωή ότι αποτελούσε και αποτελεί την «Βέδα» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των Περιούσιων. 

Τα αξιώματα της πολιτικής και της διακυβέρνησης που αναπτύσσει μπορεί να είναι «απάνθρωπα» αλλά αποτελούν το απόσταγμα της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας από την μακροχρόνιο Συνωμοσία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέφτεις και εσύ στο ίδιο λάθος αν και υποτίθεται ξέρεις κάτι παραπάνω.
Στων πρακτόρων την σχολή λένε ότι όλοι έχουν ένα αφεντικό και μόνο οι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν γιατί δεν το βλέπουν.
Οι Αθέατοι που είναι στη κορυφή της πυραμίδας του δολαρίου έχουν τον παντεπόπτη οφθαλμό αλλά εσύ δεν τους βλέπεις και νομίζεις ότι η πυραμίδα της εξουσίας είναι ατελής.
Το σιωνιστικό συνέδριο που λες για να είναι γνωστό σημαίνει ότι δεν ήταν αυτεξούσιο είχε αφεντικό και το Αθέατο αφεντικό τους χορήγησε αυτό το μάνουαλ. Κοιτάς το γκοίμ αλλά παραβλέπεις το Τζεντίλε που δεν είναι στη γλώσσα τους.
Από αυτό θα έπρεπε να δεις που είναι η φωλιά των Αθέατων.
Εκεί που οδηγούν όλοι οι δρόμοι...

Ανώνυμος είπε...

Έγραψε ο οβριός για να τούς δικαιολογήσει...

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο προ-προηγουμενος! Και ο Σιωνισμος εχει αφεντικο,τους Αθεατους! Με Αυτους προσπαθησε να "πιασει επαφη" και ο Αδολφος με την Δουνκερκη! Ειναι πλεον ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...